Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

njana si zeli podgance

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
njana

njana

Število prispevkov : 61

njana si zeli podgance Empty
ObjavljaNaslov sporočila: njana si zeli podgance   njana si zeli podgance Icon_minitimeČet Jan 15, 2009 10:25 am

hei vsiskupaj,

sem precej zmedena, ze malce starejsa, studentka 2. letnika grafike. No ja spet nisem toliko stara. Sem velik ljubitel zivalic, doma imamo muca Pikija Embarassed Ker pa ze nekaj casa zivim dalec od doma si zelim imeti svojo podganco. Najraje 2 ali 3 Very Happy
Drugace se ukvarjam predsem z arty stvarmi, fotkam, razvijam, risem in uzivam zivljenje. Zdej pa picim jest ker sem ze posteno lacna Smile

Sem pa ful odprta oseba tko da so me mogl v tukanu kr od Degujev stran vlect ker so plezali po meni in nisem hotla domov Embarassed

okej moja debilna fotka Smile

njana si zeli podgance DSC01689

hihi cat pig elephant
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

njana si zeli podgance Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: njana si zeli podgance   njana si zeli podgance Icon_minitimeČet Jan 15, 2009 10:39 am

V taki kletki kot je moja ta velika imaš lahko komot 3 podgane. Ima pa taka kletka že svojo ceno- okol 120E. Ti si kar nabavi podgane so simpatične živali. Edino, ko si boš nabavila kletko naj ima rešetke kar se da na gosto. Če boš imela rešetke med katermi ne bo več kot 1 cm razmaka potem imaš lahko noter tudi mladiče. Nikakor pa ne me sme biti razmak večji od 2,5 cm ...skozi "tako široko" režo ti lahko uide tudi odrasla podgana---to vem z lastnih izkušenj.

Sedaj veliko sreče pri izbiri novih hišnih ljubljenčkov. Smile
Nazaj na vrh Go down

njana si zeli podgance
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1