choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Zapuščena mucka išče dom Pon Jul 15, 2013 7:44 am | |
| Niso sicer podgane, pa vseeno. Pri fantovih starših je nekdo pred nekaj meseci zavrgel mlado mačko. Na videz bi rekla, da je ali lanski jesenski mladič, al pa letošnji (zgodaj)spomladanski. Mucka se zdaj zadržuje okrog njihove hiše, pride tudi noter (čeprav naj ne bi smela ), ne boji se ljudi, pusti se božat, skratka izredno prijazna mucica. Pri njih ne more ostat oziroma je ne želijo obdržat, ker imajo že 3 mačke doma. Peljala sem jo sterilizirat kot prostoživečo, tako da s tem ni več stroškov, išče samo en svoj kavč lahko kot izključno notranja, lahko pa v varnem okolju tudi kot zunanja mucica. Slike nimam trenutno nobene, objavim kakšno kasneje, je pa belo tigrasta. Če bi koga zanimalo (oziroma če kdo pozna koga, ki bi mel mucko) naj me prosim kontaktira, lahko kar tukaj, lahko pa na ZS. | |
|
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Zapuščena mucka išče dom Sre Jul 24, 2013 4:35 pm | |
| Ojoj, choo, dej nehi s takimi, ko veš, kako jst pogrešam našo muco Bi najraje takole enega zapuščenčka prinesla domov ali pa šla v zavetišče, sam joj, moji me bodo ubil >.< Upam, da najde dom | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zapuščena mucka išče dom Sob Jul 27, 2013 11:14 pm | |
| Bi jo jaz vzela, če bi jo lahko, res je tak mali cuker... Zaenkrat je vsaj tako, da jo hranijo oni (ker so se domače mačke odločile, da ji pač odstopijo svojo hrano, kar nisem mogla verjet Baje se prav postavijo ob krožnik in čakajo, da tamala poje, potem pa šele one pojejo svojo porcijo). Samo notri pa ne more bit in bi bilo res lepo, če bi lahko mucica dobila čisto svoj kavč. Še ena malo slabša slika izpred kakega meseca: | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zapuščena mucka išče dom | |
| |
|