Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Moje zverinice | |
|
+7Skinny Cath LadyCy Puppy Lee Fiamma choo 11 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Ned Jul 07, 2013 10:33 pm | |
| Iiii, pošast mala Upam, da je mali priden pa da ga ni sprememba doma preveč šokirala (: Pa da je prijazenmaliradimarokemišek Mimogrede, kdaj ga ti misliš da kastrirat? Jst sem na netu našla različne podatke, kdaj se kastrira samčke, pa zdej ne vem, jst sem Fammyja kastrirala, ko je bil star 3 ali 4 mesece ali več ... jst pa bi dala samčka, ki ga bom mogoče obdržala, kastrirat čim prej. Veš ti kej, kaj menijo na VF (dej nehi, jst jih skos kličem, ona receptorka me po moje ful sovraži XD)? | |
| | | choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Ned Jul 07, 2013 10:48 pm | |
| Fuuul je priden, lepo so prestali selitev. Mislim, da je blo kar fajn, da jih je šlo vseh 5 tamalih najprej do mene, so lepše selitev prenesli. Danes je Sara prišla po svoje 3, jutri gre pa še samička naprej. Danes sta sicer ful iskala bratce po tem, ko so šli, ampak zdaj je že ok. Upam, da bo tudi jutri lepo prenesel ločitev (se bova tolk več cartala ). Ja cortki so vsi, Dobby še posebej Sicer je vse drugo bolj zanimivo, ampak ga ni noben problem ujet in prijet, tudi na ramo se zna parkirat, če lih nima kam pobegnit, tako da super. Zanimivo je, da ostali niso nič čudni in nasršeni zaradi novincev. Ampak bom še vseeno počakala, da malo zraste, preden jih bom probala združit (sploh zaradi trenutnih trenj v hierarhiji, Pinja je res tečna :S). 3 mesece ali več naj bi bili stari, vsaj tako sem brala po netu in tako so mi rekli, ko sem dala 2 leti nazaj moje kastrirat. Zaenkrat sem se odločila tako, da če ne bo treba, verjetno ne bo kastriran, ker so itak punce sterilizirane. Če bo pa kaj agresiven al pa bo preveč markiral (al pa ostalim težil ), pa ja. | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Pon Jul 08, 2013 2:21 am | |
| Lepo (: Ja, samčka, ki sem ju dala fantu tudi ne motita njegovih dveh samčkov. So zaenkrat še ločeni, ampak ko sta mala poskusno zlezla v kletko od ta velikih, so se samo malo povohali in se večinoma ignorirali - po moje gre za do, da mladički še niso spolno zreli in da še ne predstavljajo konkurence ostalim ... | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Pon Jul 08, 2013 11:26 am | |
| V kletko jih jaz vseeno ne bi upala spustit, ni šans, so še premejhni... Sem prevečkrat brala o tem, kako je odrasla podgana poškodovala al pa celo ubila mladička zaradi nepravilnega združevanja :/ | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Pon Jul 08, 2013 4:01 pm | |
| Mah, midva sva poskusila, ker se na nevtralnih območjih niso niti brigali drug za drugega, pa sva rekla, da bova poskusila ... Seveda sem jst stala zraven odprtih vratc, da bi posegla vmes, če bi kdo slabo odreagiral ... Sem jst že tudi slišala slabe zgodbe glede združevanja, ampak ker so se že takoj lepo obnašali (verjetno tudi zato, ker sta fantova mišona stara skoraj dve leti in sta že imela izkušnje s tujimi fantki), sva pač poskusila ... Važno je samo, da je vse ok (: | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Sob Jul 20, 2013 5:52 am | |
| Mi se pa počaaaasi spoznavamo No, ovohavamo skozi rešetke, kaj več jim še ne pustim. Kivi piha kot en ventilator, samo da blizu tamalega pride, ampak naježena ni pa nič, tako da se pomojem samo pomembno dela, mislim, da se bosta kmalu lepo ujela. Googlu se sploh ni dalo ukvarjat in večino teh "druženj" prespi (kot se za gospoda v letih spodobi). Če ne bi vedla, da je Pepsi podganec, bi mislila, da je jež. Samo da približno blizu kletke pride, ga je že sama dlaka, pihal ni pa nič. Z njima bo treba zgleda malo bolj počasi. Zna bit, da je Dobbyju mal zameril, ker se tamalemu zdi res ful pametno, da vse, kar pride skozi rešetke njegove kletke (na primer repi in prsti od drugih podgan) ugrizne Tako da ja no, mali ne sodeluje najbolj Preseneča me edino to, da Frizbi, za katerega sem mislila, da bo delal največ problemov, samo voha tamalega. Nič pihanja, nič ježenja, samo firbec. Pinja pa isto, čeprav sicer celo štalo dela in se kar naprej pretepa z ostalimi. Je pa res, da jih še vedno malo stran držim med združevanjem, da ne bi Dobbyja slučajno kateri ugriznil - sej vemo kako je to, vse je treba probat, mogoče je pa za jest... | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Sob Jul 20, 2013 1:59 pm | |
| Haha, lump mali Nejčeva miškota sta pa brez problema skupaj s tavelikima^^ Je res, da sta Digi in Zigi (oziroma Levček in Medo, kakor ju kličeva) že upokojenca, čez en mesec bosta namreč praznovala drugi rojstni dan in sta itak zaspana debeluha, ki jima je čist vseeno za to mularijo (: Prilepim kaj fotke med slikice mojih podgan (: Zdej sva v bistvu dala še gola albinčkota zraven, dokler malčka ne najdeta doma oz. ne bom jst dala Atlasa kastrirat, da bo lahko z mojimi (hm, sej malo kolebam, če bi res tri miške obdržala, ker je že s temi 14 ful ful dela in jih morm zdej spuščat ven v izmenah, ker drugač je sam eno sranje, no lulajo mi po postelji kot zmešane in mi vanjo nosijo skrivat hrano >.< ... Kosovir pa tudi zaračuna 15€ na sprejem ene podgane, tako da se morm zdej odločit, kaj bom >.<) No, skratka, fantova penzijonista sta super sprejela vse štiri mladičke, čist jima je vseeno, če delajo štalo po njunem domu upam, da se bodo tvoje tudi malo umirile, ljubosumnice zmešane | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Sob Jul 20, 2013 2:19 pm | |
| Ja sej Frizbi, Pepsi in Google so vsi že čez 2 leti stari, pa se obnašajo kot eni nevzgojeni mulci, res Počasi bo, ko se bojo nehali ježit, gremo na nevtralni teritorij. Ko se bojo enkrat tam razumeli, se bo pa tudi grizenje skozi rešetke nehalo, vsaj do zdaj je bilo vedno v tem vrstnem redu | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Ned Jul 21, 2013 4:28 pm | |
| | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Ned Jul 21, 2013 5:16 pm | |
| Ugh, I'm jealous Pa joj, mali Dobby je dobil kar dve slikici^^ | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Ned Jul 21, 2013 5:48 pm | |
| Ja, nad Dobbyjem je bila čist navdušena Sej slikic je naredila miljon, samo sej vemo, kako je to pri podganah, ane... | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Sre Jul 24, 2013 3:38 pm | |
| Uh, sploh ne govori XD Sej ravno zato sem ljubosumna, zdej maš lepe, profi slikice svojih podgan, jst se pa še kr matram in maham s telefonom okrog | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Sre Sep 18, 2013 5:05 pm | |
| Kratek update. Z Googlom imamo kar nekaj problemov, pred kakim mesecem smo mu odstranili maligni tumor pod vratom. Ker je zadeva pri podganah precej redka, je težko rečt, kaj bo zdaj, je pa veterinar rekel, da je bila odstranjena bula v celoti in se ni stvar nič razširila. Poleg tega kar grdo hrope že nekaj časa. Antibiotiki sicer primejo, ampak takoj, ko jih neha dobivat, se hropenje spet pojavi. Tako da niti ne vemo čisto, kaj bo... Trenutno dobiva gentamicin in bomo videli, če bo po tem mogoče kaj dalj bolje... Sicer bolj ko berem po internetu, bolj se mi zdi, da mu mogoče počasi odpoveduje srce. No, bomo videli, kaj bo, ko damo to terapijo čez. Frizbi in Pepsi pa tudi zadnje čase težje hodita in sta zdaj na metacamu, če bo mogoče kaj pomagalo. Sicer je vse ok, verjetno samo starost in teža delajo svoje. Pinja se v vsem času, kar je z mano, ni kaj dosti bolj sprostila. Je izredno plašna in se ne mara prijemat. Po drugi strani se pa rada igra z mano, naučila se je tudi trik "okrog" in brez problema vzame hrano iz roke. Dokler se je ne dotikaš, je vse ok Tako da sploh nočem pomislit, kaj se ji je moralo takega zgodit, preden je prišla k meni, da je taka, kot je :S Ampak ok, dokler je ne želiš božat, je vse ok Kivi je še vedno mali hiperaktivček s karakterjem, ki res neverjetno otežuje tole združevanje z Dobbyjem. Ko že mislim, da je ok, in da gremo lahko na nevtralni teritorij, se odloči, da mu bo probala skozi rešetke odgriznit prst To se je do zdaj zgodilo 2x, k sreči neuspešno.. Kokoš mala, ampak upam, da počasi pa bo. Dobby pa raste in je hecen mali pleško Pa priden, kadar je dobre volje, se odzove na ime in prileti k meni, ko ga pokličem Obožuje ljudi in sploh je en mali sonček V ponedeljek gre na kastracijo, ker vseeno kar fejst markira. Sploh, če sem imela prej po rokah druge podgane... posesivno malo Evo nas Pinja & Frizbi pančkata Zelo... Kivi tudi pančka Pepsi hoče ven! Dobby! Google med inhalacijami... | |
| | | Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Čet Sep 19, 2013 1:46 pm | |
| Kok so vsi luštkani, vidim da se radi skupaj stiskajo Koliko zverinc imaš zdaj? Držim pesti za Googla. | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Čet Sep 19, 2013 1:57 pm | |
| 6 Ja, res so ena taka velika puhasta kepa, ko skupej spijo Ne vem, kako, ampak včasih se jim uspe vsem 5 (Dobby še ni s ta velikimi v kletki zaradi prstov-jedoče Kivi... ) stlačit v en sputnik.. Google je pa zaenkrat bolje, bomo pa videli čez vikend, ko končava z inhalacijami.. :/ | |
| | | Sh.
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice Čet Sep 19, 2013 2:19 pm | |
| Joj, so zakon (: Mimogrede, kaj je s tistimi fotkami z Bioexota, a veš, kdaj bodo objavljene? | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Moje zverinice | |
| |
| | | | Moje zverinice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|