Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

NUJNOOOOO!!!!

Go down 
+3
Tahun
Sonii
njana
7 posters
AvtorSporočilo
njana

njana

Število prispevkov : 61

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 4:58 pm

Prosim za pomoč!!

Naslednji torek bom dala čiči evtanazirat, ker se je tumor povečal. Lulu ostane sama.
A se bi našel kdo, ki bi želel lulu posvojiti? Stara je eno leto in je prijazna podgana.
POdarim jo nekomu, ki ima že podgano, ker ne vem kaj naj nardim, majhne podgane pa nočem vzeti, er bo potem vedno ostala samo ena.

Prosim naj jo nekdo vzame, prosim. Podarim zraven še ogromno kletko ki ima 3 nadstropja, hišico in napajalnik.

Ne upam se jo pustiti same saj se bojim da bo poginila, ker je navajena da sta 2.
FUL MAM RADA OBE PODGANI!!! Srce mi poka samo ne vem kaj naj nardim.

pomagajte prosim!

hvala Sad

moja cira:040 681 309
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 5:09 pm

Lahko provaš kako se bo Lulu odzvala ko bo sama in če bo normalno jedla, pila in bo živahna, jo pač obdržiš, če bi pa nehala jesti ali bi cele dneve spala jo pa še vedno lahko oddaš nekomu ki ima podganice doma.^^
Nazaj na vrh Go down
njana

njana

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 5:13 pm

Ne problem je v tem, da me skoraj ni doma in ko sta bil dve je bilo ok sem se ponoči z njima igrala. Ne upam si tvegat posledic, da bo zbolela za depresijo...

Sad
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 5:29 pm

Ful žalostno.. Crying or Very sad

kaj pa če uzameš 2 mejhni??
to bi blo pomoje še najbolš.ker bo zanjo grozn če jo daš naprej ker pol bo pa res ostala brez ush k jih ma rada Sad
Nazaj na vrh Go down
njana

njana

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 5:44 pm

ja a to je možnost...sam a miliš da bi se štekale? ker lulu je taka dominantna baba.

kolk mi mori joj:(
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 6:16 pm

lej js bi ji kupla še dve mali prjatlci =)
pa po možnosti uzam dve zlo mirni.ampak zihr se bojo med sabo zmenle tko da nč skrbet.
Nazaj na vrh Go down
podgANA

podgANA

Število prispevkov : 92

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 05, 2010 9:57 pm

Jaaa, jest ti tud to svetujem kot Tahun, ker ti bo pol grooozno hudo in žau.
Večina se vse podgance med sabo zaštekajo, ene pač rabjo mal dal cajta. Razmisli še mal. Question
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimeSob Feb 06, 2010 9:14 am

Ja lahko npr pride do tebe kdo ki ima mlado podgano pa jih daš skupaj da se spoznata pa boš takoj videla če bo lulu poskušala napadat tamalo.
Možno da se bo bolj umirila, ko bo sama in bo lažje sprejela nove podganice.

Nazadnje urejal/a Sonii Sob Feb 06, 2010 11:44 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Jasmina

Jasmina

Število prispevkov : 238
Kraj : Nova Gorica

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimeSob Feb 06, 2010 9:42 am

Jst ti tud isto svetujem...Nabavi še kako podganico,ker ti bi žal,sploh pa se je tud ona že verjetno navezala
nate... Jst mam drgač 5 podgan doma in bi jo težko vzela...Bi jo pa z veseljem!!!
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/gothicbandeternity
taii aiko

taii aiko

Število prispevkov : 138
Kraj : Okolica Celja

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 19, 2010 9:06 pm

Če ne bo druge izbire, jo jaz vzamem ^^ Mislim, da bi moji podganci druzba prav prisla Smile
Nazaj na vrh Go down
http://monika-b.webs.com/
Nina

Nina

Število prispevkov : 93

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitimePet Feb 19, 2010 9:31 pm

njana, upam da ti bo Lulu vseeno uspelo obdržati, pa moje sožalje glede Čiči Sad
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

NUJNOOOOO!!!! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: NUJNOOOOO!!!!   NUJNOOOOO!!!! Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

NUJNOOOOO!!!!
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1