Ker je Tom poginil želim družbo za Jerryja (in zame)...Me pa zanima nekaj stvari. Najprej naj povem, da ima Jerry cca 4 mesece (2 meseca je pri meni), tehta 240 gramov in je zdrav, živahen, socializiran..Jerry ni kastriran in ker ne želim pariti bi rad dobil samca. Nevem sicer kako se razumejo oz. obnašajo nekastrirani in kastrirani samci med seboj, a raje bi nekastriranega.
Zanima me kolikšna starost bi bila primerna? (Ker ima Jerry že 4 mesece). Ali je mlad npr. 2-mesečni samček primeren? Ali mora biti enako star?
Kar se tiče kletke in tega, to bi jih že navajal, da bi se zaštekala.
Samo še nekaj. Nočem biti pretirano zahteven oz. izbirčen ampak ker je Jerry belo-črne barve (najbrž hooded), bi si želel samca, ki bi bil vsaj malo drugačen po zunanjosti. Da ne bi bila skoraj ista. (bel trebuh in ob strani, črna glava in vrat ter črna črta po sredini hrbta). Drugače pa mi je precej vseeno, lahko je albino, povsem črn, rjav, siv...
Samo, da bi bil zdrav!!! Ne želim doživeti še ene negativne izkušnje..
Zdaj pa pričakujem predloge, nasvete in upam da bo kakšen samček kmalu na voljo..Sicer pa bom najbrž res moral poskusiti v MrPetu, ki se mi zdi še edina vredu trgovina s podganami.
ps.: (upoštevajte, da je Jerry zdaj star 4 mesece..)