Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Mojih 6 podgan

Go down 
+32
karin
Skinny
Tasha.W
nika_animals
zverina
Tjashy
sharp
mashikaa
Titi
Muha
Nes
Nina
Cath
Blue
Jasmina
Tahun
AtLanT!da
aella
bolha
Lee
binko
Malinca
Olivija
elanor
Eva
njana
Fiamma
mamaF
Simonchy
Sonii
_panter_
Dejan
36 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AvtorSporočilo
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

Mojih 6 podgan - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 09, 2011 3:52 pm

To pa. Glede na to, da nekatere podgane poginejejo že pri letu in pol, je Tinka le še malo potegnila. Že kako leto nazaj je bila nekaj dni slaba in sem jo potem za ta čas dal v svojo kletko in v drugo hladnejšo sobo. Takrat se mi je hvalabogo zvlekla, tokrat pa na žalost ne.

Imam pa še eno bolj veselo novico, slabo uro nazaj sem oddal prvo podganco z zadnjega legla. Mislim, da ji pri novi latnici ne bo hudega. Smile
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 09, 2011 6:11 pm

Sožalje za Tinko Sad
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Število prispevkov : 54
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 12, 2011 6:14 pm

Sozalje za Tinko. jok
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 23, 2011 7:10 pm

Prejšno soboto mi je poginila Jana. Stara je bila 3 leta in pol. Simptomi so bili podobni kot pri Tinki. Sta se pa ti sterejši podgani bolj obrjatali med seboj kot z mlajšima Perotom in Pepo. Jana je doživela kar lepo starost in je bila skotena še celo nekaj mesecev prej preden smo dobili ta forum. Mislim, da ima le redko kdo na forumu toliko staro podgano.
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

Število prispevkov : 288

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 23, 2011 8:00 pm

Sožalje! Sad Je pa res dočakala lepo starost.
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 23, 2011 8:36 pm

Sožalje.
Nas kar zapuščajo tele starčki. =/
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Število prispevkov : 54
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimePon Okt 24, 2011 1:11 pm

sožalje sad
dočakala je pa zelo lepo starost
Nazaj na vrh Go down
Skinny

Skinny

Število prispevkov : 442
Kraj : Kamnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimePon Okt 24, 2011 7:30 pm

Sožalje! Sad

Pa še vseeno: vsaka čast tebi in ganci za tako starost! Smile
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimePon Okt 24, 2011 7:45 pm

Sožalje! sad
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeTor Okt 25, 2011 6:17 pm

Od mladičev mi je ostal še albino samček. Tudi tega bi rad oddal. Če je kdo zainteresiran zanj naj mi pošlje ZS (PM).
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeČet Avg 23, 2012 7:59 pm

Samček, ki sem ga želel oddati oktobra lani je ostal pri meni. Dal sem mu ime Rok. Je kar ornk podgana. Z repom vred ima dobrih 40 cm.
Da Rok ne bi bil sam sem mu v začetku spomladi prinesel kapučin/husky albinko Ano, ki sem jo kupil v Tukanotu v Kranju.

Parček se je dobro ujel. 12 junija je Ana skotila 2 mladiča od tega je eden preživel. Tega sem pred kratkim oddal. Na spodnjih 2 fotkah sta obe podganci.

Rok

Mojih 6 podgan - Page 6 Vu-023c

Ana

Mojih 6 podgan - Page 6 Vu-027c

Sliki sta narejeni v kleti pri slabi svetlobi in zato nista najbolj ostri, se pa vseeno vidi obe podganci.Smile
Na forumu me že dolgo ni bilo, upam, da je tu še kaj življenja. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeČet Avg 23, 2012 10:23 pm

40cm? Wow, to pa je podgana Smile
A potem ju maš ves čas skupaj al kako? Kako se pa to obnese, se ne parita nonstop? :S
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitimeČet Avg 23, 2012 10:56 pm

Imam precej veliko kletko in so zato večino časa vse podgane skupaj. Večkrat sem imel skupaj samčke in samičke pa nikoli ni bilo pretiranega naraščaja. Zakaj je tako ne vem, domnevam pa zato ker imam ogrevano sobo z živalmi in potem se mi podgance ne množijo preveč. Poleg podgan so notri še ptičji pajki in ostale bolj toploljubne živali.
Je pa Rok eden največjih samčkov, kar sem jih imel do sedaj, če ne kar največji. Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Mojih 6 podgan   Mojih 6 podgan - Page 6 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Mojih 6 podgan
Nazaj na vrh 
Stran 6 od 6Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» varstvo mojih podgan med zimskimi počitnicami
» Vrste podgan
» Kihanje podgan
» o inteligenci podgan
» Vrste podgan