Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
soncnica
Število prispevkov : 6 Join date : 05/10/2011
| Naslov sporočila: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Sre Okt 05, 2011 9:12 am | |
| mere:
velika kletke: cca 120cm, dolzina 80cm, globina 60cm. ima 3 nadstropja (s plasticnimi policami), sicer je kovinska, srebrna. cena po dogovoru, okoli 60 eur, primerna za deguje, podgane, hrcke, skakace, prodajala pa se je kot kletka za dihurje.
mala kletka: visina cca20 cm, dolžina 50 cm, globina 30cm, cena 15 eur
manjso kletko in nekaj opreme (napajalnik, viseco spalnico, vrtece kolo...) podarim, ce kdo vzame veliko kletko
slike se pridejo...
zainteresirani pisite na zs
| |
| | | soncnica
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Pet Okt 14, 2011 10:53 am | |
| | |
| | | Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Pet Okt 14, 2011 11:57 am | |
| VZAMEM! Ta veliko (in držim pesti, da še ni oddana) | |
| | | karin
Število prispevkov : 54 Join date : 23/07/2011 Age : 30 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Sob Okt 15, 2011 6:25 am | |
| majhna kletka je ze mogoce oddana? | |
| | | soncnica
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Ned Okt 16, 2011 7:16 pm | |
| karin- mala kletka je se tudi fraj, pisi mi na zs da se zmeniva za prevzem
nes- sem ti pisala na zs, tu zdaj vidim da si iz mb, jutri se slisiva pa jo lahko vzames | |
| | | Nes
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Pon Okt 17, 2011 11:38 am | |
| Sem odpisala. | |
| | | soncnica
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Sre Okt 19, 2011 7:36 pm | |
| posodobitev: velika kletka prodana
manjša kletka se se prodaja, dam jo tudi za 10 eu, ce koga zanima, ker je vec ne rabim je pa lepo ohranjena in mi jo je skoda vstran metat. ostalo je se pa nekaj opreme, ki jo podarim zraven (stekleni napajalnik, viseca spalnica, vrtece kolo, lestvice,...) primerna je za mladičke, ali pa za kako karanteno, dopuste...
| |
| | | soncnica
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Sre Okt 19, 2011 7:42 pm | |
| aja, ce pa mate hrcke al pa miske, pa je lahko kar za stalno bivanje nes, vidim da si gor, zanimam me ce si ze preselila podgancke v kletko in ce ja, kako jim je vsec? ce se ti bo dalo prilimaj kako slikico da vidim kako moja kletka zivi naprej | |
| | | Nes
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni Čet Okt 20, 2011 7:29 am | |
| Kletka je dosti bolj funkcionalna, čeprav je manjša. Podgančka sta navdušeno prevohala vse, danes bom pa opremila še dokonca. Bom dala sliko v temo Slike naših kletk | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni | |
| |
| | | | LJ, MB, MS- prodam 2 kletki za glodalce, eno zelo veliko in eno manjso, obe zelo dobro ohranjeni | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|