| Katere živali bi imeli? | |
|
+16Dejan grizli Timea Nina Katk. AtLanT!da Blue Eva Tahun elanor Cath Sonii Avalon Lee Nes Fiamma 20 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 6:40 pm | |
| No, ker verjetno nisem edina, ki bi imela cel živalski vrt doma, se lahko tukaj razpišete kaj bi vse radi imeli No, jaz bi imela vse možne vrste glodavcev (deguji, morski prašički, miške, činčile), pol kunce (niso glodavci!), razno razni plazilci kačo si nameravam kupit, drugače so mi tudi kuščarji zakonn...predvsem legvani, agame in razni gekoni dalje: vrana!!! ameriško vrano bi fullll rada imela )) jooojjj, pol psa itak , mačke imam pol pa vse možne kmetijske živali...od konja, koze in tako dalje samo koze so mi pa zakon, konj pa je itak moj naj žival...pa goske so carke pol kakšne papige modro-rumena ara ribice... to bi bolj težko živalo pri meni, so mi pa tropske ribice neki prečudovitega... še kej? se bom že spomnil XD hehe nebi pa imela kakšnih pajkov, škorpjonov in polžev sicer nikoli ne veš, če si bom kdaj tudi kej od tega umislila... XD | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 6:52 pm | |
| Za stanovanje sem pred podganami hotla met prerijskega psa. Pa mi je kolegica ki je v Zooticu delala povedala kolk stane mladič .. mislim da skoraj toliko kot beli dihur. Predrag zame | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 6:57 pm | |
| Kako sem lahko na dihruja pozabila! XD tudi dihurja bi imela, med mnogim drugim... Prerijskega psa?? A niso surikate prerijski psi?? | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| |
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:27 pm | |
| Luškane zadevce. Samo jaz si tega nebi nikoli predstavljala kot domače živali. Če že, bi imela rakuna, samo ti pa postavijo hišo na glavo. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:30 pm | |
| Ja glejte, 99 % ljudi v Slo si pa ne zna predstavat da bi se imelo podgano za ljubljenčka. IN Zna podgana res fejst ugriznit, pa psi tudi itd. No, res pa je da je pri glodalcih več možnosti, da šavsnejo. Če 10 let bo verjetno drugače Upam, da si bom tedaj lahko privoščla psička | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:39 pm | |
| Tale tema mi je pa všeč. Pse [AmStaff, Nemška doga, Argentinski pes, Nemški bokser, mogoče še buldog da je pack popovn ], kače [navadni udav, albino indijski piton in podobno ], škorpijon [P. Imperator ], pajki [c. cyaneopubescens, g.rosea, mogoče še kšn drevesni ;P], ferret, rakuun [k so res lepi lepi], kšne piranhe mogoče ampk obvezno tko zrihtan terarij da ne morjo pobegnt. Pa zihr sm še velik stvari pozabla. In pa seveda še par podgan. | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:41 pm | |
| Jaz na psička čakam že od kar pomnim. Imela bi pa kraševca ali rottweillerja, nem. ovčarja, zlatega prinašalca ali kej podobnega... v glavnem so mi velike pasme všeč, majhne pa 99% ne | |
|
| |
Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:41 pm | |
| - Sonii je napisal/a:
- Tale tema mi je pa všeč.
Pse [AmStaff, Nemška doga, Argentinski pes, Nemški bokser, mogoče še buldog da je pack popovn ], kače [navadni udav, albino indijski piton in podobno ], škorpijon [P. Imperator ], pajki [c. cyaneopubescens, g.rosea, mogoče še kšn drevesni ;P], ferret, rakuun [k so res lepi lepi], kšne piranhe mogoče ampk obvezno tko zrihtan terarij da ne morjo pobegnt. Pa zihr sm še velik stvari pozabla.
In pa seveda še par podgan. Piranhe žvijo v akvarijih | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:45 pm | |
| Meni je zelo, zelo, zeloooo všeč rakun, ampak ne vem, če bi ga lahko imela v stanovanju.. baje je dosti dela z njimi.. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:48 pm | |
| Od psov pa zame eno nemško dogo in španjela King Charles, lepo prosim. Muco pa ragdoll in maincoon. Akvarij bi mela morski, s klovnčki. Vietnamsko svinjo tudi. Gekone, ampak tak celo steno samih vivarijev Edino ptice mi niso tako všeč, da bi jih mela doma. Čakajte vi zdaj malo! Kaj rakuni se dobijo pri nas tudi? kjeee? | |
|
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:57 pm | |
| - Avalon je napisal/a:
- Sonii je napisal/a:
- Tale tema mi je pa všeč.
Pse [AmStaff, Nemška doga, Argentinski pes, Nemški bokser, mogoče še buldog da je pack popovn ], kače [navadni udav, albino indijski piton in podobno ], škorpijon [P. Imperator ], pajki [c. cyaneopubescens, g.rosea, mogoče še kšn drevesni ;P], ferret, rakuun [k so res lepi lepi], kšne piranhe mogoče ampk obvezno tko zrihtan terarij da ne morjo pobegnt. Pa zihr sm še velik stvari pozabla.
In pa seveda še par podgan. Piranhe žvijo v akvarijih sej to sm misnla sam sm zmedena. logično da so v terarijih ane sam k mi prej ni poštekal da sm narobe napisala. blond. | |
|
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 7:59 pm | |
| - Nes je napisal/a:
- Od psov pa zame eno nemško dogo in španjela King Charles, lepo prosim.
Muco pa ragdoll in maincoon. Akvarij bi mela morski, s klovnčki. Vietnamsko svinjo tudi. Gekone, ampak tak celo steno samih vivarijev
Edino ptice mi niso tako všeč, da bi jih mela doma.
Čakajte vi zdaj malo! Kaj rakuni se dobijo pri nas tudi? kjeee? Umm ja v Borovnici ma en model 2. Tm živi moja babi in sm šla k njemu na obisk pogledat rakunčke. Kok je to buci buci :O Baje je pa rejec iz Ilirske Bistrice in 1 rakun kakor se spomnim cca 200€ kar je za moje pojme dost poceni. | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:03 pm | |
| - Nes je napisal/a:
Čakajte vi zdaj malo! Kaj rakuni se dobijo pri nas tudi? kjeee? En kolega od moje sošolke ga baje ima in nimam pojma kje ga je dobil. Sicer res vse zgrize. | |
|
| |
Sonii
| |
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:08 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Fiamma Tor Nov 10, 2009 8:25 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:16 pm | |
| no, za moje pojme je 200 € veliko. Vsaj vem nekaj novega Kam šele ti lastnki k vetu peljejo? Če že podganico daš težko zdravit | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:18 pm | |
| Veterinar za eksote dela čudeže. Za take živali pač moraš dat vetu čas, da se o njih kej pozanima, pokliče kolege ali celo v tujino, kjer so imeli že opravka s temi živalmi in tako... | |
|
| |
Nes
| |
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:31 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- Bo tako boljše?
V bistvu ne ker je čisto odstranjena, ne pa zmanjšana. In v bistvu ni bilo grdo mišljeno. Ne se jezit | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? Tor Nov 10, 2009 8:41 pm | |
| Ja, nekdo pri nas goji rakune ampak je baje res full dela z njimi. Jaz osebno nisem šla pogledat, lahko pa vprašam, kje je sploh to.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Katere živali bi imeli? | |
| |
|
| |
| Katere živali bi imeli? | |
|