| Ena malenkost o Sandrci | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sandrca
Število prispevkov : 13 Join date : 30/08/2009 Age : 34 Kraj : Jesenice
| Naslov sporočila: Ena malenkost o Sandrci Pon Sep 14, 2009 7:52 am | |
| Hej hoj! Še malček o meni... Sem Sandra, ampak za večino kar Sandrca in prihajam iz okolice Jesenic. S 1. oktobrom bom uradno študentka na Fakulteti za elektrotehniko. Ja, to pomeni da me zanima vse v zvezi z elektroniko, posebej pa mobiteli...Nekega dne bi rada delala kej v povezavi z njimi. Mi je pa tudi veselje delati v turizmu... Ampak pustmo zdej to Imam podgankota po imenu Mile... no, mam ga clo en dan, pa kaj, moj je Potlej mamo pa doma še psa Mika, ki je mešanec med nemškim ovčarjem pa huskyjem, pa papagajko Kokico. Ukvarjam se... zanima me....ka pa vem. Treniram aikido, rada kolesarim, v zadnjem času sem se zagrela za plezanje. Ful sem navdušena tudi nad piercingi (imam jih 8 ) in nad tattooji (ta je zaenkrat samo eden). Pa če bi lahko izbirala žival ki jo bom mela doma, in nebi blo omejitev, bi bil to zagotovo pujs, ker sem nora na njih odkar vem zase. Drugaače pa dni večinoma preživljam kje zunej z družbo. Kar se glasbe tiče sem pa yugo nostalgik in punker po duši Mile: Mik: Jz (po novem spet med špeglarji, in ja, vem, kajenje ni zdravo):
Nazadnje urejal/a Sandrca Pon Sep 14, 2009 9:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Pon Sep 14, 2009 11:11 am | |
| Ooooo, zaljubila sem se v tvojga psa, dobesedno!!!! Kok je leeeeep!! Ful!! O, a ga loh pridm enkat pogledat?? Proooosiiiim!??? waaaa... <3 <3 <3 | |
|
| |
Sandrca
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Pon Sep 14, 2009 11:14 am | |
| hehe itak da lahko prideš pa dobr da ne zna brat, ker če bi ta kompliment prebral bi mu blo zih nerodno | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Pon Sep 14, 2009 9:24 pm | |
| Sandrca, živjo in dobrodošla na forumu! Upam, da bo še več novic in slikc tvojih kosmatincev Oba sta zelooo lepa (ti si pa tudi ful simpatična). V zvezi s tem te prosim samo eno malenkost: če se da, v bodoče zmanjšaj slike (recimo na 640x480 pik), ker tako velike slike, kot si jih zdaj prilepila zelo raztegnejo forum in je težko brati, ker se moraš premikat po strani levo - desno. Saj ne bo problema, ne | |
|
| |
Sandrca
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Pon Sep 14, 2009 9:26 pm | |
| mamaF, brez skrbi da bom, je tudi mene malček "zafleširalo" ko sm vidla v kakšni velikosti so... | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Tor Sep 15, 2009 5:38 am | |
| podganko ma pa legendarno ime, hehe yugo nostalgik, a? zakon! | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Sre Sep 16, 2009 6:47 pm | |
| Uuuu jugo nostalgik, sva že dve. A greš mogoče nasledn mesc na koncert od Plavega Orkestra? | |
|
| |
Sandrca
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Sre Sep 16, 2009 6:49 pm | |
| kje pa bodo? ne vem drugač, sliš se kul...sam kok mi bo finančno znesl... ker grem ta vikend na Pogo never ends, pol 26. Lovšin, 8.10. hladno pivo, 7.11. promocija Analeninga novega albuma... dnar pa kr puhti | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Sre Sep 16, 2009 6:50 pm | |
| Neve se še datuma. Kukr pa jest vem bo karta stala 10€. Koncert bo pa v Tivoliju. | |
|
| |
Sandrca
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci Sre Sep 16, 2009 6:51 pm | |
| za 10eu pa grem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ena malenkost o Sandrci | |
| |
|