Sara27
Število prispevkov : 41 Join date : 16/05/2010 Age : 41 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Taco in Niko se predstavita:) Sob Okt 02, 2010 2:38 pm | |
| Lep pozdravček! No midva sva pa dobila dva navihana bratca od Skinny, dala pa sva jima imeni Taco ( ker ima sprednje tačke bele, drugač je rjav) in Niko ( Nikola....hehe, najina zgodba), ki je pa čist rjav, samo spredej ma belo liso. Zdaj sta pri nama tretji dan in včerej sva se jima tako nasmejala, full sta radovedna.....prvi dan sta bla kr skoz skupi, pa nikamor nista hotla, včer sta pa pravi raztur nardila v spalnici, ene 5 ur sta bla spuščena in sta tolk dirkala, da sta zvečer šla kr sama v kletko in sta sam pila, jedla in šla spat. Taco je sicer full prestrašen ampak je prebrisan:) Niko pa je tak pridkan, se tud več pusti prjemat pa božat Uglavnem, sem prebolela izgubo prejšnje podgance in sta mi ta dva prav polepšala življenje Hvala skinny, slikce pa pridejo, ker sem trenutno v službi -pa ne okol govort | |
|
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Taco in Niko se predstavita:) Sob Okt 02, 2010 6:40 pm | |
| Si mi prau polepšala že tako fajn dan Vesela sem, da se razumete. Rabita samo veliko crkljanja, pa bosta kmalu samo še ležala na postli pa se pustila čohat, ali pa kar laufala za vama Komaj čakam slikice! Lubčka mojima fantoma! | |
|
Sara27
| Naslov sporočila: Re: Taco in Niko se predstavita:) Ned Okt 03, 2010 8:23 pm | |
| No nekej slikc, sam sta hitra je težko NIKOLA TACO NIKOLA in moja malenkost, tukaj se je kar malo pocortkau Upam, da mi jih uspe slikat skupi, zaenkrat pa toliko papa | |
|
Sara27
| Naslov sporočila: Re: Taco in Niko se predstavita:) Sob Feb 12, 2011 9:32 pm | |
| | |
|
sharp
Število prispevkov : 169 Join date : 03/10/2010 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Taco in Niko se predstavita:) | |
| |
|