Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Odskakovanje, burne in divje reakcije.. Pon Dec 21, 2009 11:10 pm | |
| Že nekaj časa zdaj Đesi (samo v kletki) nenadoma postane nekaj takega kot hiperaktivna, namreč, odskakuje praktično ničemur, kot da bi jo nekaj vsake toliko cajta ugriznilo al ščipalo.. je možno da so pršice? In potem tko, meni skoraj nevarno, odskoči in zlaufa na drug konec kletke al pa kaj takega.. Problemov s praskanjem nima tolko, seveda se tudi popraska/čisti dovolj, ne pa ves čas. In ko jo primem v roke in pleza, s tem preneha, pač pa zelo kmalu, ko jo spustim v kletko. Notri ima sicer mrvo, ki pa sem jo zdaj že odstranil. Možno je da ni nič, sam ne znam pojasnit takega obnašanja, sploh pa mi na cajte zgleda rahlo nevarno, glede na to, kako odskoči in odirja.. | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Odskakovanje, burne in divje reakcije.. Tor Dec 22, 2009 11:38 am | |
| A se ti dri živčna in razražena ko to počne? Ali je bolj igriva? Jaz sem pri svojih prodancah opazila, da sta kar naenkrat postala hiperaktiva, skakljala po kletki in tekala okoli. Včasih je to samo ena počela, potem pa se še ta druga priključila in se je končalo tako, da sta se lovila, vrgla eden čez drugega in se začela čistit. | |
|
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Odskakovanje, burne in divje reakcije.. Tor Dec 22, 2009 1:55 pm | |
| Mojadva to počneta, ampak mi zgleda kot igra... Verjetno ni nč narobe, če ti bo zgledal nevarno (da se med odskakovanjem kam zabije ipd.) pa k veterinarju. Poglej tud če ima mogoče zajedalce (razdražena mesta na koži, hrastice), potem je pa to zaradi tega. Znak je tudi če odskoči in se nato panično začne čistiti oziroma praskati. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Odskakovanje, burne in divje reakcije.. | |
| |
|