Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! | |
|
+20Nes Cookie Blue mashikaa Lee Rat mihc xFylgjax aella Malinca Eva erik in yhoni Barbara Iraa Fiamma Sonii mamaF Dejan *Tinky* AtLanT!da 24 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Jan 22, 2009 6:37 pm | |
| | |
| | | *Tinky*
Število prispevkov : 82 Join date : 18/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Jan 22, 2009 7:33 pm | |
| Waaaaa...Ko bi blo pr nas tako t.* | |
| | | Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Jan 22, 2009 9:10 pm | |
| Lepo. Stari si je našel prijetno zaposlitev. | |
| | | mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pet Jan 23, 2009 12:51 am | |
| Super! | |
| | | AtLanT!da
| | | | Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pet Jan 23, 2009 6:10 pm | |
| Ooo hudo. | |
| | | AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pet Jan 23, 2009 6:15 pm | |
| | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pet Jan 23, 2009 6:23 pm | |
| mogoče je mačko nafutral s tolkimi podganami, da so se ji zamerle...in isto psa z mačkami hec hec pomoje so navajeni že od malega bi skupaj al pa ma več teh živali in so vse na vse navajene | |
| | | AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Tor Jan 27, 2009 7:06 pm | |
| dvomim, ker je ene 20 videov o njem (turisti, domačini, TV, vsi so ga snemali) in so vsi (on, pes, maček in podganca) na vseh enaki, pa še klošar je tako da dvomim da ima več živali doma, če ima sploh dom... .. Sam je vseen hudo!! | |
| | | Iraa
Število prispevkov : 6 Join date : 02/02/2009 Age : 33 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pon Feb 02, 2009 3:48 pm | |
| | |
| | | Barbara
Število prispevkov : 26 Join date : 03/02/2009 Kraj : okolica Ljubljane
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Sre Feb 04, 2009 10:38 am | |
| | |
| | | mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Sre Feb 04, 2009 10:44 am | |
| | |
| | | erik in yhoni
Število prispevkov : 5 Join date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Sre Feb 04, 2009 12:44 pm | |
| | |
| | | Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Feb 05, 2009 10:59 am | |
| o ja, Pepe se tud tkole pride pocrklat - se postav v moje vidno polje, pa se na hrbet prevali, pol pa mam za pol ure dela | |
| | | Sonii
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Feb 05, 2009 1:17 pm | |
| | |
| | | Malinca
Število prispevkov : 23 Join date : 19/02/2009 Age : 33 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Feb 19, 2009 1:05 pm | |
| moja bobika se tudi razume z psi z mucami pa ne... | |
| | | Sonii
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Čet Feb 19, 2009 4:41 pm | |
| ah ja moja pa u smrčk grize. x] | |
| | | Malinca
Število prispevkov : 23 Join date : 19/02/2009 Age : 33 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pet Feb 20, 2009 4:52 pm | |
| bobi pa nasega kuzeka po smrceku lize(predvidevam da ga lupčka),ampak nikoli ne ves kaj jo lahko prestrasi al pa kuzija pa drugace reagira zato jo imam vedno pod nadzorom,ko je nas kuza pri njeni kletki. | |
| | | aella
Število prispevkov : 64 Join date : 16/08/2009 Age : 36 Kraj : Zagreb-Tolmin
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Pon Avg 17, 2009 1:22 pm | |
| Na Hrvaškem folk pogosto drži kombinacije podgan in degujev. Jaz imam 3 deguja - Igor je spoznal 2 od treh. Ni večjih problemov razen načina igranja (saj sta 2 različni živali in različne reči ih zabavajo) in komunikacije - deguji se več ali manj oglašajo nam in vsem drugim "slišno" (upam, da razumete kaj hočem povedati), podgane pa uporabljajo frekvence ki jih deguji ne slišijo...Delno sem to sama ugotovila, delno mi je pa razložila gospa iz Anglije, ki se ukvarja z deguji že leta. Igor je spoznal tudi kunce, ki so mu bili zelo všeč - samo, pazit smo morali ker so kunci dosti večji od njega, da nebi bilo neželjenih dogodkov. Z psom se druži vsak dan. Imeli so poskuse igranja, ki so zabavali samo Igorja - pes je več ali manj ostal zmeden | |
| | | xFylgjax
Število prispevkov : 42 Join date : 28/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Tor Dec 29, 2009 9:27 am | |
| hehehe nice posnetki xD jst morm zdj probat mojo pudeljko predstavt podganci,sam nvem kk bi to zgledal. zaenkrat sploh se ne vesta ena za drugo ceprov jst po eni strani rajš nebi,k sm mela včash ruske hrčke in smo dubli obiske enkrat, k so mel rotwailerja in se ga je hrck ful ustrasu, 2 dni sploh ni htel pit pa ne nc :/ ... hm no ja še zmer so pudlji manjši pa sj naša shaya(psička) je prjazna dost, tok da vrjetn vsaj UPAM,da neb blu problemov. (: | |
| | | AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Tor Dec 29, 2009 9:41 am | |
| - xFylgjax je napisal/a:
- hehehe nice posnetki xD
jst morm zdj probat mojo pudeljko predstavt podganci,sam nvem kk bi to zgledal. zaenkrat sploh se ne vesta ena za drugo
ceprov jst po eni strani rajš nebi,k sm mela včash ruske hrčke in smo dubli obiske enkrat, k so mel rotwailerja in se ga je hrck ful ustrasu, 2 dni sploh ni htel pit pa ne nc :/ ...
hm no ja še zmer so pudlji manjši pa sj naša shaya(psička) je prjazna dost, tok da vrjetn vsaj UPAM,da neb blu problemov. (: In rotweillerjev se ostali psi in živali nasploh instiktivno na daleč izogibajo, tako da pudelj pomoje ne bi zbudil take reakcije. Zdaj ima moj prijatelj mladega rotweillerja, star je nekaj mesecev in je prav smešno gledati, ko hodim s tem mladičkom igrivim po ulici in pride odrasel nemški ovčar ali doga mimo pa naredita taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lok okoli naju Tamali bi se pa sam igral in lih toliko ne, da mu rep dol ne pade, ko vidi drugega psa, tako je vesel Pač, ti psi imajo v sebi nek gen ali nekaj, kar je v svarilo drugim živalim "Hej, narejen sem za lov, mučenje, straženje, grizenje in ubijanje, stay back..."... Pudelj pomoje nima tega ^^ | |
| | | mihc
Število prispevkov : 118 Join date : 16/09/2009
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Tor Dec 29, 2009 1:31 pm | |
| boga nyu ( ozr : nyu the second ) -.-" | |
| | | Rat
Število prispevkov : 23 Join date : 06/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Tor Dec 29, 2009 1:57 pm | |
| - xFylgjax je napisal/a:
jst morm zdj probat mojo pudeljko predstavt podganci,sam nvem kk bi to zgledal. zaenkrat sploh se ne vesta ena za drugo
ceprov jst po eni strani rajš nebi,k sm mela včash ruske hrčke in smo dubli obiske enkrat, k so mel rotwailerja in se ga je hrck ful ustrasu, 2 dni sploh ni htel pit pa ne nc :/ ...
hm no ja še zmer so pudlji manjši pa sj naša shaya(psička) je prjazna dost, tok da vrjetn vsaj UPAM,da neb blu problemov. (: Js mam tud pudljico in podgano. Če gledaš karakter teh psov, ne marajo da kdo sili vanje, zato ne tevegaj in ne sili s podganico v psičko, ker imajo tudi pudlji lovski nagon iz preteklosti. Moram pa rečt ,da je pri meni čist drugače, da psička teži in liže podgankota on pa tega ne mara in se je izogiba. Drugač je pa moja psička taka pojava no, prve tri dni se je kr ulegla pred kletko (noč in dan) in gledala noter podgano. Ko je bla podgana pri meni pa je skos težila okol. Sploh ne da miru več, kr ena mamica mu je postala sam on je lih ne "porajta" kej dost Svetujem ti to, da če je bila psička prej pri tebi na prvem mestu tega nikar ne zanemari zdaj, ko imaš še podgano! Zna biti hudo užaljena ali celo spremeniti karakter. Lp, Nina | |
| | | xFylgjax
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Sre Dec 30, 2009 12:10 pm | |
| mal se bojim,da ne bo frk zarad podgance, samo itak moja psička je večino časa na fotrovi strani bajte,k mamo ločeno,jst mam pa podganco v bistvu tam, v eni manjši sobici,kamor pudeljka sploh ne hod. ampak no ja, sj naša tamala ni nevarna | |
| | | xFylgjax
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! Sre Dec 30, 2009 12:12 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- xFylgjax je napisal/a:
hm no ja še zmer so pudlji manjši pa sj naša shaya(psička) je prjazna dost, tok da vrjetn vsaj UPAM,da neb blu problemov. (: In rotweillerjev se ostali psi in živali nasploh instiktivno na daleč izogibajo, tako da pudelj pomoje ne bi zbudil take reakcije.
Zdaj ima moj prijatelj mladega rotweillerja, star je nekaj mesecev in je prav smešno gledati, ko hodim s tem mladičkom igrivim po ulici in pride odrasel nemški ovčar ali doga mimo pa naredita taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lok okoli naju Tamali bi se pa sam igral in lih toliko ne, da mu rep dol ne pade, ko vidi drugega psa, tako je vesel
Pač, ti psi imajo v sebi nek gen ali nekaj, kar je v svarilo drugim živalim "Hej, narejen sem za lov, mučenje, straženje, grizenje in ubijanje, stay back..."... Pudelj pomoje nima tega ^^ hehe ma ne, pudelj nima tega na srečo pa naša je še bl take plašne sorte, včash pa pa laja za brezveze,ampak itk jo skos crklamo,tk da pomojm res neb blo nč hehe | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! | |
| |
| | | | Naj še kdo reče, da je psa, mačka in podgano nemogoče spoprijateljiti! | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|