Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Podganji register (komentarji in popravki)

Go down 
+13
Tajson
zverina
Kalisto
Lee
Blue
Nes
mamaF
Tjashy
Tahun
Timea
AtLanT!da
Fiamma
Juni
17 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Apr 12, 2010 9:00 pm

V slikarju xD

Sicer pa hvala za popravke/dodatke, bom dala gor še nove verzije.

Edit: rečeno storjeno Smile pa malo sem še skrčila drevo od Ricka in Bibe, da ni forum raztegnjen. Smile Tequiline sive mrene nisem vključila, ker če ni dedna, potem se mi ne zdi preveč pomembno. Kar se Hekse tiče, pa glede dednosti nisem bila prepričana, v vsakem primeru pa lahko še zbrišem.

Sicer pa, mislim, da rabimo več forumskih in manj 'trgovinskih' podgan Very Happy
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

Število prispevkov : 821

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 20, 2010 2:58 pm

Moja teta ima tudi od Ercesija mladička: kapučino hooded samička-Meli, lastnica:Marjeta. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Jun 21, 2010 3:42 pm

Tvoja teta ni na forumu, tako da jo bomo zaenkrat izpustili. Je pa fino, da si me malo spomnila, da najdem in vpišem podatke od ercesijevih podgan. Smile
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Jun 21, 2010 5:56 pm

Okej! Hvala! Razz
Nazaj na vrh Go down
Tajson

Tajson

Število prispevkov : 159
Kraj : ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePet Jun 25, 2010 9:35 pm

Evo, tole sem jaz naredila za Mišo/MIško&Pika...Upam da ti kaj pomaga. tole sem naredila za to ker se je včeraj skotilo 5 podganc.Glede na to da si želiš slediti vsem leglom na forumu sem jaz naredila malo drugačen register (ki se bo tudi doponjeval-sledila bom kam bodo šli mladiči, če so nastala nova legla, bolezni in drugo). Poslala sem ti tudi na ZS, a ne vem če je bilo pošiljanje uspešno saj mi trenutno računalnik nekaj štrika Embarassed . Lp
Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Slika1rodovnik4

Uploaded with ImageShack.us
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 29, 2010 5:14 pm

meni je bol všeč od juni register ker je ta preveč pisan in raztegne forum..si se pa potrudila.=)
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jun 29, 2010 6:37 pm

Jup, ful si se potrudla in si mi kar precej pomagala Smile samo da še jutri opravim ta nesrečni izpit, pa se bom spravila malo nadgradit register.
Nazaj na vrh Go down
Timea

Število prispevkov : 160
Kraj : Temnica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeČet Jul 01, 2010 4:41 pm

Evo, sem šele zdaj zasledila vprašanje, če je Tequilin tretji mladiček, samček, šel h komu iz foruma. Ne, šel je k bratrancu mojega prijatelja, jim bom pa priporočila forum, tako, da če se bo vpisal ti povem Wink drugače pa je podgančku ime Lucky Smile
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Jul 12, 2010 9:30 pm

Juni: ti si napisala, da sem jaz lastnica od Fate pri Podganice, ki so imele (manjše) zdravstvene težave, lastnica je Fate, oz. Anja.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Jul 12, 2010 9:57 pm

Ojoj, hvala. Sem zamešala, ker sta bili vajini podganici obe približno naenkrat breji Smile
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Jul 12, 2010 10:02 pm

Hehe, sej je kul. Smile
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 13, 2010 10:26 am

Samo bi dodala, da je Lemi karakterno neprimeren za parjenje.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 13, 2010 3:22 pm

Duly noted Very Happy lepo drugače, da izpostaviš tudi tako stvar, na katero drugi ne gledajo preveč (pa je zelo pomembna).
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 13, 2010 3:52 pm

Juni, slovenščina, alo!
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 13, 2010 4:02 pm

Ja, gospodična slavistka Laughing Wink
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Jul 13, 2010 7:38 pm

Juni, pošiljam ti podatke o podganicah od ercesi, ki sem jih jaz vzela:
Hooded črna; ime Heart, lastnica Dodi (ni na forumu, to je kolegica, za katero sem vzela, tko da lahko pustiš mene kot kontakt ali kaj podobnega), bolezni: kihanje --> antibiotiki, zdaj vse OK. Pogumna, rada skače!!
Črna: ime Beat, lastnica Dodi (glej zgoraj), bolezni: kihanje --> antibiotiki, zdaj OK.
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeSob Avg 14, 2010 11:13 am

Juni, moja nova podganica Mona Liza je zdrava in nikoli ni imela zdravstvenih težav, razen tsto z repom, ki pa je že čisto uredu. Upam, da boš tudi no dala pod podganji register. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tjashy

Tjashy

Število prispevkov : 210
Kraj : Lublana (=

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 07, 2010 3:27 pm

Glede na ta pravila.. Heksa je neprimerna za parjenje, to vem in je ne mislim parit..
Bi pa parila LeeLoo(pod določenimi pogoji), ki ni v registru... Ampak, a potem lahko leglo oglašujem na forumu? Embarassed
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Sep 07, 2010 3:45 pm

Odvisno od samčka.

Vsi, ki imate paritvene ambicije, pošljite podatke o starših moderatorjem,
da se vas doda na seznam.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 27, 2010 1:31 pm

Evo, sem spet malo uredila register, še vedno pa velja, da vsi, ki želite vpisati svoje živali v register, pošljete ZS eni od moderatork in bomo vpisale noter. Mogoče je pomembno, da opozorim, da lahko vpišete tudi živali, ki so za parjenje neprimerne; dobile bodo oznako neprimerne, ampak to ni razlog, da ne bi mogle sodelovati Very Happy

Vse podganice, ki so iz Jinxinega legla (lastnica Skinny), so dobile oznako neprimerne za parjenje zaradi velike verjetnosti, da sta si starša v sorodu. Upam, da jih nihče ni imel namena parit.

Sem pa tudi brisala par podgan iz registra, in sicer od uporabnikov, ki so prišli sem podgane samo kupovat/prodajat in niso pustili nobenega feedbacka glede njih (slonček, LeaBrootal, claire22, ercesi).

Še vedno velja, da mi sporočite, če se pojavijo kake spremembe - nove podganice, preminule podganice ... pa bom dodala oznako v register.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Dec 20, 2010 4:46 pm

Kapučinkec Leo mi kiha.
Tako da ni več v ponudbi samčkov za parjenje.
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Dec 20, 2010 7:00 pm

Kako to misliš,a pol ubistvu podgana če je za parjenje nikoli ne sme kihat??
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimePon Dec 20, 2010 9:09 pm

Aham, ker se ta občutljivost potem prenaša na potomce.
Pametno je parit samo živalice, ki so dovolj močne, da jim vsaka spremebna vremena ne zmanjša imunosti.

In ker ponavadi nihče ne glede na to pri parjenju, se potem dogaja,
da so prehladi in že kar resne pljučnice zelo pogoste bolezni pri podganah,
skupaj s tumorji.
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 21, 2010 3:18 pm

Aja ok hvala Smile
Potem bi bilo pa pametno umaknit tudi Roni ker je zalo občutljiva,veliko bolj od Buja..
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 21, 2010 6:02 pm

Ko smo že pri tem - zdaj imamo že pet potomcev Cathinega Takosa, ki vsi kihajo (moji 3je in pa Cookie in Nutella).
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji register (komentarji in popravki)   Podganji register (komentarji in popravki) - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Podganji register (komentarji in popravki)
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Podganji register
» Podganji prepiri
» Elanor ... podganji fan
» Podganji smeški
» Inbreeding (podganji incest) - da ali ne?