Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Kunec-varstvo | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
grizli
Število prispevkov : 14 Join date : 26/02/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:23 pm | |
| V kratkem dobim 2 kunca v ''varstvo'' za 10 dni. Pa me zanima če ga ima kdo doma, pa mi pove kako skrbeti za njega..(čiščenje(njih in kletke), hranjenje, koliko časa naj ga spustim iz kletke...) Dobrodošli so tudi nasveti Hvala že v naprej. Lp Zarja | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:43 pm | |
| Mislim, da je to naloga lastnika živali, da ti vse pove. | |
| | | Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:43 pm | |
| Vprašaj lastnika, vsaka žival ima svoje fore in posebnosti =)) | |
| | | grizli
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:45 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- Mislim, da je to naloga lastnika živali, da ti vse pove.
Problem je u tem da ne govorijo slovensko..samo to znajo..mislim znaj, samo ne tako dobro..:/ Bom pa poskusila | |
| | | Timea
Število prispevkov : 160 Join date : 29/07/2009 Age : 31 Kraj : Temnica
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:47 pm | |
| ejla! No, jz mam doma kunca, tko d ti lahko malo pomagam Čiščenje kletke je isto kot pri podganah-pač ko vidiš, da je za zamenjat steljo jo zamenjaš, jaz uporabljam žagovino za steljo, ker mi je od useh najbolj ušeč, ker mi ne smrdi, zdrži mi dosti časa, pa tudi poceni je. Kunca jz ne čistim, ker se čisti sam in ni nič umazan, edino kremplje mu strižem, kar pa tebi ne bo treba počet, če ga imaš samo 10 dni , živim na "podeželju", tako da ga hranim večinoma z zelenjavo in sadjem, travo, brinjem... Drugače pa mu usake toliko časa dam tudi semena oz tisto mešanico hrane, tako kot za podgane, le da je za kunca, spuščenga pa lahko imaš toliko časa kot hočeš nikoli ni preveč sicer pa jz mojega nimam nič spuščenega, ker se ne razume s podganami, ko pa je lepo vreme ga dam na povodec in peljem na travnik tko da par uric teka okoli če te zanima še kaj, vprašaj! Lp, Timea | |
| | | grizli
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:51 pm | |
| - Timea je napisal/a:
- ejla!
No, jz mam doma kunca, tko d ti lahko malo pomagam Čiščenje kletke je isto kot pri podganah-pač ko vidiš, da je za zamenjat steljo jo zamenjaš, jaz uporabljam žagovino za steljo, ker mi je od useh najbolj ušeč, ker mi ne smrdi, zdrži mi dosti časa, pa tudi poceni je. Kunca jz ne čistim, ker se čisti sam in ni nič umazan, edino kremplje mu strižem, kar pa tebi ne bo treba počet, če ga imaš samo 10 dni , živim na "podeželju", tako da ga hranim večinoma z zelenjavo in sadjem, travo, brinjem... Drugače pa mu usake toliko časa dam tudi semena oz tisto mešanico hrane, tako kot za podgane, le da je za kunca, spuščenga pa lahko imaš toliko časa kot hočeš nikoli ni preveč sicer pa jz mojega nimam nič spuščenega, ker se ne razume s podganami, ko pa je lepo vreme ga dam na povodec in peljem na travnik tko da par uric teka okoli če te zanima še kaj, vprašaj!
Lp, Timea Hvala si mi kar dosti pomagala ..mogoče si ga bom še zaželela | |
| | | Timea
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 6:56 pm | |
| Ni problema, če maš še kšno uprašanje pa uprašej.. Če hočeš ti dam mojega ga lih oddajam | |
| | | grizli
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 7:00 pm | |
| - Timea je napisal/a:
- Ni problema, če maš še kšno uprašanje pa uprašej..
Če hočeš ti dam mojega ga lih oddajam Kolk je pa star?..sam tuki pa so spet problem starši -_-'' pa ti sporočim:D ...kolk pa povprečno živijo? in kolk stanejo. Hvala | |
| | | Timea
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 7:12 pm | |
| Star oz stara (je samicka) je priblizno 3 leta, zivijo pa priblizno 7 let, je malo vecje velikosti, ni prou tisti mini hisni zajcek, drugace pa mislim da stanejo okol 20€, mogoce malo vec | |
| | | grizli
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo Tor Mar 02, 2010 7:16 pm | |
| - Timea je napisal/a:
- Star oz stara (je samicka) je priblizno 3 leta, zivijo pa priblizno 7 let, je malo vecje velikosti, ni prou tisti mini hisni zajcek, drugace pa mislim da stanejo okol 20€, mogoce malo vec
Hvala..sei sm ga vidla tam kr ga oddajaš ..je ful luškan, za zdei pa še ne vem..najprej si bom mogoče umislna prve podgano.. Upam da ga boš oddala dobrim ljudem ..brez zamere ker jst ga ne morem:( | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kunec-varstvo | |
| |
| | | | Kunec-varstvo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|