| Rada bi kupila "srebrno" podganico :) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Pet Mar 04, 2011 6:36 pm | |
| Zanima me, če se pri nas sploh da dobiti podganico srebrne barve (lahko tudi dumbico). Jaz je nikjer še nisem zasledila, bi pa jo zelo rada imela. Vsaka info je zelo dobrodošla. Če ste že kje pisali o tem se opravičujem in prosim za link | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Pet Mar 04, 2011 7:56 pm | |
| Po mojem bi bilo treba dobit kakega rejca iz tujine, k nam najbrž te ta bolj "eksotične" varijante barv in vzorcev samo bolj po pomoti zaidejo :/ | |
|
| |
ratmaster
Število prispevkov : 23 Join date : 03/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 2:38 pm | |
| js sm mela enkat eno, bila je ubistvu iz legla kjer so bili skoraj usi kapucinaste barve in zgleda je ona lih dobila srebrn odtenk...tko da ce bojo kje kksni mladicki poglej odtenk mogoce bos mela sreco =) | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 3:02 pm | |
| Uvozi jo iz tujine. Sploh, če jo misliš imeti za parjenje. | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 6:52 pm | |
| Seveda bi jo uvozila, ampak nimam še dovolj podatkov zaenkrat. Če se ne motim, je to Russian Blue Rat. Juni, poznaš kaj rejcev iz tujine (Evrope)? | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 7:06 pm | |
| Vem da so predvsem v UK (taki s spletnimi stranmi), pa nekaj v S Evropi in na Češkem. Googlaj malo | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 7:09 pm | |
| Googlam, googlam.. ampak vseeno pride vsaka info prav Tnx | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 7:14 pm | |
| Mogoče bi kaj avstrijskega se našlo. | |
|
| |
Nika7
Število prispevkov : 13 Join date : 16/02/2011
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sob Mar 05, 2011 8:11 pm | |
| Najde kdo kaj v Angliji? Naslednjo leto grem tja, in mogoče grem še iskat če se kaj najde. | |
|
| |
Grass
Število prispevkov : 22 Join date : 14/09/2009 Age : 32 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Ned Mar 06, 2011 6:16 pm | |
| | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Ned Mar 06, 2011 6:32 pm | |
| - Nika7 je napisal/a:
- Najde kdo kaj v Angliji? Naslednjo leto grem tja, in mogoče grem še iskat če se kaj najde.
Če se ne motim, so Fancy Rats iz Anglije. Sicer ne vem dosti o njih, se nisem nikoli preveč zanimala, sem pa po naključju našla enkrat njihovo stran. | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Ned Mar 06, 2011 6:52 pm | |
| slo-exo bo letos 8. maja na gospodarcu. Take podgane so lani bile, potrebno pa je vedeti, da so te podgane namenje za prehrano kačam - so v neprimernih pogojih - v mini terariju jih je kolikor hočeš..
Tam se prodajajo tudi gole podganice in nevem kaj še vse.. - vse za prehrano. | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) Sre Mar 23, 2011 5:58 pm | |
| Tudi sama sem hotela rusko modro, s sejma, pa sem iz terarija slišala hudo kihanje, tako da,... enkrat,... čez leto ali 2 se bom verjetno tudi sama zapeljala v tujino- na več različnih koncev in poiskala nekaj rodovniških podganic za vzrejo, če jih do takrat še ne bo... Zaenkrat pa imam z mojimi zmešanci celo veselje.... Končno smo začeli s seznanjanjem,... Ravnokar so bile na vrsti bejbe, haha,... Motko, ki jih je že prerasel (mimo grede se mi zdi da bo precejšen- ga moram zopet stehtat), se je proti trem raje pospravil v svojo ložo, medtem ko so bejbe preiskovale njegovo kletko Ko je bila spuščena samo Nyx, se je raje ona pospravila domov Pri fantih bo šele veselje,.... bolje, da počakam še kak dan in jih spravim na prisilno letovanje v kopalnico Sem že daleč od teme,... bom nadaljevala kje drugje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Rada bi kupila "srebrno" podganico :) | |
| |
|
| |
| Rada bi kupila "srebrno" podganico :) | |
|