Jasmina
Število prispevkov : 238 Join date : 19/08/2009 Age : 34 Kraj : Nova Gorica
| Naslov sporočila: Podgane in morski prašički Sob Mar 06, 2010 1:09 pm | |
| V glavi sem imela,da je bila podobna tema že odprta,ampak je ne najdem.
Zanima me,če imam lahko morskega prašička in podgane v isti sobi,ker sem nekje zasledila,da podgane moti piskanje od m.prašičkov.
Hvala za odg in LP. | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Podgane in morski prašički Sob Mar 06, 2010 2:36 pm | |
| O tem smo že govorili. Si probala iskat s search? Sicer pa se mi zdi, da smo prišli do zaključka, da so lahko v isti sobi, ne pa skupaj v kletki. | |
|
Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Re: Podgane in morski prašički Pon Mar 08, 2010 6:35 pm | |
| Hej! Ja, jaz sem imel tak (bolj namišljen, kot kaj drugega) problem. Podganca je prvih nekaj dni domovala v moji sobi, potem pa smo jo postopoma prestavljali v sobo, kjer je tudi morski prašiček. Zdaj imata kletki skupaj, občasno podgana izkoristi priložnost in zlaufa k sosedi.. nič posebnega, Po navadi se spravi na hrano. Drugače pa, tudi zunaj sta že bile skupaj, šetale.. Je pa res, da je pujsa že precej stara in se ji niti ne da obadat kakorkoli s podganco, ta pa tud ne čuti kakšne večje ogroženosti.. Počas jih je treba navadit, sicer pa ni bilo zaznane prav nobene spremembe v vedenju, odkar živita tako skupaj. Prvih nekaj stikov je bilo -hold position- verzija, ma saj pravim, je čisto kul sedaj. Baje, da podgance prenašajo neko bakterijo, ki bi znala škodit prašičkom.. in če je lahko prašič prežvel ta en mesc, kljub par desetim minutam, ki sta jih skupej prežvela v kletki, se mi zdi, da je to bolj kakšna teorija, kot kaj sigurnega.. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Podgane in morski prašički | |
| |
|