Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Alergija na podgano?

Go down 
+15
Tjashy
Avalon
miska
Tahun
Olivija
elanor
_panter_
AtLanT!da
mamaF
Dejan
Eva
njana
*Tinky*
Sonii
Fiamma
19 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

Alergija na podgano? - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 12:05 pm

v bistvu ga zej od kar sem zbolela nism mela nič po rokah
edino od predvčerajšnem, ko smo mu kletko spucali, sem ga nekaj božala in včeraj sem ga dala malo na ramo (bogi se je od strahu tresel Sad )
nič ni blo opazi...edino en majhen flek na vratu, ki ni niti srbel..tko da niti ne vem če je od podgane Razz hee
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 7:15 pm

verjetno je od njega, ampak ne kr si alergična ampak kr je pač biu tm -> kremplčki pa to.. Razz
Nazaj na vrh Go down
elanor

elanor

Število prispevkov : 185
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeSob Mar 21, 2009 10:05 am

Mja, to je bedno.
Jst mam tut pomoje mal alergije, ker vedno ko mi Jonny pleza po meni okoli vratu me srbi.. Na začetku (prvi teden) sem tut mal rdeče mela, ampak zdej ne več.
Pomoje se telo navaja na podgano počasi.
Ampak srbi še vseeno pale
Nazaj na vrh Go down
Olivija

Olivija

Število prispevkov : 387

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 22, 2009 11:30 am

Elanor je napisal/a:
Mja, to je bedno.
Jst mam tut pomoje mal alergije, ker vedno ko mi Jonny pleza po meni okoli vratu me srbi.. Na začetku (prvi teden) sem tut mal rdeče mela, ampak zdej ne več.
Pomoje se telo navaja na podgano počasi.
Ampak srbi še vseeno pale

Elanor, pol papodgano čim mn na vrat. Mej jo rajš v kapuci alpa v naročju, da se slučajno nau ta alergija razvila v kaj hujšega, kot naprimer pri moji mami, ki samo zavoha podgano in ne more dihat.
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 6:00 pm

js ti pa predlagam da greš h kkšnemu homeopatu..
2 moja frenda sta šla,en je meu pouhn alergij(na pršice,cvetni prah,pse,mleko..)
en pa na mačke pa konje,in oba sta se 100% pozdravla!!

splača se poskust ane Wink
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 6:55 am

Tahun je napisal/a:
js ti pa predlagam da greš h kkšnemu homeopatu..
2 moja frenda sta šla,en je meu pouhn alergij(na pršice,cvetni prah,pse,mleko..)
en pa na mačke pa konje,in oba sta se 100% pozdravla!!

splača se poskust ane Wink

bom se pozanimala, hvala Wink
ker če se alergija razširi na astmo in začnem bit alergičlna na vse po vrsti ne bo dobro za moj študij (veterina) :S
ki ko me začne dušit, ni lih prijetno
Nazaj na vrh Go down
miska

Število prispevkov : 57
Kraj : Jesenice

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 7:27 am

u, to je pa pizdarija!
že študiraš, al samo nameravaš?
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 12:30 pm

prvi letnik sem...tako da že študiram
Nazaj na vrh Go down
miska

Število prispevkov : 57
Kraj : Jesenice

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 1:21 pm

no sej, če si samo na podgane alergična še gre, upam da nisi na vso dlako?!
tud jst sm hotla na veterino, pa nism bla sprejeta, zej sm pa čist zabluzila s šolo :/
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 4:02 pm

miska je napisal/a:
no sej, če si samo na podgane alergična še gre, upam da nisi na vso dlako?!
tud jst sm hotla na veterino, pa nism bla sprejeta, zej sm pa čist zabluzila s šolo :/

sej pri ostalih živalih tega nisem nikoli opzaila
tako da upam, da na ostalo nisem...samo nikoli ne veš kaj se lahko iz tega razvije Neutral
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeTor Mar 31, 2009 6:41 pm

Tole alergija pa astma..na tole pazi da ne bo res kej.
Vem kakšne muke so to ko dva tedna pa tamalem ne morš niti živet >.<
Nazaj na vrh Go down
Avalon

Avalon

Število prispevkov : 180
Kraj : LJ

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 29, 2009 11:38 am

Včerej sm spoznala tvoja dva bajsolinkota Very Happy sicer alexija le na pogled ker je pač spal in ga je prou brigal za nas Laughing
Tamala je pa legendica! O jezus kok sta lepa obadva Embarassed Koj bi ju mela! Razz
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 29, 2009 1:30 pm

Ja, tamala je zakon! Very Happy
Upram, da bo Tjashy-na mama popustila, ker res nebi rada, da jih dobi kr nekdo XY. Crying or Very sad
Nazaj na vrh Go down
Tjashy

Tjashy

Število prispevkov : 210
Kraj : Lublana (=

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 29, 2009 1:54 pm

Uf, ja, še tuki prašam...
Kako se je pri alergičnih alergija začela?? Meni so se včeraj pojavili mikro mehurčki(prbl. 3 mm premera) in so čez noč, ko nisem bila v stiku z malima izginili...Bomo videli čez par urc
Lp, T
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 29, 2009 2:04 pm

Mehurčki itak da izginejo, ampak največji problem je, če srbijo.
Če te ne sili na kašelj, še ni tako hudo. In kot sem ti pod zs napisala, probi jima umit tačke preden jih daš nase. Wink
Nazaj na vrh Go down
Jasmina

Jasmina

Število prispevkov : 238
Kraj : Nova Gorica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePet Okt 30, 2009 8:16 am

Pejd h zdravniku pa mal povprašej.
Sej ti nardijo teste...
Je pa res,da dosti krat ne držijo dol stvari...
Jst bi bla tud alergična na vse živo,pa so mi dal
tablete za astmo,za alergije,itd...
Tko da dokler sm nafilana mi ni nč Razz
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/gothicbandeternity
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeSob Okt 31, 2009 5:11 pm

Jaz sem bila pri zdravniku in niso ugotovili nič pametnega...ali pa se jim ni dalo. Rolling Eyes
Sem bila pri pulmologu in so mi merili pljučno kapaciteto in reakcijo na metaholin...in ugotovili veš kaj? Da dobim reakcijo in da imam verjetno kakšno alergijo... in seveda, sej sem jim že prej rekla, da sem alergična na pršice in sm jim opisala celotno zadevo glede podgan. Rolling Eyes
Potem, da me bojo naročili še za alergiološki test. In imeli so te raztopine za testirat alergijo samo na dlako mačke, psa in konja...na kar že sama vem, da nimam alergije. Potem so mi dali en datum, ko nisem mogla it in sem poklicala, če me premestijo. In ji rečem, da moram pridet na ta test...in pridem...in me spet zdravnik vzame v ambulanto, pregleda izvide od prejšnjič, malo se pogovorimo in pol me vpraša, da kdaj bom prišla na alergiološki test...in mu rečem, da danes, ne....
In on...aja? da ki na uni dan se ne dela teste in da me bojo naročili za enkrat drugič. Mad
In drugič nism šla, ker pač si ne morem privoščit laufat enx na teden iz Lj na njegov f****** pregled, ki mi tko al tko nebi povedal nič novega. Rolling Eyes
Tako, da če greš k zdravniku prvo vprašaj, če bi lahko oni standardizirali raztopino za podganji urin in dlako... Suspect
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 04, 2010 8:46 pm

Danes sem pisala na Golnik glede moje težave in povprašala o imunoterapiji. Upam, da mi bodo odpisali. Wink
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 04, 2010 10:54 pm

Upajmo, da ti gor lahko pomagajo. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePet Mar 05, 2010 10:32 pm

ja js tud držim pesti da te bojo "zrihtal" Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 08, 2010 3:37 pm

Dobila sem odgovor, nič ne bo. Neutral
Citiram :
Pozdravljeni

Žal imunoterapija za alergijo na podgano ne obstaja. Priporočljivo pa je, da se izogibate alergenom, kateri vam povzročajo težave.

Lep dan in lep pozdrav

Nikolina Rozman
Koordinatorka v pulmološki ambulanti
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 08, 2010 3:48 pm

ooo škoda Sad
kaj pa na mačke,a to maš tud alergijo?
da greš pač na imunoterapijo za kkšno drugo dlako..:S
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 08, 2010 4:47 pm

A ti ne morejo podgano po kocki sladkorja povaljat in ti dat kot zdravilo? Very Happy Very Happy Razz:P
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 08, 2010 5:10 pm

Ne, nisem na nobeno dlako alergiča, pomoje je kar urin.
Imam 3 mačke doma, ki so sicer zunaj, vendar nikoli nobenega problema...
Nazaj na vrh Go down
bolha

bolha

Število prispevkov : 282
Kraj : Izola

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitimeSre Jul 04, 2012 7:49 pm

Mene zadnje cajte tudi nekaj matra..
Dobila sem namreč 2 samčka (mladiča), po poti domov in prvi dan je blo ok, drugi dan sem po stiku z njima začela kihat, v nosu sem dobila tak neprijetno ščemeč občutek, zvečer pa se mi je totalno zamašila nosnica in težje sem dihala.
Se mi pa zdi, da gre na bolje. Zdaj imam samo še tiste mini izpuščajčke, kiham pa še vedno (pa še to ne takoj ko sta na meni).
Vsekakor upam, da se bo zadeva sama odpravila, saj sem imela že 3 samce in takrat so bili največja težava izpuščajčki.. huh
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Alergija na podgano?   Alergija na podgano? - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Alergija na podgano?
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Alergija??
» Alergija na mačke?
» Alergija na podganico??
» Ukvarjanje s podgano
» Oddam podgano