| Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
hudaticka
Število prispevkov : 8 Join date : 06/07/2011
| Naslov sporočila: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Sre Jul 06, 2011 9:54 pm | |
| Zdravo! Lep pozdrav vsem! Hermina je moja sostanovalka. Je črna gerbilka (mongolska puščavska podgana, oz. skakač rečejo v naših trgovinah). Stara je dobri dve leti in se odlično drži. Je posvojenka, prejšnja lastnica jo je oddala zaradi prostorske stiske. Je prava šefica v svojem malem kraljestvu. Zofka pa je (bila, na žalost) oranžna podgana od moje sestrice. Dolgo si je želela imeti svojo podgano, pa sem jo presentila 2 leti nazaj in ji prinesla malo Zofko. Zofi je bila krasna punca. Na forum sem se prijavila, ker je tu veliko koristnih informacij. Prav tako bi rada z vašo pomočjo poiskala dve novi mali podganici. Iščem dve mali punčki ali pa mlad parček. Podganice bom dala sterilizirati/kastrirati, ker legel ne nameravam imeti. Aja, še Pufi Pufi je polž ahatnik. Radovedno bitje, ki obožuje kumare. Tako, to smo mi Pozdravčke vsem! pa-pa | |
|
| |
hudaticka
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Sre Jul 06, 2011 10:15 pm | |
| | |
|
| |
hudaticka
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Sre Jul 06, 2011 10:23 pm | |
| Pufi, ko je bila še bolj majhna. Pufi ima najraje kumaro! | |
|
| |
hudaticka
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Sre Jul 06, 2011 10:36 pm | |
| | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Čet Jul 07, 2011 9:26 am | |
| Dobrodošla! Lušne zverinice | |
|
| |
hudaticka
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Čet Jul 07, 2011 11:01 am | |
| Hvala | |
|
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Pet Jul 08, 2011 4:22 pm | |
| Luštkane živalce Kje si pa Pufija dobila? A si ga kupila, ker še nisem videla, da bi tudi polže prodajali.. | |
|
| |
hudaticka
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka Pet Jul 08, 2011 9:17 pm | |
| Pufi sem dobila od ene punce. Na forumu (mojpes.net, se mi zdi, pod 'druge živali') je oddajala mladičke. So pa nekaj časa nazaj v Zooticu v City parku v LJ prodajali mlade polže skupaj z začetnim terarijem. Tudi Pufi in njene bratce-sestre je ta punca prinesla iz trgovine kjer je delala, ker jih niso mogli prodat. Zdaj jo imam že 2 leti in pol. Je super zanimiva žival, čeprav si človek ne bi mislil kaj takega o polžu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka | |
| |
|
| |
| Zofka, Hermina, Pufi in hudaticka | |
|