| velikost podgane :) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
loona
Število prispevkov : 2 Join date : 19/04/2012
| Naslov sporočila: velikost podgane :) Čet Apr 19, 2012 6:57 pm | |
| oilaa mene pa zanima kake so najmanše vrste podgan.. pa kuk zrasejo in a se ih da dobit kod kr ekhm.. mama bi znorela če bi prnesla neko ful veliko -.- js si jo pa ful želim :DDDD hvala za odgovore že unaprej | |
|
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Čet Apr 19, 2012 8:04 pm | |
| Samičke so manjše od samčkov. Seveda je pač tut odvisno, kok podganco zrediš Tko da magari samičko vzemi (: | |
|
| |
Naija
Število prispevkov : 66 Join date : 01/12/2011
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Pet Apr 20, 2012 9:01 am | |
| http://everwildrattery.webs.com/dwarfratcare.htmtu si malo preberi dwarf rats so menda najmanjše možne podgane... ne vem pa če se da to pri nas dobit...primanjkuje jiim rasnega hormona, velike so pa za 1/3 normalne podgane.. malo se pač pozanimaj več pa ti ne znam povedat | |
|
| |
loona
Število prispevkov : 2 Join date : 19/04/2012
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Pet Apr 20, 2012 3:11 pm | |
| aha.. kod bi se pa dalo dobit te pritlikave podgane? kr doma bi tisto veliko podgano slabo sprejel .. -.- | |
|
| |
nelli.chio
Število prispevkov : 93 Join date : 17/08/2011 Age : 28 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Pet Apr 20, 2012 5:45 pm | |
| zdej ti bom pa povedala mojo zgodbo o nesprejemanju podgan s strani staršeu Prašam mojo mami če lahk mam malo živau in to podgano. Pa mami reče zakaj glih podgano. Nasledn dan grema po mlado samičko in jo je bla na konc skor bol vesela ko js. hihihi No js ne morm brez svoje podgane zato jo vlečem usepousod zram sebe. Enkrat me par dni ni blo dama in ko sm pršla nazaj jo je bla bol vesela ko mene. Uglaunem js ti garantiram da se bojo tvoji starši glede tega umehčal. | |
|
| |
Naija
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Pet Apr 20, 2012 6:15 pm | |
| ne vem kje bi se pritlikave ganice dobile, priporočam pa ti da greš 13. maja na slo exo, tam majo polno exotičnih živali - baje tudi podgane.. tut jaz grem tja malo pogledat če bom našla kako družbo za moja 2 verjetno maš tam najboljše možnosti da jo najdeš http://slo-exo.com/ tu še je link od njihove strani | |
|
| |
hellcat666
Število prispevkov : 36 Join date : 12/09/2011 Age : 33 Kraj : Ljubljana
| |
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Sob Apr 21, 2012 7:24 pm | |
| - loona je napisal/a:
- aha.. kod bi se pa dalo dobit te pritlikave podgane? kr doma bi tisto veliko podgano slabo sprejel .. -.-
Eh, sej prineseš domov mlado samičko (še boljše kar 2 - podgane rabijo družbo!), pa sploh ne bojo opazili, kdaj bo zrasla... in tudi ko bo, ne bo tako velika, kot samček, pa je Glede teh pritlikavih podgan pa pojma nimam, ampak pri nas še nisem slišala ali vidla, da bi jih kje imeli... | |
|
| |
Naija
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) Sob Apr 21, 2012 8:44 pm | |
| drugače bo pa moja kmalu mela mladičke...pa bo podganica (po možnosti 2 ) gotovo vesela če bo dobila prijeten domek | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: velikost podgane :) | |
| |
|
| |
| velikost podgane :) | |
|