njana
Število prispevkov : 61 Join date : 15/01/2009
| Naslov sporočila: njana si zeli podgance Čet Jan 15, 2009 10:25 am | |
| hei vsiskupaj, sem precej zmedena, ze malce starejsa, studentka 2. letnika grafike. No ja spet nisem toliko stara. Sem velik ljubitel zivalic, doma imamo muca Pikija Ker pa ze nekaj casa zivim dalec od doma si zelim imeti svojo podganco. Najraje 2 ali 3 Drugace se ukvarjam predsem z arty stvarmi, fotkam, razvijam, risem in uzivam zivljenje. Zdej pa picim jest ker sem ze posteno lacna Sem pa ful odprta oseba tko da so me mogl v tukanu kr od Degujev stran vlect ker so plezali po meni in nisem hotla domov okej moja debilna fotka hihi | |
|
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: njana si zeli podgance Čet Jan 15, 2009 10:39 am | |
| V taki kletki kot je moja ta velika imaš lahko komot 3 podgane. Ima pa taka kletka že svojo ceno- okol 120E. Ti si kar nabavi podgane so simpatične živali. Edino, ko si boš nabavila kletko naj ima rešetke kar se da na gosto. Če boš imela rešetke med katermi ne bo več kot 1 cm razmaka potem imaš lahko noter tudi mladiče. Nikakor pa ne me sme biti razmak večji od 2,5 cm ...skozi "tako široko" režo ti lahko uide tudi odrasla podgana---to vem z lastnih izkušenj. Sedaj veliko sreče pri izbiri novih hišnih ljubljenčkov. | |
|