Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

ponoči podgance

Go down 
+20
sharp
milva
Skinny
Pamy
zverina
Juni
nika_animals
LadyCy
talupu
Eva
Peexy
Cath
Blue
bolha
Lee
Avalon
Olivija
Sonii
Fiamma
sreda_
24 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
sharp

sharp

Število prispevkov : 169
Kraj : Ljubljana

ponoči podgance - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 01, 2011 10:49 am

Uff, se spomnim pred dobrim letom, ko sem imel Jerryja kak mesec in ko sem prinesel še Toma ter ju preselil v večjo kletko....Res kak mesec je bilo grozno. Šel sem spat in 3 minute po tem, ko sem ugasnil luč sta začela ''razbijat''. Predvsem je bil problem z vratci od kletke. Tudi, če sem jih zaklenil, je bilo razbijanje izjemno glasno in moteče. Takrat sem dosti razmišljal o tem kako bi jih odvadil tega oz. kako bi si zagotovil kvaliteten spanec.

Sta pa potem, (niti ne vem točno kdaj) kar hitro nehala s tem. No, Tom je tudi poginil :/
Morda je bilo še nekaj razgrajanja, ko sem dobil Charlieja ampak to, da ne bi mogel zaspati zaradi hrupa, se ni več dogajalo.

Zdaj pa teh problemov sploh ni več. So se verjetno tudi zaradi odraslosti precej umirili in mislim, da velik del noči tudi prespijo. Ponavadi so najbolj dejavni zvečer, rekel bi da nekje do polnoči in pa zgodaj zjutraj. Vsaj med tednom, ko vstajam za v šolo jih pogosto dobim dejavne.
Pa tudi če so dejavni, res niso glasni. Ker me nikoli ne zbudijo. Sicer ne morem z gotovostjo trditi koliko noči prespijo in koliko prebedijo ampak če grem kdaj ponoči npr. na WC, jih po večini vidim kar spati...

Tako ali tako pa so samčki in bi si upal trditi, da kakih 18 ur od 24 prespijo ali pa predremajo. Če jim jaz seveda vmes kaj ne težim. =P
Nazaj na vrh Go down
huny-buny

Število prispevkov : 2

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 02, 2011 1:07 pm

jz sm nova n tem forumu in mam podganco Tonija lupček na bušček slaba 2 mesca Smile in mi tut skace punoc po kletki pa vratca grize...in sm nasla pr sestri zamaske za usesa da nc neslis in me cist nc nemot Smile)

wave wave wave wave wave

(hudi smajliji veselje )
Nazaj na vrh Go down
Pia*

Število prispevkov : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitimeSob Sep 21, 2013 6:21 pm

Mene pa zanima, če se podgano zvečer malo bolj utrudi, so potem bolj mirne ponoči? Smile huh 
Vem, da so nočne živali, me ravno zato zanima, če je ta možnost realna.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitimeSob Sep 21, 2013 6:53 pm

Če jo zvečer fajn zmatraš, bo malo več spala ponoči, definitivno. Ampak dvomim, da se jih da tako zmatrat, da bi prespale celo noč Very Happy Bolj realno je, da se z dovolj ukvarjanja podgana prilagodi tvojemu ritmu in je manj aktivna ponoči, bolj pa podnevi.
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
gajči

Število prispevkov : 26

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitimeNed Sep 22, 2013 8:27 am

Moja dva podgančka sta že itak zaspanca in cel dan spita... zvečer jima dam za jest, mal se še crkljamo pa raziskujemo; ko pa ju zaprem nazaj v kletko in ugasnem luč pa že točno vesta da je čas za spanje in sta čisto tiho.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ponoči podgance   ponoči podgance - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

ponoči podgance
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2