Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Kahloo, moja pikica | |
|
+8AtLanT!da Eva elanor mamaF Olivija Katarina Fiamma Avalon 12 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Sre Apr 15, 2009 5:19 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- ooo, luškana!! kje si pa to dubla?? ful se vid da je mlajša, kok so zdj stare vse 3 prbližn kok so lušneee! pa ful majo huda imena vse 3..
Dobla sm jo od ene blontne sošolke, ki ni znala ne skrbet zanjo, ne jo socializirat, ne nč, in se je je bala k nevem kaj, k jo je enkrat ugriznla, večkrat spizdila. Zj pa jo mam js dva dni pa jo že lah božam pa nosm okol pa to. | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Sre Apr 15, 2009 5:49 pm | |
| moo kako lep parček če se razumeta je super in imata obe družbo | |
| | | Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Čet Apr 16, 2009 12:21 pm | |
| - Avalon je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- ooo, luškana!! kje si pa to dubla?? ful se vid da je mlajša, kok so zdj stare vse 3 prbližn kok so lušneee! pa ful majo huda imena vse 3..
Dobla sm jo od ene blontne sošolke, ki ni znala ne skrbet zanjo, ne jo socializirat, ne nč, in se je je bala k nevem kaj, k jo je enkrat ugriznla, večkrat spizdila. Zj pa jo mam js dva dni pa jo že lah božam pa nosm okol pa to. Piksi le ni tak hudiček, glede na to, da se te je tako hitro navadila. | |
| | | Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Čet Apr 16, 2009 2:13 pm | |
| - Dejan je napisal/a:
- Avalon je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
Dobla sm jo od ene blontne sošolke, ki ni znala ne skrbet zanjo, ne jo socializirat, ne nč, in se je je bala k nevem kaj, k jo je enkrat ugriznla, večkrat spizdila. Zj pa jo mam js dva dni pa jo že lah božam pa nosm okol pa to. Piksi le ni tak hudiček, glede na to, da se te je tako hitro navadila. Ane, js sm tud pričakovala da bo hujš | |
| | | AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Čet Apr 16, 2009 2:20 pm | |
| ja, to je najhuj, k koga sam enkrat ugrizne pa se je začne lastnik kr bat jao.. lepo da si jo rešila.. | |
| | | Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Sob Feb 06, 2010 9:40 pm | |
| joooj zdej sta pa take bajse pa noro cute fotke <3 [ej a maš un posnetk k sta se Keewi pa Roni rausale?? ] | |
| | | nika_animals
Število prispevkov : 104 Join date : 01/10/2010 Age : 26 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica Ned Okt 31, 2010 4:59 pm | |
| - Avalon je napisal/a:
- Da ne bo vse tako črno z mojo belo podgano, vam predstavljam novo članico naše družine, Keewi (Kivi). Je še čisto micena črno bela podganica, skotena v začetku februarja, njen originalni lastnik pa je bil Vili. Dobila sm jo v petek, malo prezeblo, na smrt prestrašeno stvarco.
Glede njene obarvanosti, sm že slišala ene par pripomb, na primer, glej ko ma kapuco!^^ Ali pa: Se točno vidi kakšne podgane sta jo delali, fifty - fifty
Ampak v teh štirih dnevih se je mala spremenila v pravo hiperaktivno raziskovalko, ki ni nikoli na miru in je neizmerno prisrčna, in trenutno jo neizmerno zanima moja tipkovnica
V glavnem, teh nekaj slikic, ki sem jih uspela naredit, imate tukajle.
V glavnem, mala je lušna. In zart nje malo manj pogrešam Kahloo. Čist ista je k moja Aqua Pa ona tut ful raziskuje mojo tipkovnico heh. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kahloo, moja pikica | |
| |
| | | | Kahloo, moja pikica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|