Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| SLOVENIJA IMA TALENT | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Jasmina
Število prispevkov : 238 Join date : 19/08/2009 Age : 34 Kraj : Nova Gorica
| Naslov sporočila: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Dec 28, 2009 7:52 pm | |
| | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Dec 28, 2009 8:01 pm | |
| Ooooo za tako nagrado se bom še jaz prijavila. Glede na to, da sem najboj neroden talent na svetu bi sigurno zmagala! Hec hec... Jasmina, brez skrbi, da bomo glasovali zate!
Nazadnje urejal/a Fiamma Pon Dec 28, 2009 8:37 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Jasmina
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Dec 28, 2009 8:30 pm | |
| Thanks ^^ | |
| | | mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pet Jan 29, 2010 2:44 pm | |
| Oj, Jasmina, kako ti je šlo na predizboru? Pri nas doma imaš dve oboževalki, ki sva mislili nate | |
| | | Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pet Jan 29, 2010 6:09 pm | |
| Ej, upam, da bo šlo. Ne vem sicer, kako poješ, ampak po mojem ne boš imela hude konkurence, vsaj med pevci ne in vsaj glede na to, kaj sem videla do zdaj Edit: zdaj sem malo pogledala tvoje videe na youtube - po mojem imaš dejansko ZELO dobre šanse, da prideš kar daleč. Ful je že to, da si vajena nastopat, pa še zelo močan glas imaš, tam kjer si pela z Bohemi si me zelo spomnila na Tinkaro Kovač. Edino rekla bi (ne mi zamerit ) da medtem ko si zelo dobra altka, imaš sopran zelo šibak (to sem videla pri The Last Goodbye, kjer mi je zgledalo, kot da imaš malo probleme s passagiom, pa alt je zelo močan, sopran pa ne sploh), tako da bi se na tvojem mestu držala takih energetičnih pesmi, ki pa ne gredo tako visoko. Upam da te ne moti, če ti dam takle konstruktiven nasvet Btw, se učiš petja kje? | |
| | | Jasmina
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:03 am | |
| Hey... Še zdej ni meila tako da nimam pojma Očitno nism not... Drgač sm pa jst mezzo sopran ,ne alt. Učim se pa pri Čadežu. Kritika pa pri meni vedno najde dobro mesto,ne skrbi | |
| | | Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:06 am | |
| Ma moraš bit not! Tle je narpej prišu en iz Kopra, ki oponaša Lady Gaga in nima posluha nič in je grozen! Ali pa očitno rabijo take klovne, da nardijo šow in da se jim ljudje smejejo. | |
| | | Jasmina
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:08 am | |
| Mah,par jih je not pršlo,k si res zaslužijo,ostalo so pa sami klowni... NImam pojma,glej. Še vedno mi niso sporočili... :/ | |
| | | Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:09 am | |
| - Fiamma je napisal/a:
- Ali pa očitno rabijo take klovne, da nardijo šow in da se jim ljudje smejejo.
Mislim, da je bolj to cilj teh izborov | |
| | | Jasmina
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:12 am | |
| - Juni je napisal/a:
- Ej, upam, da bo šlo. Ne vem sicer, kako poješ, ampak po mojem ne boš imela hude konkurence, vsaj med pevci ne in vsaj glede na to, kaj sem videla do zdaj
Edit: zdaj sem malo pogledala tvoje videe na youtube - po mojem imaš dejansko ZELO dobre šanse, da prideš kar daleč. Ful je že to, da si vajena nastopat, pa še zelo močan glas imaš, tam kjer si pela z Bohemi si me zelo spomnila na Tinkaro Kovač. Edino rekla bi (ne mi zamerit ) da medtem ko si zelo dobra altka, imaš sopran zelo šibak (to sem videla pri The Last Goodbye, kjer mi je zgledalo, kot da imaš malo probleme s passagiom, pa alt je zelo močan, sopran pa ne sploh), tako da bi se na tvojem mestu držala takih energetičnih pesmi, ki pa ne gredo tako visoko. Upam da te ne moti, če ti dam takle konstruktiven nasvet Btw, se učiš petja kje? Aja... A ti si poslušala na youtube-u The Last Goodbye? Ker tam ni bilo še nič obdelano in je mogoče sopran šibak,ker sem imela kompresor in limiter nabit do fula... Poslušaj na myspace-u : www.myspace.com/gothicbandeternity | |
| | | Jasmina
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT Pon Feb 08, 2010 11:42 am | |
| Evo,uradno nisem bila izbrana,tako da lahko zakleneš temo ,Fiamma Hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: SLOVENIJA IMA TALENT | |
| |
| | | | SLOVENIJA IMA TALENT | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |