Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| kastracija samca | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
paco
Število prispevkov : 16 Join date : 01/11/2010
| Naslov sporočila: kastracija samca Čet Dec 23, 2010 10:05 pm | |
| Sicer nimam samčka, pa vendar me zanima, kako se po kastraciji spremeni. Ali neha markirat? ali neha smrdeti? kakšne druge spremembe? kdaj se jih pa lahko da kastrirat?
Hvala za odgovore! | |
| | | choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Čet Dec 23, 2010 10:12 pm | |
| Malo preberi temo o kastraciji in sterilizaciji, bolj ali manj vse tam piše. Sicer pa na kratko: -star mora biti vsaj cca 4 mesece -markiranje se načeloma neha, s tem se tudi smrad zmanjša -če je bil prej teritorialen oz. napadalen, se to pogosto neha (pri mojem se je, je od kastracije naprej pravi cuker, prej je bil pa tak grizli, da me je bilo kar strah za prste ) Moraš pa vedeti, da to ne gre stran čez noč. Nekje sem brala, da lahko traja nekje do 8 tednov, da se samček umiri in dokončno spremeni karakter. Če pa ga misliš potem zraven samičk dat, je treba pa počakat okrog 4 tedne, ker je v tem času lahko še ploden. | |
| | | Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Pet Dec 24, 2010 12:26 am | |
| Ti povem iz izkušenj, da markiranje ostane, ampak količina urina, ki jo spusti, močno usahne - moja dva zdaj 10x manj lulata kot prej smrdita posledično tudi manj, cukra sta bila pa že prej. Sta se pa tik pred kastracijo začela grozovito pretepat, bili so kar hudi ugrizi in praske, po kastraciji se je pa to povsem nehalo. | |
| | | Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Pet Dec 24, 2010 6:37 am | |
| Moram reči, da so pri meni veliko bolj smrdele punce. Fantje so res da puščali črtice kjerkoli so se sprehodili, punce, ki pa so veliko bolj firbčne, pa tudi destruktivne, pa so se, mislim da predvsem če so vohale samčke, postavile v vogal kletke, dvignile rit in pošpricale, kar se je dalo daleč Tudi vonj so imele bolj nadležen. Zdaj ko so fantje kastrirani in so skupaj v sobi s puncam, pa mislim, da so se kar vsi umirili. | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Pet Dec 24, 2010 8:15 am | |
| Tema o kastraciji že obstaja!!! Med pravili tudi piše, da preden odprete temo, se pozanimajte ali taka oz. podobna tema že obstaja. Sicer, a je težko uporabit iskalnik? | |
| | | Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Pet Dec 24, 2010 9:11 am | |
| Meni ta glupi iskalnik nikoli ne dela. Še če vpišem Tik (kar vem, da sem ga 100000 X omenjala), mi ne vrže ničesar. | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca Pet Dec 24, 2010 10:15 am | |
| No, pol pa pobrskat po forumu. Kastracija je najbolj ogledana in pisana tema v podforumu "Razmnoževanje". | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: kastracija samca | |
| |
| | | | kastracija samca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|