Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. | |
|
+10Fiamma Skinny talupu Dejan Nes Juni Tahun Kalisto fate zverina 14 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
METALLKA
Število prispevkov : 103 Join date : 10/04/2009 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Ned Dec 12, 2010 3:40 pm | |
| | |
| | | zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Tor Feb 15, 2011 3:07 pm | |
| Mi imamo pa novo gancooo, Mimi. Ni moja, ampak je od mami. Sedaj jo imamo že približno 1 teden. Evo, slikici od Mimi (ni čisto gola, ima dlako, vendar je rekel Tine-njen vzreditelj, ali kako naj rečem, da se to še vse spreminja in da je bila mamica na začetku tudi z dlakico, tako, da bomo videli kakšna bo na koncu). Je pa res zelo pridna, Pika jo je zelo lepo sprejela zunaj, Mona bi se pa stepla z njo, tako da bo še kar nekaj dela.: Drugače pa sem v decembru dobila tudi lastnega psa in sicer borderja, ki mu je ime Irio in je iz psarne Spiridom. Je zelo prijazen, hitro se uči in nor name. Komja čakava že, da bova začela z pasjo šolo, nato pa agijem. No pa še nekej fotkic: tole je box (dva dni preden je prišel Irio-še ne dokončan) najprej boječek... ....nato divji.... ....nato zaspan zelen ušesek (tele fotkice so še od prvega tedna, ko je prišel k meni. Naredila sem pa tudi nekaj filmčkov: http://vimeo.com/18239885 | |
| | | choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Tor Feb 15, 2011 4:01 pm | |
| Hihi, luštna ganca Pa leeep kuža <3 | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Tor Feb 15, 2011 6:38 pm | |
| Hvalaaa! Irio ima pa res toliko energije, da je to zakon meni, ker res hoče da se z njim velikoo ukvarjam in vse. Je pa tudi zelo prijazen in trikci mu gredo odlično. Sicer imam pa sedaj eno vprašanje: kako naj navadim na Mono in Mimi, da bdoo v kletki bile lahko skupaj čez nekaj časa brez pretepov. Sem prebrala že veliko stvari in vse, samo meni res ni logično, da se zunaj ne tepejo, pa v transporteju tudi ne, pa v drugih kletkah....se ful uredu razumejo, stiskajo, igrajo, samo v svoji kletki (NI GOVORA, da bi bila Mona z Mimi sedaj). Res nevem kaj ji je. Tudi do Pike se zadnje čase čudno obnaša in se tudi onidve včasih nekaj fajtata zadnja 2 tedna. | |
| | | choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Feb 16, 2011 3:55 am | |
| Si že probala "menjat" kletke? Se pravi da ta nova podganca nekaj časa živi v kletki od drugih dveh in sta ta čas onidve v njeni kletki? Potem pa dobro sčistit (s kakšno stvarjo, ki ima močan vonj), malo prestavit igrače/poličke ipd., pa probaj spet. Če je pa Mona na splošno postala bolj agresivna, je pa možno, da je z njo kaj narobe. Al je pa samo taka, ker so nove živali pri hiši... težko svetujem karkoli :S | |
| | | Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Feb 16, 2011 11:35 am | |
| Ko sem jaz imela še Kivi, se tudi niso tepli zunaj, notri pa vedno. Poskusi res najprej dobro očistit in razkužit kletko, igračke (po potrebi jih prekuhaj). Če to ne bo pomagalo, jih boš pa najverjetneje morala imeti ločene. Jaz sem se ful trudila, da bi jih imela skupaj, ampak zdaj ko gledam nazaj vidim, da bi jih morala že takoj ločit, pa bi bil mir. | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Feb 16, 2011 1:29 pm | |
| Hvala vama za nasvete! Sej pri Moni se ževidi, da je boljše, ker prvič jo je res hotela takoj napast ko jo je videla v kletki, včeraj pa jo je na miru pustila in jo gledala kakšne 5 minut, potem ko je pa Mimi prišla do nje in ji nagajala, sta se pa spet stepli... Upam, da bo boljše. | |
| | | Juni
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Mar 30, 2011 12:11 pm | |
| Ej, samo veš da ne vem, kolk je pametno se mučit s tem, da bi jih dala skupaj. Mimi bo že tako zelo občutljiva - kar preberi si debato o golih podganah - tako da jaz že brez pretepov ne vem, če bi jo hotela dati k drugima dvema. Kaj šele, če se stalno ravsajo. | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Mar 30, 2011 12:13 pm | |
| Ne, saj so ločene....in bo tako tudi ostalo, ker res nočem, da bi se kaj zgodilo. Ja, sem si prebrala, ampka ona je res super fajn zdrava, nič ne kiha, nič ji ne teče, mogoče je samo malo preveč divja, hihi... | |
| | | Juni
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Mar 30, 2011 12:17 pm | |
| Ne, saj ne gre toliko za kihanje in to, kot pa se zna ona hitro raniti, ker nima dlake. | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Mar 30, 2011 12:18 pm | |
| Ja, sej še boljše da niso sklupaj, ker tudi če bi se igrale, bi bila opraskana... | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Apr 06, 2011 8:17 pm | |
| Od včeraj ponoči na danes je poginil moj prezlati hrček Vili..star je bil skoraj 3 leta, tako da je tole kar visoka starost. Vili, zmeraj si bil najprijaznejši hrček kar sem jih kdaj imela in za zmeraj boš v mojem srčku. Upam, da ti je lepo tam, kjerkoli si že in upam, da boš še naprej užival. Zelo te pogrešam, čeprev je šele slab dan od kar te ni... Najhuje pa je to, da sem ponoči sanala, da je Pika poginila in ko sem se zbudila sem takoj šla k njej in je bila OK, potem pa tole... | |
| | | talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Pet Apr 08, 2011 4:46 pm | |
| | |
| | | millyvanilly
Število prispevkov : 90 Join date : 03/12/2010 Age : 37
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Pet Apr 08, 2011 5:42 pm | |
| Sožalje . Vili naj ti bo lepo in upam, da se preganjaš nekje po širnih poljanah . | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Pet Apr 08, 2011 7:49 pm | |
| Hvala vama! Še vedno ga zeloo pogrešam in ne morem verjeti, da ga nikoli več ne bom videla... | |
| | | Karo
Število prispevkov : 21 Join date : 28/12/2010 Age : 25 Kraj : Šmartno pri Litiji
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sob Apr 09, 2011 12:09 pm | |
| sožalje | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sob Apr 09, 2011 12:44 pm | |
| | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Pon Maj 16, 2011 5:43 pm | |
| No, zdej pa prihaja kar nekaj slikic in opiskov. =) Pa začnimo lepo od začetka... ...kot že veste smo med počitnicami dobili ptičjega pajka od tete iz Prekmurja, ki ji je ime Ruby in je od mami. Je zelo lepa, a malo še napeta, drugače je pa super. Ruby razkazuje svojo lepoto *___* Imam pa tudi novo ganco in sicer dumbo ganco z imenom Cookie. Je čisto cela črna, no samo spodnji del tačke ima malo bele. Je zelo živahna, nagajiva, pridna z ostalimi gancami je zelo prijazna, mal je še boječka, vendar še delamo na tem. Imam pa jo od nedelje z Gospodarskega raztavljišča. Sicer so ostale gnace z njo še mal "nerodne", vendar jih Pika brani in je res super prijazna z njo. Moja mala smotka Pika in Cookie skupaj Dumbo ušeska so ZAKON! Mala boječkica sramežljiva In še ostale gance: Mona Mišo obooožuje mleko Kaj je to?! Piki ni nč jasn. Aaaa, piškotek je, dejmo se sladkat.. In še ena lepa od Miša za konec Potem imam pa še par slikic od Lajke in Irčka, ki sta uživala v sončnih dneh zunaj na sončku. Uček od Lajke z digitalcem "Prosi" Nastavljanje kameri Prostor by Lajka Mi pa več kot pol fotk sploh noče dati na forum.. (-.-), tako da si jih lahko pogledate na fb-ju. | |
| | | zverina
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sob Maj 28, 2011 8:32 pm | |
| | |
| | | Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. Sre Jun 01, 2011 8:00 pm | |
| Zanimivo je kako dela osmice. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. | |
| |
| | | | Moja nagajivčka: Mišo,Pika, Mona Liza in Mimi! In v začasnem skrbništvu bila tudi Meli. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|