ziuua_
Število prispevkov : 76 Join date : 02/04/2010 Age : 27 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: slepa na eno oko? Čet Apr 08, 2010 12:04 pm | |
| že nekaj časa imam podgano, ki pa se mi zdi, da je slepa na eno oko. že ko sem jo dobila je imela eno oko malo bolj odprto kot drugo, sicer ga lahko čisto odpre. danes pa sem pogledala malo bolj od blizu in sem opazila, da ima tisto oko malo zamegljeno in malo svetlejše. ali je slepa na eno oko? bi jo lahko to kaj oviralo pri vsakdanjem življenju? | |
|
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: slepa na eno oko? Čet Apr 08, 2010 12:59 pm | |
| Mislim, da je prav Fiamma enkrat že pisala o tem, da podgane pravzaprav zelo slabo vidijo. Bolj se zanašajo na ostale čute, zato naj slepota ali delna slepota ne bi bistveno vplivala na kvaliteto njihovega življenja. Po moje si lahko brez skrbi zaradi tega, sploh če je drugo oko normalno. Ne vem pa, če je možno, da se na očesu "mrena" ali kaka druga sprememba pojavi zaradi kakšne hujše bolezni, kar bi lahko bil velik razlog za skrb. Morda kdo drug ve kaj več o tem | |
|
ziuua_
| Naslov sporočila: Re: slepa na eno oko? Čet Apr 08, 2010 5:50 pm | |
| aha, hvala za opombo in pa upam, da ni nič hujšega, saj sem jo šele dobila. | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: slepa na eno oko? Čet Apr 08, 2010 6:27 pm | |
| Probaj ji približat prst k temu očesu, ki sumiš, da je anj slepa. Če ga, ko prideš s prstom čisto blizu, ne bo zaprla, potem je verjetno res slepa. | |
|
ziuua_
| Naslov sporočila: Re: slepa na eno oko? Ned Apr 11, 2010 5:18 pm | |
| uček se je kar sam od sebe pozdravil, le manjši je od drugega. ne vem kako se je to kar na enkrat zgodilo, vendar glavno da se je. ali mogoče kdo ve, če bo potem to oko enako veliko kot ta drugo ali bo vedno manjše? | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: slepa na eno oko? | |
| |
|