Pamy
Število prispevkov : 94 Join date : 07/03/2011
| Naslov sporočila: FOLIJA? :S Pon Apr 11, 2011 7:26 pm | |
| Ravnokar sem podgancam naredila 2 žogici iz te srebrne folije, ki pa sta jo začele gristi kot da bi bila hrana!!! Ko sem to videla, sem jima jih takoj vzela in jima dala v kletko jušne kroglice; kot dokaz da vse kar je okroglo ni užitno oz. hotela sem pokazati, da ima hrana, ki jo dobita v kletko iz moje roke vonj... Za razliko od folije in to je bilo edino v kuhinji, kar se mi je zdelo primerno za priboljšek; za katerega pa se nista niti zmenile, tako da sem takoj vzela 'žogici' ven, vendar se mi zdi da prepozno??? A je možna kakšna zastrupitev? Karkoli? | |
|
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Pon Apr 11, 2011 8:47 pm | |
| Ojoj. Ne dajat podganam ničesar močno začinjenega. Si kdaj probala jušno kocko? Tudi folija ni ravno najboljša, prav zato, ker jo je tako lahko razgristi in pojesti.
Opazuj živalce, če bo vse ok. Mislim, da se ravno zastrupit ne morejo, samo v prihodnje pa le bodi bolj pazljiva. | |
|
Pamy
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Pon Apr 11, 2011 9:08 pm | |
| kroglico sem dala ker sem jih ravno videla na mizi in to le 3 4 max saj sem vedla da svoji hrani ne bosta posvetile pretirane pozornosti... Hvala za nasvet! upam da bo vse vredu ker bi bilo gorzno da bi imele kakšne probleme s prebavo... :O | |
|
sonja256
Število prispevkov : 83 Join date : 09/09/2009 Age : 36 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Tor Apr 12, 2011 8:24 am | |
| Jušna kroglica je verjetno tista suha majhna hrustljava stvarca, ki se da v že pripravljeno juho. Torej verjetno ni bila v stiku z jušno kocko | |
|
Pamy
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Tor Apr 12, 2011 9:26 am | |
| ja ampak to nima veze ker se jih nista niti lotili folija me je skrbela a kot kaže sta danes isto živahni tako da če sodim po obnašanju se ni nič spremenilo le mogoče sem opazila malo več kakecov v kletki ki so nastali v enem dnevu kot ponavadi | |
|
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Tor Apr 12, 2011 10:21 am | |
| - sonja256 je napisal/a:
- Jušna kroglica je verjetno tista suha majhna hrustljava stvarca, ki se da v že pripravljeno juho. Torej verjetno ni bila v stiku z jušno kocko
Saj tudi jušne kroglice so močno mastne in slane, če gre za eno ali dve vsake kvatre enkrat, ne bo hudega, pogosto pa jim raje ne dajat takih reči. Moja ima zelo rada tisti "napihnjen" riž, ki ga dobiš ponavadi na policah z "zdravo hrano", je brez soli in dodatkov in je bolj zdrav, kot kakšni drugi "človeški" dodatki za zajtrk (oslajeni kosmiči, kroglice za v mleko in podobno). Kar pa se folije in takih reči tiče - boljše, da jih podgane sploh ne vidijo od blizu, ker so zelo radovedne in itak vse poskusijo ... od plastike, stiropora itd. naprej. Za zabavo jima lahko daš v kletko kakšen oreh, lešnik, mandelj v lupini, pa naj se malo matrata, da bosta prišli do vsebine, bo ful zabavno | |
|
Pamy
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S Tor Apr 12, 2011 12:23 pm | |
| no bom kupila potem ta človeški stiropor za vegeterjance da vidim če jima bo všeč hvala! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: FOLIJA? :S | |
| |
|