Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Prenosljive bolezni?

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
nika_animals

nika_animals

Število prispevkov : 104
Kraj : maribor

Prenosljive bolezni? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimeSob Dec 04, 2010 10:16 am

Mene že dva dni boli grlo in zamašen nos imam. Sumim na prehlad. Zanima me če se lahko podganici nlezeta od mene. Ker bi ju res rada božala in jima dala lubčka, ampak ne upam.
Že vnaprej hvala za hitre odgovore. :=)=:
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimeSob Dec 04, 2010 11:32 am

Se lahko, ja.
Bi bilo fino, da ju nimaš v svoji sobi, dokler si bolna.
Ali pa se prestaviš kam drugam svoje bacile širit. Smile

Če se prav spomnim ( saj informacije je nekje na forumu), se lahko nalezejo tistih,
ki se prenašajo po zraku in se jim naselijo v nosni votlni. Noske pa vemo, da imajo občutljive (kihanje itd.)
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
nika_animals

nika_animals

Število prispevkov : 104
Kraj : maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimeSob Dec 04, 2010 12:21 pm

Aha, ok sem ju že prestavla. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
fate

fate

Število prispevkov : 223
Kraj : ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimePon Dec 06, 2010 3:26 pm

Hay,
mene samo zanima tole,, jaz sem bila pred kratkim bolana in sem med tem 'gance odstranila v drugi prostor, zdaj ko sem se pa pozdravila pa sem dobila herpes -.- , in me samo zanima ali še zdej ne smem 'ganc ven vzeti in božati ali lahko?

Se lahko tudi podgance nalezejo herpesa?????
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimePon Dec 06, 2010 4:11 pm

Mislim, da je herpes simplex kužen samo za ljudi. Sicer pa je herpes prenosljiv le karad poči, saj se virus nahaja v tisti tekočini. Tako, da ti s počenim herpesom lih ni treba poljubljat podgane.
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
fate

fate

Število prispevkov : 223
Kraj : ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitimeTor Dec 07, 2010 6:58 am

Okej, hvala Smile.
Bom pa sestri naročila da ju vzame ven iz kletke.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Prenosljive bolezni?   Prenosljive bolezni? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Prenosljive bolezni?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1