Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Seznam veterinarjev

Go down 
+13
moderndisbelieff
sashka
Naija
m4jz0r
Nina
Puppy
Nes
talupu
Tasha.W
choo
Fiamma
Grass
Juni
17 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

Seznam veterinarjev - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 25, 2012 7:19 pm

Sem dodala opombo.

Potem mi je padla v oči še Veterinarska bolnica Ptuj, amapk tudi tu nisme prepričana, ali so te živali zdravili naključno, ker so jih stranke pač prinesle. Na žalost nimajo predstavitve veterinarjev, da bi videla, katera področja jih zanimajo.
Imajo pa osnovnega kapitala 101.000 Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Naija

Število prispevkov : 66

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeTor Apr 24, 2012 1:45 pm

Čauu !! videla sem da sem zadnjič po nesreči dala napačne podatke - gre se namreč za ambulanto na Šentiljski v MB in pa ambulanto v Pesnici... ful se opravičujem ampak zamenjala sem ju!! jaz se namreč na poti iz šole domov peljem mimo obeh in ju zaradi tega vedno zamenjujem! Nekaj časa nazaj sem klicala na veterinarsko postajo na Šentiljski, pa so mi oni rekli da niso specializirani za podgane. V Pesnico sem pa danes sama peljala mojega samčka ker je nekaj kihcal in morem reči da se je veterinar izredno potrudil, naštel vse možne bolezni, spraševal in iskal vse možne bolezenske znake, na koncu smo pa dobili antibiotik za 10 dni... čez 2 tedna pa mamo ponoven pregled...če se nebo popravilo gre podganček na preiskavo krvi, pa bris mu bodo vzeli... še 1x se opravičujem za napako!! blush
Nazaj na vrh Go down
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Maj 09, 2012 12:23 pm

Kam pa naj gre človek, ki je iz Maribora??? Meni se je Pesnica zdela super! Od vseh teh mariborskih ambulant imajo tam največ pojma. Če pa za kaj niso sigurni se pa preveri.. vedno so se potrudli in ni bilo reakcij ala "omg kaj to grize", ki sem jih drugje doživela in so pol bogo žival tak prijemali kot da je kužna pa ne vem kaka zver...
LP
Nazaj na vrh Go down
Naija

Število prispevkov : 66

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Maj 09, 2012 6:10 pm

Ja v Pesnici je fajn Smile sej pravim..jaz sem zadnjič zamenjala Pesnico pa tisto veterinrasko ki je na Šentiljski... V Pesnici so tudi za mojega gančka lepo poskrbeli ko je malo kihal... Še 1x se opravičujem za napačne podatke blush
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeČet Maj 10, 2012 5:12 am

Na mobilcu je muka popravljat, bom ob priliki. Ne se jezit Smile
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
moderndisbelieff

moderndisbelieff

Število prispevkov : 3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 24, 2012 1:05 pm

m4jz0r je napisal/a:
Jaz bi rada pohvalila ambulanto Buba - Grosuplje. Zelo prijazni uslužbenci, veterinarji so super. Moji 3 letni podganci je veterinar odstranil 115g velik tumor, seveda uspešno. Neizmerno sem jim vsem hvaležna, ne samo ker so rešili življenje moji podganci, ampak tudi zaradi njihove prijaznosti in razumevanja Smile Več kot očitno je, da imajo veliko znanja o podganah. Drugje (ne bom povedala kje, ker se mi ne zdi prav) so bili čisto na boli me k, čisti poker face, kot da ni nič tudi če umre med operacijo. Zaradi tega se mi je operacija čisto zagnusila. Ampak je prišlo do meje - usmrtitev ali operacija. Odločila sem se pravilno Smile
Preden date podgane na resnejše zdravljenje se vedno pozanimajte pri več veterinarjih, tudi če boste naredili par km več, pobrskajte po internetu, vprašajte druge ljudi, ki so imeli iste izkušnje.
Podganji pozdrav Smile wave

No jaz pa imam vseeno slabe izkušnje z veterinarji v ambulanti Buba- Grosuplje. Sem že večkrat šla tja in sem vedno dobila vtis, da jim je popolnoma vseeno za živali pa še, ko smo končno prišli na vrsto mi niso znali nič pametnega povedat/predpisat, račun pa drag. To je pač samo moje mnenje, nevem kakšne so vaše izkušnje.
Nazaj na vrh Go down
magijamarko

Število prispevkov : 67

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSob Apr 20, 2013 3:04 pm

Hej.

Bi samo prosil če se za Mz. Vet popravi, ker so v Mb edini, ki vejo kaj delajo.

Dr. Praprotnik je operirala ze 6 mojih, vkljucno jih tudi sterilizirala. Z podgancami ravnajo vsi veterinarji tam res lepo. Nobenega zgražanja ali gledanja postrani.

Hvala in lp.
Nazaj na vrh Go down
Kosovir

Kosovir

Število prispevkov : 26

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimePet Avg 30, 2013 3:09 pm

Obvestilo: s ponedlejkom, 2. 9. 2013 zacne v Ambulanti za ptice, male sesalce in plazilce na VF veljati nov (krajsi) delovni cas. Ambulanta bo tako za stranke odprta od ponedeljka do petka, od 8-15h.
Nazaj na vrh Go down
http://www.kosovir.si
Sh.

Sh.

Število prispevkov : 205
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 04, 2013 4:29 pm

Kosovir je napisal/a:
Obvestilo: s ponedlejkom, 2. 9. 2013 zacne v Ambulanti za ptice, male sesalce in plazilce na VF veljati nov (krajsi) delovni cas. Ambulanta bo tako za stranke odprta od ponedeljka do petka, od 8-15h.
Sranje, jst sem vedno popoldan hodila, zlasti, ker nisem iz Lj >.< Upam, da je stvar zgolj začasna, a slučajno veš, kako je pa s telefonskimi klici? Jst kr pogosto kličem, so še vedno do 19.?
Hvala za tole objavo, jst bi naslednjič potemtakem šla zastonj (:

Nazadnje urejal/a Sh. Sre Sep 04, 2013 4:43 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Kosovir

Kosovir

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 04, 2013 4:38 pm

Zaenkrat je to dokaj stalno, oz. do nadaljnega, razen, ce se zgodi cudez in bodo dobili se kaksnega veterinarja za pomoc.

Za stranke je odprto do 15h, ce se kasneje se javljajo na telefon (oz. bili tam), je pa povsem odvisno od njihove dobre volje.
Nazaj na vrh Go down
Sh.

Sh.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 04, 2013 4:47 pm

Škoda :/
Bog ve, kako bodo pol operacije ...
Nazaj na vrh Go down
Kosovir

Kosovir

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 04, 2013 5:45 pm

Bodo, brez skrbi. S tega vidika ne bo delo cisto nic okrnjeno.
Zoprno je v toliko, ker ne bodo delali ob sobotah in ker bo treba zival pripeljati do 15h, kar je vecini zoprno zaradi sluzb. Zdaj si jo lahko npr. pripeljal popoldan in je bil poseg npr. opravljen naslednji dan (ce ni bilo nujno).
Nazaj na vrh Go down
Sh.

Sh.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 04, 2013 6:40 pm

Jst sem navajena, da sem miš pripeljala malo pred 12., smo se zmenili za poseg, sem jo pustila tam, med 12. in 17. so jo operiral in po 17. sem že lahko prišla ponjo. Vse v enem dnevu (:
Nazaj na vrh Go down
1shauna

Število prispevkov : 3

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 12, 2014 5:07 pm

Celje in okolica..pozna kdo kakšno veterino....rabila bi sterilizacijo samičk...v Žalcu delajo s podganami?
Nazaj na vrh Go down
Sh.

Sh.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimePet Mar 14, 2014 1:22 pm

Hm, jst sem bila v Žalcu samo enkrat s podgano. Miško je imel neke bolhe/uši/alneki in smo šli po injekcijo. Sicer hodim v celjsko Zvitorepko, če imamo kake manjše težave. So prijazni, poznajo dr. Račnika in se lahko tudi po telefonu posvetujejo z njim. Bodo iskreni, če ne bodo vedeli, za kaj se gre, bodo tudi povedali. Zame so že odstranjevali tumor & kastrirali, tako da bodo verjetno tudi sterilizirali. Je pa res, da se pri njih po posegu podganica veliko dlje zbuja iz anestezije (vse moje so bile čisto zadete do naslednjega dne XD) verjetno zato, ker nimajo prav opreme za podgane in jo zaspijo na kak drugačen način kot pa na VF.
Tako da lahko greš komot k njim, ampak naj ti ostane v mislih, da ta ambulanta ne nadomesti VF. http://www.zvitorepka.si/
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimePet Jan 30, 2015 5:21 pm

Osvežen seznam podganjih veterinarjev:

Klinika, kjer se na podgane najbolj spoznajo, se o njih redno izobražujejo in so skratka na tekočem z zdravstvenim varstvom podgan, je ambulanta za ptice, kunce, glodalce in plazilce na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Če imate le možnost, peljite podgano tja. Žal nimajo dežurstva in pogosto gre kaj narobe ravno izven delovnega časa, zato sledi še seznam drugih veterinarjev, ki se ukvarjajo s podganami. Na teh klinikah je pomembno, da peljete podgano k točno določenemu veterinarju, saj se nanje ne spoznajo vsi zaposleni na kliniki. Še enkrat poudarjam, da se zelo malo veterinarjev spozna na podgane. Napačna diagnoza in zdravljenje sta lahko za podgano bolj nevarna, kot če sploh ne bi šli k veterinarju.

AMBULANTA ZA PTICE, KUNCE, GLODALCE IN PLAZILCE, Veterinarska fakulteta
Cesta v Mestni Log 47, Ljubljana
01/477 92 51
delovni čas: pon-pet od 8-15h

---

dr. Blaž CiglerVETERINARSKI CENTER MIKLAVŽIN
Ljubljana - Lakotence
http://www.vetcmiklavzin.si/
https://www.facebook.com/VeterinarskiCenterMiklavzin
08 20 58 420 in dežurna številka 051 337 000

---------------------------------------------------

Tisti, ki niste iz Ljubljane, pa lahko svoje podgane peljete k naslednjim veterinarjem:

ŠTAJERSKI KONEC:

dr. PraprotnikVETERINARSKA KLINIKA MZ VET
Pesnica pri Mariboru
http://www.mzvet.si/
031/ 606 627

dr. Cvetka MarholdVETERINARSKI CENTER PIKA
Mariborhttp://www.pikavet.si/059 178 478

---------------------------------------------------

OBALA:

dr. Peter Maričić (po predhodnem dogovoru)VETERINARSKA AMBULANTA KOPER
http://www.vetambulanta-kp.com 040 662 850

-------------------------------------------------

GORENJSKA:

dr. Božič in dr. BurjaVeterinarska klinika Lesce
http://vet-lesce.si/klinika
04/53 77 100
dežurni veterinar: 051 645 409 (dežurstvo se izvaja izven delovnega časa v sodelovanju s kolegi iz Kranja in Škofje loke)
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Sh.

Sh.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 01, 2015 12:58 am

Dr. Cvetka Marhold dela tudi z drugimi štajerskimi klinikami, npr. celjsko Zvitorepko pa verjetno tudi še s kom drugim. Da se jo dobit na tale telefon: 040 396 440 ; lahko, da dela tudi z vašo lokalno kliniko Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Seznam veterinarjev   Seznam veterinarjev - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Seznam veterinarjev
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Seznam dovoljenih živali