Kot obljubljeno; tu so slike naših zverin.
Tule sta naši dve mucki, žal nimam nobene slike od tretje.
Tole je Tara. K hiši je prišla tretja, kot tolažba meni, ko nam je pobegnila Miša; katera smo kasneje našli v sosedovem skednju.
Tale dama pa je Miša. Izredno hinavska in priliznjena mačka. Tole smo našli pred očetovo službo, čisto osamljeno in lačno.
Obe mački sta stari okoli 2-3 let, starejši exot Axel pa je star 14 let.
Tole je Aron, naš prvi pes in prva žival odkar sem jaz prilezla k svetu. Star je 8 let, mešan med labradorcem in nekakšnim majhnim psom.
Tole pa je Ajša. Od zgornjega je mlajša za eno leto, mešana med nemškim ovčarjem in haskijem.
Tu sta naši nimfi, Bella in Jaka. Jaka je star okoli 5-7 let, Bella pa je k nam prišla pred kratkim, ker nam je prejšnja ptičica pobegnila.
In naša mrcina Aik. Tale je mešan med nemškim ovčarjem in buldogom/boxer (nismo sigurni), star 1 leto. Uspešno izdelal malo šolo, zdaj obiskuje nadaljno šolanje.
In še naši podganici, Smokey in Kimmy.
Slike od našega pritilikavega hišnega kunca in leopardjega gekona so se žal izgubile na zadnjem formatiranju računalnika.
Geko je stara približno 3 leta. Naš kunec okoli 6-7 let in akvarij z ostriži? Nimam pojma. Pred ostriži so notri bivali diskusi, ampak so žal poginili.
No, tole so naše žverce. Če mi uspe najti kakšno fotko od ribic, gekona ali kunca, bom objavila kasneje.
LP