| Zaljubljenost | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Zaljubljenost Pon Maj 03, 2010 6:58 pm | |
| Chaos in Jinx sta se spoznala pred parimi dnevi (seveda vsak s svoje strani kletke), sedaj sta že tok zaljubljena, da ona kr cvili od veselja, k je v njeni bližini. Mi prosim kdo razloži druženje med nasprotnima spoloma.... Jo bo hotu vsakič naskočit ko bosta skupaj, ali je samo trenutno, pa da se ona kej goni ali kaj podobnega??? Naj povem, da sta še oba premlada, on cca. 5 mesecev, ona cca dobre 3 mesece. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Pon Maj 03, 2010 7:13 pm | |
| Podgane imajo tako kratke te cikluse, da se samička goni na vsake 4-5 dni, in to celo leto. Ja, vedno jo bo hotel naskočiti, če ga ne kastriraš, to je pa tudi edina varianta, da bi lahko ju imela skupaj v kletki. Ne vem pa kaj si mislila s 'premlada' - že zdavnaj sta dovolj stara, da lahko zaplodita mladiče, pa če je samička stara več kot 3 mesece, tudi že lahko ima mladičke brez kakšnih posledic (če npr. zdaj postane breja, bo imela mladičke pri 4+ mesecih, 3 mesece je pa meja, da ima lahko mladiče brez nevarnosti).
Edin način, da ju imaš lahko skupaj, brez da bi bila tvoja podganica stalno breja, je ta, da Chaosa daš kastrirat. To, ali ju pa imaš v ločenih kletkah. | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Pon Maj 03, 2010 7:25 pm | |
| To mi je jasno, da sta dovolj stara da jima dogaja, samo malecke res nebi še s kašno brejostjo matrala. Bi pa vseeno najprej rada mela 1 leglo mladih, pol pa cak cak... samo bi še počakala par mesecev. Ločeni kletki imam, sm upala, da se bosta loh kej skup igrala, pa mislm, da bi onadva sam hopa cupa delala | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Pon Maj 03, 2010 7:56 pm | |
| itak da ju daš lahko skupi če ju boš pazla in če boš dost hitra da ju daš narazen če jo bi hotu naskočit. js sm ju dva mesca tko čuvala predn sm dala Buja kastrirat.(prej je biu premali) | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Pon Maj 03, 2010 8:09 pm | |
| Ali pa daš samičko takoj stran, ko začne striči z ušesi ( podganji flirt) | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Tor Maj 04, 2010 8:51 am | |
| no ja tud brez tega jo lah naskoč pol k sta že stara znanca mislm da to delajo bl na začetku k se ne poznajo.(roni striže z ušesi sam na srečanjih xD) | |
|
| |
fate
Število prispevkov : 223 Join date : 11/04/2010 Age : 27 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Tor Maj 04, 2010 4:34 pm | |
| Samo nekaj koliko dni sta samec in samica skupaj da se sparita?? (npr.če od prijateljice vzameš samca da se sparita) | |
|
| |
Kalisto
Število prispevkov : 176 Join date : 05/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost Sre Maj 12, 2010 4:09 pm | |
| - fate je napisal/a:
- Samo nekaj koliko dni sta samec in samica skupaj da se sparita?? (npr.če od prijateljice vzameš samca da se sparita)
Jaz sem za ziher mojega pustila en tedn zraven Ampak vrjetno bo tri, stiri dni dovol... razn ce opazujes... ponavadi se morta zmenit najprej hehe | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zaljubljenost | |
| |
|
| |
| Zaljubljenost | |