| Krvavi poljub! | |
|
+5AtLanT!da Sonii Nes zverina mashikaa 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
mashikaa
Število prispevkov : 427 Join date : 25/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Krvavi poljub! Sob Maj 08, 2010 9:41 pm | |
| Ok to vam morm povedat S tamalmdvema se jst ful rada crklam pa lubčkam pa niti enkrat me niso ugriznle..Sam ližejo mi ustnce pa pol še mal poslinm pa so čist nore na slino..Lubčkam jih učasih tud čez kletko tamalo k so mal širše rešetke.. Dons sm se pa našminkala z živordečo šminko..neki sm se afnala pol sm pa se sklonila h kletki pa je bla lih Didi tm na polički pa me je opazovala..Pa sm našobla ustnce pa se približala nakar me je ful na hitr ugriznla.Kukr k jim hočm dat kej za jest pa hitr zagrabjo.Tko je emla hitr refleks, da se pomojm sploh ni zavedala, da so to moja usta. Ugriznla me je za zgorno ustnco in mi tko like že 15 minut kri lije. Lol.. Ko sm smotana! For se mi smeje-prav: Pa kako te lohk lastna podgana ugrizne?! Pejt razkužt in to in ono.... A se je to vm kdaj zgodil? Nani je bla nagnena k grizenju..sicer k je bla starejša je pol nehala ampak tamaledve me nikoool nista še ugriznle!U pol leta niti enkrat samkrat. Zih je bla napaka to, ker sm mela rdeča usta. | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Ned Maj 09, 2010 5:51 am | |
| To je bila po mojem napaka, k so tvoje ustnce dišale in je misnla, da ji boš dala kej za jest. Vsaj jst tko mislm. Men se to še nikol ni zgodil! | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Ned Maj 09, 2010 5:57 am | |
| Meni se je, samo da je zgrabil veke, ampak me ni do krvi. IN to vedno, ko se imela make-up gor. A veš kaj je, diši jim čebelji vosek po hrani. Ali pa kakšna druga sestavina, zaradi katere se šminke tako mazljive. | |
|
| |
mashikaa
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Ned Maj 09, 2010 10:01 am | |
| OD zdej naprej se bom bala ji dat lubčka:D Oz. vsaj skoz kletko ne bom več lubčke dajala.Drgač ustnca je že mal bolš..MAl mam modrico nad ustnco k je pač krvavela in sm zgubila mal krvi..drgač se pa prou poznata dve zarezi od zobkov:D | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Pon Maj 10, 2010 5:43 pm | |
| Verjetno ji je res po hrani dišalo. ker takrat kar napadejo pa pobašejo tisto hrano. Ji je bilo pa verjetno žal ko je ugotovila da ni ugriznila hrane ampak tebe. | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Pon Maj 10, 2010 6:17 pm | |
| Revica, čist si jo zmedla, lol xD xD xD | |
|
| |
mashikaa
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Tor Maj 11, 2010 12:15 pm | |
| - Sonii je napisal/a:
- Verjetno ji je res po hrani dišalo. ker takrat kar napadejo pa pobašejo tisto hrano.
Ji je bilo pa verjetno žal ko je ugotovila da ni ugriznila hrane ampak tebe. Haha..ja vrjetn ji je šminka dišala.Sej ni nč vlela pol al pa kej..tko k hrano..je koj spustila.. Sj enkrat sm bla pa skor ob prst, ker sm pomazala po posodi in sm jim dala za polizat:si predstavlate tri podgane k hočjo polizat tiist s prsta dol? katastrofa! Čist so se zagreble, pa ponavad usaka u svojo stran hoče nest hrano. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Ned Maj 16, 2010 11:17 am | |
| Haha, jaz sem jima tudi včeraj preblizu prišla z našminkanimi ustnicami, pa sta oba hotela malo probat ampak sta bila na srečo zelo previdna in ni bilo nič. | |
|
| |
Soyesmynameis Nina
Število prispevkov : 14 Join date : 09/06/2010 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 6:49 pm | |
| Men se je tudi en dan prej ena nezgoda zgudila.xD Đingls je splezala na moj stou in sm dala glavo nzaj dbimi lupčka dala.me je pa zagrabla za pirs na nosu.xD in pol takoj spustila.xD | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 7:00 pm | |
| Prosim piši bolj pravopisno in slovnično pravilno, da te lahko vsi razumemo. LP | |
|
| |
Soyesmynameis Nina
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 7:13 pm | |
| mene je prej en dan Đingls ugriznla za nos.pač za uhan ki ga imam v nosu. | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 7:21 pm | |
| Drugače bi te rposila, če uporabljaš tudi velike začetnice. Upam, da si si prebrala pravila. LP | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 7:36 pm | |
| Lol, saj smo te že v prvo zastopli, Fiamma je samo mislila, da malo uredi post. Sicer pa ja, moji imajo tudi neverjetno radi moj piercing, skoz bi ga nekaj grizli (sploh AnaMarija, Samuel je pa edini, ki ga stvar niti najmanj ne zanima). | |
|
| |
Soyesmynameis Nina
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Čet Jun 10, 2010 10:06 pm | |
| Aja,nism ker sem nova na forumu. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Pet Jun 11, 2010 10:19 am | |
| Vse novince na forumu pozivamo, da si pred registracijo obvezno preberejo f orumska pravila. Tam je opisamo, vdse, kar se od aktivnih obiskovalcev tega foruma pričakuje. Pa dobrodošla! | |
|
| |
Soyesmynameis Nina
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! Sob Jun 12, 2010 9:39 am | |
| OK,hvala! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Krvavi poljub! | |
| |
|