lalalalala
Število prispevkov : 6 Join date : 22/01/2009
| Naslov sporočila: Pričakuje kdo tamale februarja? Ned Jan 25, 2009 1:53 pm | |
| Živjo! Zanima me, če kdo pričakuje male podganice, ki bi bile konec februarja že primerne za oddajo (po možnosti iz Ljubljane ali bližnje okolice)? Prosim, če me kontaktirate po ZSju, vzela bi pa eno samičko. najlepša hvala! | |
|
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Ned Jan 25, 2009 2:18 pm | |
| Kopirano iz foruma ljubiteljev malih živali - sorrowsong je napisal/a:
- jaaaaaaaaa
stari so sicer šele 12 ur
enega je že pojedla:/ in en vem koliko jih je, ker sem prebrala, da če brskaš po gnezdu, ki ga naredi mama.
sem pa prepričana , da bodo podgančki prav vsi albinčki saj sta tako mam kot oče albin podgane.
slikic še nimam, ampak oblubim da bom poskusila čimprej posliakti mlado družinico:)
rada pa bi ji oddala kar vse, zato ker se mi zdi prav kruo da bi jih pa morala ostale ubiti ali pa dati za hrano kačam:S:S
:? :? :?
zato prosim kogarkoli, če bi rad imel podgano, naj mi piše.
Oddam jih samo ljudem , ki si jih res želijo NE ZA HRANO DRUGIM ŽIVALIM!!!
Če si jo kdo želi, pa še nima izkušenj s podganami, naj si prvo prebere na tem forumu vse o podganah ali pa vpraša koga an forumu, lahko tudi mene ker hočem da grejo podgance v roke tistim ljudem ki se zavedajo kako ravanti s tako živalco
Lp
Tia | |
|
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Čet Apr 02, 2009 4:34 pm | |
| Žiujo, da ne bom odperala nove teme bom kr tle nadaljevala. A bo slučajno gdo meu zdej u bližni prihodnosti mlade? | |
|
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Čet Apr 02, 2009 5:59 pm | |
| Ja,mene tud to zanima(ker sm večni optimist in upam da mi bojo dovolil met podgano ) tko da če kdo kej prčakuje kr povejte =) | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Čet Apr 02, 2009 7:01 pm | |
| Alexi in Snežka sta trenutno v fazi parjenja...tko da če bo kej, bojo mladiči čez 2 mesca za oddat samo ne morem nič obljubit, da bo kej viška malih, ker je baje že veliko takih, ki so si rezervirali mladiča v naprej | |
|
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Čet Apr 02, 2009 7:07 pm | |
| o hudo,no če ti bo kkšn ostou se priporočam^^ upam da bo velik mladičkou | |
|
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? Čet Apr 02, 2009 9:47 pm | |
| Bomo vidl, kaj se bosta moji samički zmenili s Ferdotam. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pričakuje kdo tamale februarja? | |
| |
|