Malo preveč časa imam danes,pa sem se odločila,da končno naredim opis.
Na forumu sem bila sprva zaradi tega,ker so mi podgane zelo všeč in že sama sem imela nekoč eno ( že leta nazaj) ,pa zraven še dva ruska hrčka
Potlej sm za božič lan dobila še eno podgano,k sm jo pa itk mogla oddat,ker nism mela kletke,ampak okej.
Zdj mam pa že en mesec spet novo.Husky samčka Williama,k sm ga dobila od tete.
(samo slikce trenutno niso možne,ker je biuši telefon totalno pokvarjen itd..na novmu pa nimam kabla -.- ), lahko pa dam gor kako sliko od biuše podgance
Pa nekaj o meni:
Datum rojstva: 9.5.1990 Živim v okolii Tržiča ( Podljubelj ) Poleg podgance imam doma tud 9 letno črno pudeljko (Shaya). Drugač sm pa nardila Srednjo Turistično v Radovljici,zdj elam maturitetn tečaj,drug let pa faks ( samo o tem kasneje,k še ne vem sploh kam bom sprejeta ) xD ^^
Najljubše barve( čeprov so mi lepe useee,k sm skor obsedena z barvam <3): vijolična,zelena,vsi odtenki modre,temnejši odtenki rdeče<3,oblačm se pa večinoma v črno ( že od kakega 2.ga letnika skos( družba navadla na to) xD
Poslušam večinoma metal(gothic,viking,black,folk,heavy,nu,trash),rock,old school, punk se najde, občasno pa tud kšn popularn,če mi je hud al pa slovenske kšne
Od živali poleg podganc in psov obožujem tud konje, ampak na splošno so mi všeč vse živali
( kač sm se včasih ful bala,ampak zdj je že mimo)
Hobiji: sprehodi v naravo,petje( različne zvrsti), tud petje v cerkvenem zboru,igranje na (preveč) inštrumentov: klavir(orgle,sintisajzr),violina(druga godala),kitara,bobni in tud dude sm že mogla lol xD, petje,pečenje kolačov al pa kšnih drugih sladkih zadev<3, delajnje kokteljov(tabolš so sadni in brezalkoholni), addicted to čokolada in puding !
shopping(če je dnar), koncerti,kšni ful hudi stripi ali filmi( dokumentarci,grozljivke,komedijeee<3 itd) knjige, samostojno učenje drugih jezikov, potovanja( ful me zanimajo kultura in ljudje drugje itd) če se nama s frendico da,greva občasno tudi laufat(obožujem atletikooooo !!! )
,kr mi je zelo všeč.drugač pa čez celo poletje rada kolesarim,plavam, vesela sm,če je prisotno veslanje, canoeing,surfanje na vodi, predvsem pa košarka mi je ful všeč
rada mam tud trampoline haha
. Občasno ga na kšni žurki tud kej pijemo( črna vodka je zakon <3..sam ne preveč seveda:P,zarad petja pa tud ni kj preveč priporočljivo). Včash sm še plesala pri Amanda's dancers,sam pol me je minil k sm pršla u 3.letnik. Nvm zakaj,ampak nameravam enrkat spet nazaj
i just love it<3
Jezdenje konj, pozimi delanje snežakov,pisanje pesmi/zgodb(kr tko za dušo mal^^
),ustvarjanje kakšnih notnih zapisov,da ne pozabim omenit še gledališča( Ljubljanska Drama, KUD Podljubelj, KUD Kranj itd,čeprov letos malo manj),obožujem tudi fotografiranje, risanje tatoojev(izdelava raje še ne
)
Občasno pa tud risanje narave,portretov al pa le poslikavanje na steklo<3
rada mam tud glino,k se marskej da ustvarit
.
Zanima me u bistvu skoraj vse,najbolj pa še geografija,zgodovina,jeziki( nemščina,angleščina,italijanščina,španski jezik,ruščina,japonščina,pa tudi skandinavski jeziki so mi všeč<3 - predvsem norveški jezik.),kartografija,geologija,biologija.
če kdo hoče dodat:
FB: Nena Arquette Bucinel
Netlog: xFylgjax
ok dost mate =P
da ne bo preveč,bm kr zaklučla. Če pa koga še kj zanima,nj pa vpraša
Hvala za branje
Okej to bo to