| Timea se predstavlja | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Timea
Število prispevkov : 160 Join date : 29/07/2009 Age : 31 Kraj : Temnica
| Naslov sporočila: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 5:45 pm | |
| Žiujo Sm Timea, prhajam iz Temnice na Krasu, mam 17 let, hodim na dramsko-gledališko gimnazijo v Novo Gorico in si za naprej zeeeelo želim študirat veterino Poleg dveh podganic-Tequile in Milke, imam doma še enega debelega, tečnega mačka , želvo & zajčka. Si pa zelo želim imet še pitona, činčilo & še kakšno podganico V prostem času ogromno spim , pohajam, zelo rada grem na kakšen dober koncert, se veliko ukvarjam s podganicama, poleti veliko jezdim, imam tudi veliko opravkov v šoli-ko prirejamo kakšne predstave sem v šoli itak do 8ih zvečer, veliko obiskujemo ljubljansko Dramo, ukvarjam se tudi s solo petjem in po novem hodim še 3x na teden v fitness tako da sm kr polno zaposlena No še nekej o glasbi-poslušam več al manj samo metal mogoče kaj starega rocka. Od metala pa najljubši bend Metallica, jih obožujem že od enga 4.ga razreda in sm se zaljubla v njih že ko sem jih prvič slišala zato sem si tudi lani maja nardit tattoo z njihovim logom, Ninja star ker imam zelo lepe spomine na vsa ta leta, pa tudi lani sem bla v Milanu na koncertu, zdej maja pa v Zagreb , no razen metallice mi je ušeč še kakšen pristen, ne našminkan black metal vsaj na koncertih mi je ta zvrst najboljša, doma mi ne sede glih tega poslušat pa npr. kšni stari Nightwish, stara Xandria, malček Within temptation in ostalega gothic sranja pol pa še kšn death in občasno heavy in thrash. usega po malem ubistvu, odvisno od razpoloženja vsekakor pa ne prenesem power metala, doom, nu metala in še kšnih podobnih zdepresiranih bedarij No to bi blo to zaenkrt
Nazadnje urejal/a Timea Sob Mar 20, 2010 6:18 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 5:53 pm | |
| ooo maš sestrico od mojega škrata torej.. lepo, lepo am.. smem zvedet od katerega rejca si dobila milko? moj namreč tudi rabi družbo.. sicer pa dobrodošla ^-^ | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 6:37 pm | |
| - bolha je napisal/a:
- ooo maš sestrico od mojega škrata torej.. lepo, lepo
am.. smem zvedet od katerega rejca si dobila milko? moj namreč tudi rabi družbo..
sicer pa dobrodošla ^-^ ajaa, a ti maš tud od Roka podganko? =D eej pojma nimam xD kr je blo tko, da sm učeri šla u Tukano u NG prašat kdaj lahko dobim podgano in je biu tam lih en prjatu od šefa k je rejec in pol ga je šef prašu če ma kej za oddat pa je meu neki samčkou pa eno samičko, tko d mi jo je prnesu.. pojma nimam kdo je xD drugače pa majo u Tukanu u NG čist mejhne podgance, dva tedna stare, pa jih bojo čez par tednu meli za oddat, če te zanima so pa rjavo-bele.. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 7:35 pm | |
| Oj, Timea dobrodošla! Me prav veseli, da je še kšna Kraševka tle (jaz sem pa szi Komna) Nam je pa pred par dnevi umrla naša podganica Tonči in sem prav vesela, ko pišeš, da bodo prišle v Tukano NG nove podgance (Tonči je bila tudi od tam) , ker planiramo z otrokoma čez par tednov dve novi nabavit, da bo spet veselje v hiši. A potem so te podgance, ki jih dobijo v Tukanu od tega rejca? | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 8:06 pm | |
| dobrodošla! js pa mam sestrico in očeta od tvoje Tequile doma | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 9:18 pm | |
| Dobrodošla! mamaF nism vedla da si s komna, jest se pa velikrat med počitncami in vikendi nahajam v Volčjem Gradu | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 10:04 pm | |
| - mamaF je napisal/a:
- Oj, Timea dobrodošla!
Me prav veseli, da je še kšna Kraševka tle (jaz sem pa szi Komna)
Nam je pa pred par dnevi umrla naša podganica Tonči in sem prav vesela, ko pišeš, da bodo prišle v Tukano NG nove podgance (Tonči je bila tudi od tam) , ker planiramo z otrokoma čez par tednov dve novi nabavit, da bo spet veselje v hiši. A potem so te podgance, ki jih dobijo v Tukanu od tega rejca? ajaaa s Komna :O mogoče te pa poznam tko navidez aja je umrla kolko je bla pa stara? ne, tiste podgance v Tukanotu majo pa prou tam. Zdej nevem iz kje sta mama pa tata, ma tamale so se skotile prou tam sm bla takoj tist dan tm jih je pa dostiiii tko da, ja, čez ene tri tedne je reku d jih bo oddau Drugače pa, ja, ni problema, lahko se kdaj dobimo s podgancami Lp | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 10:05 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- dobrodošla!
js pa mam sestrico in očeta od tvoje Tequile doma ajaaa a pol si ti tista Veronika? če se prou spomnem, je reku Rok Veronika.. | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Čet Jul 30, 2009 10:18 pm | |
| @Timea hehe, ja lahko, da me na videz poznaš ... čeprav, veš, jaz sem bolj generacija od tvoje mame ampak - ni ovir za ljubezen do podganc Tonči je bla pa podganca od moje hčere (no njo boš kej prej srečala na kakem žuru kot mene , ki je stara 13 let 8ampak sem jaz dosti skrbela za njo in pucala kletko, zato sem malo lastniška). Tonči (ma smo jo imeli dolgo časa za fanta) je bila stara 2 leti. Saj ima svojo temo v "naše žverce, boš vidla - aja pa tud moja slika je pri "člani se predstavijo". | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 6:46 am | |
| Z veseljm se dubim...hehe | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 8:12 am | |
| | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 9:16 am | |
| Eh, če si tak strokovnjak, kot jaz je vse možno... ma ne, ko smo Tončko vzeli v Tukanu, sta bli tam dve enaki podganci in prodajalka je rekla, da sta samčka. In tako je zverinica že takoj dobila ime Tonči Podganec In potem sem se jaz bolj ubadala s tem, kaj podganca rabi za jest in s kletko in take reči, za tisto pod repom pa ne kaj dosti ...in - da padeš dol, sva se s Panterjem že skoraj zmenla, da pripelje svojo Tečko parit h Tončiju ... in potem sem videla nekaj fotk samčkov od zadaj in mi je ratalo jasno, da našmu Tončiju kar precej manjka do fanta ...ja, je ratala pa Tončka. Itak, da se je Panter valjal od smeha pa ostali tudi - si predstavljaš, mamaF, najstarejša na forumu, pa fali za 100% Ampak doma smo jo/ga še zmeraj klicali na fanta - se človek kar ne more navadit drugače | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 10:26 am | |
| - mamaF je napisal/a:
- Eh, če si tak strokovnjak, kot jaz je vse možno... ma ne, ko smo Tončko vzeli v Tukanu, sta bli tam dve enaki podganci in prodajalka je rekla, da sta samčka. In tako je zverinica že takoj dobila ime Tonči Podganec In potem sem se jaz bolj ubadala s tem, kaj podganca rabi za jest in s kletko in take reči, za tisto pod repom pa ne kaj dosti ...in - da padeš dol, sva se s Panterjem že skoraj zmenla, da pripelje svojo Tečko parit h Tončiju ... in potem sem videla nekaj fotk samčkov od zadaj in mi je ratalo jasno, da našmu Tončiju kar precej manjka do fanta ...ja, je ratala pa Tončka. Itak, da se je Panter valjal od smeha pa ostali tudi - si predstavljaš, mamaF, najstarejša na forumu, pa fali za 100%
Ampak doma smo jo/ga še zmeraj klicali na fanta - se človek kar ne more navadit drugače hahahahaha zato me je pa čudlo, kko po enem letu in pol se še nebi vidlo spola zanimivooo | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 12:09 pm | |
| ja Tima, js sm tista Veronika | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 3:23 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- ja Tima, js sm tista Veronika
hehe, mi je reku rok ja, d ma veronika sestrco pa očeta od tequile =P pa d je veronika tista k ji je uspelo prit na un faks k si timea tkoooo želi ( pa ji nebo uspel ) | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 6:17 pm | |
| ma kje si togledala? ponavadi je okoli 70-75, mi smo lani imeli nekje okoli 73, tako da... js sm na maturi pisala 25 točk, kar je prišlo preračunano na veterini 93,2 točk, na medicini pa okoli 86 uspeh pa sem imela v obeh letnikih 5 | |
|
| |
Timea
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Pet Jul 31, 2009 7:24 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- ma kje si togledala?
ponavadi je okoli 70-75, mi smo lani imeli nekje okoli 73, tako da... js sm na maturi pisala 25 točk, kar je prišlo preračunano na veterini 93,2 točk, na medicini pa okoli 86 uspeh pa sem imela v obeh letnikih 5 ja vidiššššš .. jz sm bla že u prumu letniku DOBRA ! xD ma doro to zarad lenobe.. če hočem sm komot prau dobra.. sam nevem če je prau dobr uspeh dovol ti nis normalna xD 25 matura, odlična.. :O pridnaaa | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Sob Avg 01, 2009 9:05 am | |
| ne, ne rabiš bit odlična če si prav dobra je čisto dovolj, tako da se potrudi | |
|
| |
Timea
| |
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Sob Avg 01, 2009 2:56 pm | |
| Lep pozdrav Timea in dobrodošla na forumu. Tudi jaz bom probal avgust še kj pridt na Kras pogledat. | |
|
| |
Timea
| |
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja Sre Avg 05, 2009 11:02 am | |
| Zaradi privlačne narave, predvsem zaradi kobilic. Pa da vas malo spoznam tiste, ki ste z unih koncev. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Timea se predstavlja | |
| |
|
| |
| Timea se predstavlja | |
|