| ODDAM MLADIČE PODGANČKE | |
|
+7anna and anna Nes katka Ninica Fiamma Tahun blob 11 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
blob
Število prispevkov : 6 Join date : 20/01/2010
| Naslov sporočila: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Sre Jan 20, 2010 3:59 pm | |
| Oddam mladiče skotene 23.12.2009 ( 7 črno beiih, 2 rjavo bela ) | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Sre Jan 20, 2010 4:09 pm | |
| napiš pod prodam-podarim pa dj še kkšne slikce zravn | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Sre Jan 20, 2010 4:56 pm | |
| | |
|
| |
Ninica
Število prispevkov : 36 Join date : 09/11/2009
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Čet Jan 21, 2010 8:56 am | |
| Slikce!!!! Drgač pa sm zainterisirana | |
|
| |
katka
Število prispevkov : 1 Join date : 22/01/2010
| Naslov sporočila: Življenje s podganami Pet Jan 22, 2010 10:06 am | |
| Po daljšem razmisleku, smo se tudi mi odločili ( na veliko želje 12-letne hčere), da med nas sprejmemo nove družinske člane - podgane.
Obvladamo že literaturo - teorijo, se pripravljamo na nakup kletke v naslednjem tednu, bomo sešili vrečo - ostane nam le še nakup podgane.
Zelo bi jih bili veseli, po 15. februarju, ko se vrnemo s počitnic. Lahko malce pomoči? Kot vidim, ste vsi zelo zainteresirani pri objavi vsakršnega oglasa. Kako jih kupujete? Jih rezervirate? Jih kupite vedno pri enem rejcu?
Prosim za malce pomoči. Hvala, Katka. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pet Jan 22, 2010 1:22 pm | |
| Katka, ponavadi so tu objave forumašev, ki imajo trenutno mlade. Rezervirajo se pa ponavadi zato, ker se vsako leglo zelo hitro odda tukaj in se zna zgodit, da zmanjka podganic Kupovanje pri rejcih odsvetujem. Najboljše je dobit mladičke od nekoga, ki ima njihove starše za polnopravne ljubljenčke | |
|
| |
blob
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pet Jan 22, 2010 3:08 pm | |
| bom slike dala zvecer gor. starsa podgan sta moja ljubljenčka, mam jih 1 let. navajeni so na roke, kljub bližini mačke in psa. so 3 črno bele samice, 4 črnobelih samcev in 1 rjavo bel. skotilo se ih je 10, obdržala bom 1 rjavo belega. 23.1. bodo stari 1 mesec. | |
|
| |
blob
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Ned Jan 24, 2010 7:46 pm | |
| | |
|
| |
blob
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Ned Jan 24, 2010 7:50 pm | |
| Jz slike ne znam dati gor. Podgane so že za oddajo, če je kdo zainterisiran naj mi osebno pošlje sporočilo, ter se bova zmenila. so lepe debele simpatične bajske in bajsiji. | |
|
| |
anna and anna
Število prispevkov : 27 Join date : 19/11/2009 Age : 30 Kraj : trbovlje
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 5:26 pm | |
| jaz bi pa 2 samički sam bi jih šele februarja če bi se dalo bi prosila za telefonsko ali pa kej takega da bi se dogovorili pol pa poklicali. prosim! | |
|
| |
mihc
Število prispevkov : 118 Join date : 16/09/2009
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 7:06 pm | |
| - blob je napisal/a:
- Jz slike ne znam dati gor. Podgane so že za oddajo, če je kdo zainterisiran naj mi osebno pošlje sporočilo, ter se bova zmenila.
so lepe debele simpatične bajske in bajsiji. morš bit pa res nesposobn da ne znas dat fotk na shrani.si al pa slikomat.com pa tm ti lepo pise koda za forum s predogledom pa sam copy paste nardis pa dvomim da so mjhne podgance debele k so fat ornk sele k so vecje pa odvisno kok pojejo | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 7:19 pm | |
| Mihc ja eni pač ne znajo in ne morš žalt z nesposobnim. (brez zamere Mihc) Ja pru podgance zrastejo u trebuh tko da so bajski pol pa še zrastejo in ta trebuh zgine... usaj pr tistih k sm jih imela dalj časa je bilo tko.. pa pr mojemu Kaliju tut, zdej je pa pravi maneken | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 7:21 pm | |
| - mihc je napisal/a:
morš bit pa res nesposobn da ne znas dat fotk na shrani.si al pa slikomat.com pa tm ti lepo pise koda za forum s predogledom pa sam copy paste nardis
pa dvomim da so mjhne podgance debele k so fat ornk sele k so vecje pa odvisno kok pojejo mihc, tudi jaz nisem znala dati slik gor na začetku, pa se nimam za nesposobno. Če pa so bajsike in bajski bo vseeno lastnik/ca malo bolj vedela, tudi naši dojenčki se razlikujejo med sabo. Sploh se pa tako samo reče, ne jemlji vsega tako dobesedno, človek! blob, slikice najlažje naložiš na www.shrani.si, tam najdeš fotko, ki jo želiš pod brskaj..., jo shraniš in ko ti pokaže 4 možnosti zapisa si izbereš enega (najbolje da "koda za forum s pregledom" ali nekaj takega), kopiraš link in ga objaviš tu. OK? | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 7:55 pm | |
| mihc opozorilo zaradi žaljenja! | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 8:41 pm | |
| Če je pa tuja stran, pa skopiraš kodo thumbnail for forum. tale forum te preusmeri na Image Shack. Če klineš pod ikono B (ikono host an image). Drugače pa. če si greste pogledat podganje mladiče v zoo trgovinah, boste prav veseli, da nekdo ponuja bajsike | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE Pon Jan 25, 2010 10:23 pm | |
| Meni se pa zdi, da se poznamo. No, kakor sem videla slike, luštkani so, zelooo! In, miha, dej odrast. Geez, to je na nivoji vrtca! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ODDAM MLADIČE PODGANČKE | |
| |
|
| |
| ODDAM MLADIČE PODGANČKE | |
|