Ola
Tako, glede na to, da zadnje čase kar veliko tle okrog strašim, bi se lahko pa še jaz predstavla, ne?
Kje začet? No, čist zares mi je ime Alja, stara sem 21 in sem iz Ljubljane. Od kod "choo" je kar dolga zgodba, ampak se me je med nekaterimi prijatelji prijelo nekaj let nazaj (po tem, ko sem svojo morsko pujso že tako poimenovala, tko da si z njo delim ime
). Študiram ruščino in francoščino na FF in je fajn, sploh ruščina <3
Drugače mam pa ful rada živali. Doma smo meli že skakače, trenutno mam pa eno morsko pujso, enga podgančka (pa pričakujem še eno podganico v kratkem
), s fantom si pa skupej lastiva eno hudobno malo črno mačko, ki je zares pri njem, ker moji doma nad mački niso najbolj navdušeni
Več o živalah drugič, ko bom mela možnost še kakšne slikce nalepit
Ko bom velika bom mela dihurja.
Kaj še... eno leto sem se učila solo petje, pa sem zarad pomanjkanja volje in financ zadevo mal opustila... Zdej se taki in drugačni "treningi" dogajajo samo še na raznih žurih
Drugače pa rišem (no, zadnje čase spet zaradi pomanjkanja inspiracije, volje in časa bolj ne) - večina mojih stvari je na
http://nellaf.deviantart.com . Poslušam bolj al manj metal, ampak zares pa vse, pač odvisno, če mi je všeč al ne
pa še slikca (če bo ratalo...). Je stara par mesecev, sem se vmes kar dost postrigla