| Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Sre Mar 10, 2010 9:29 am | |
| Ker je očitno nekakšna paritvena mrzlica nastala, želi moja kolegica dati albino samčka v parjenje, da vidi, če se bo kaj unesel, ker ga baje čisto "razganja" in me je prosila, da dam "oglas" na ta forum.
Če se prav spomnim, je star nekje pol leta, imel je tiste pikice na ušeskih, ki so mu že popolnoma izginile, drugače pa naj bi bil (samčkasto) len in razvajen ^^ Je pa popolnoma bele barve, brez kapučino lis. | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Sre Mar 10, 2010 3:46 pm | |
| a ni že tko dost mladičkov ki po nesreči nastanejo..nevem no,kakšna je to logika.pa glede na to da je paritvena mrzlica,a že ma ljudi k bi uzeli mladičke? ker potem ni problem.. | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Sre Mar 10, 2010 4:15 pm | |
| To ne vem, vem samo, da mi je rekla, da ga je pripravljena parit in da me prosi, da objavim to xD | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Sre Mar 10, 2010 6:00 pm | |
| Verjeno je bilo bolj mišljeno tako, da če bi kdo želel svojo samičko parit, da ona nudi samca. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Sre Mar 10, 2010 7:27 pm | |
| Očitno hoče, da bi bil podganji žigolo :=)=: hehe, nova tržna niša '' prodam samčka za naskok'' | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Čet Mar 11, 2010 9:12 am | |
| xD Hehe, ne, ne, mislim, da ga hoče samo malo umirit, ker je baje čisto, emm, pomladanski xD | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! Čet Mar 11, 2010 12:01 pm | |
| Btw, en naskok še ne bo razrešil njegovih frustracij. Kaj če bo samo še slabše, ko ugotovi, kaj točno manjka v njegovem podganjem svetu? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! | |
| |
|
| |
| Prijateljica (ki je ni (še) na tem forumu) ponuja albino samčka v parjenje! | |
|