Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

spi z odprtimi očmi?!

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
ZionRoad

ZionRoad

Število prispevkov : 36

spi z odprtimi očmi?! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 12:47 pm

OK sedaj pa takole je možno, da podgane spijo z odprtimi očmi? Strah me je, da je slepa Crying or Very sad saj mežika z očkami, samo bolj poredko pale sem šla s prstom do očesa, vendar me prej povoha tako, da ne morem preveriti če bi ga zaprla...joj mi lahko kdo pove če je kaj narobe z njo? sem jo pa komaj dobila... Question Hvala
Nazaj na vrh Go down
ZionRoad

ZionRoad

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 12:51 pm

aia da ne bo pomote, saj spi tudi z zaprtimi, samo danes zjutraj je bila čisto primeru z oprtimi čmi, kakor , da bi spala.... Question
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 1:18 pm

Se zgodi tudi to Smile
Zajami sapo, vdih in počasen izdih. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
ZionRoad

ZionRoad

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 1:29 pm

heehe,...hvala res nisem vedela kaj naj si mislim Razz , ker je drugače Gily hipreaktivka in se nikamor ne zaletava, ma oa očke velike kot frnikole Very Happy cyclops
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 2:54 pm

Podgane so tak malo 'prtegnjene'' in boš doživela še vse živo.
Drugače pa zelo slabo vidijo in tudi slepim podganam ni kaj dosti drugače kot videčim.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
ZionRoad

ZionRoad

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 3:18 pm

:=)=: heehe ja res so smešne Very Happy moja Gily skače sem ter tja, se podi gor in dol...poli me pa gleda in spet Razz
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitimeSre Avg 04, 2010 4:03 pm

Če so samo malo odprte, sploh nebi smel bit problem.
Pa prosim upoštevaj pravila glede pisanja.
LP
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: spi z odprtimi očmi?!   spi z odprtimi očmi?! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

spi z odprtimi očmi?!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Kapučino podganjek z rdečimi očmi - PODARIM