| bulica na trebuščku :/ | |
|
+9AtLanT!da podgANA Eva Dejan Ancha. Lee Fiamma Sonii njana 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Sre Feb 03, 2010 9:23 pm | |
| o groza.. kok sta pa stare?mogoče bi blo dobr da hitr kupš še eno da se ta druga navadi in da nebi potem od žalosti poginla..? | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Čet Feb 04, 2010 9:14 am | |
| | |
|
| |
njana
Število prispevkov : 61 Join date : 15/01/2009
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Pet Feb 05, 2010 5:02 pm | |
| Ni možnosti da kupim novo, ker mi bo potem vedno ena umral. Stari sta točno eno leto...Sem napisala če kdo lulu posvoji... Danes je bil fant spet pri veterinarju, dali so neke zdravila. Stanje se pa je očitno poslabšalo...Tako da sem se odločila, da jo dam v torek evtanazirat. Srce mi poka. Ne vem kaj naj naredim. Ali ima kdo mogoče malo placa za še eno podganco? Ne vem kaj naj naredim, prosim pomagajte mi. Prosim... Jst ne morm več, tolk sm žalostna... | |
|
| |
njana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Pet Feb 05, 2010 5:06 pm | |
| moja telefonska: 040 681 309 | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Sob Feb 06, 2010 2:33 pm | |
| Če ne bo res nobenega, jo v skrajni sili jaz lahko vzamem, ampak bo nekaj časa (dokler se ne navadijo) mogla bit v majhni bivši hrčkovi kletki, kar ji pa po šoku zaradi ločitve od dosedanje partnerke ne privoščim. Ampak če reeeeeeees ne bo nobenega, ki jo vzame... | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Sob Feb 06, 2010 2:37 pm | |
| sam pomoje je res bolš če si dve mejhni kup.. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Sob Feb 06, 2010 5:02 pm | |
| Če jo daš potem stran, bo verjetno še bolj depresivna, ker bo menjala okolje, ljudi .. in vse to je velik šok za imunski sistem.
Bolj je važno, kaj ne najboljše za podgano, kot pa kaj je najboljše za tebe. Izguba ljubjenčka je, žal, neizogibna. Sočustvujem s tabo, ampak mislim, da bi selitev bila za podganico kaplja čez rob | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Sob Feb 06, 2010 9:06 pm | |
| - Nes je napisal/a:
- Če jo daš potem stran, bo verjetno še bolj depresivna, ker bo menjala okolje, ljudi .. in vse to je velik šok za imunski sistem.
Joj, Njana, kako je to hudo ... Ampak strinjam se z Nes, poskusi rajši razmišljati v nasprotni smeri ... tako, da bi tvoji podganci raje priskrbela novo družbo, kot ti vsi drugi svetujejo, recimo parček mladih podganic. Po mojem bi bila Lulu še bolj uboga, če bi morala v nov dom ... vsaj tebe bo imela še vedno zase, če ostane pri tebi. Ne vem, no ... naj ti še kdo drugi svetuje, ampak jaz bi na tvojem mestu res raje obdržala Lulu+ nabavila dve mladi. Upam, da bo tvoja odločitev kaj lažja. | |
|
| |
njana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Pon Feb 08, 2010 8:11 pm | |
| Čiči je počila koža na trebuščku...Še vedno ji dajem antibijotike, zjutraj z jogurtom. Veterinarka mi je odsvetovala mešanje z hrano, ampak ne prenesem da podganco mučim in jo silim z inekcijo. Nočem jo stiskat...ker je teo grozno in podganca ostane v šoku in nočem... Malo manj je živa... Zanji teden obe ful spita in ne skačeta nekaj okoli...Pomoje lulu čuti da je neaj narobe, da čiči ni več tako živahna... Čiči se še vedno kar dobro odziva, normalno je in pije, le nekoliko počasnejša je. Meni je pa vsaki dan grozneje.... Ne vem kaj bom...ne želim je dat uspavat, nikakor! Počakala bom, mogoče bo zdravljenje prineslo kaj dobrega... | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Pon Feb 08, 2010 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: bulica na trebuščku :/ Pon Feb 08, 2010 11:00 pm | |
| Boga pikica | |