| Pohvale, kritike in predlogi | |
|
+20sharp Ursheek99 nikiica mravlinc Tasha.W ines. choo Lee Nes Juni Cath Blue mamaF Olivija bolha AtLanT!da Scaredy Rat aella Sonii Fiamma 24 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pon Jul 11, 2011 3:45 pm | |
| | |
|
| |
sharp
Število prispevkov : 169 Join date : 03/10/2010 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pet Avg 19, 2011 11:20 pm | |
| Forum je res super in vidim, da kar lepo napreduje. V dobrih 10 mesecih odkar sem se registriral, je to storilo že cca 150 novih članov. Slej ko prej ''bomo'' prebili mejo 500 registriranih članov. Vem, da niso več vsi aktivni ampak vseeno. Na forumu je res ogromno super informacij in to ne le za nas, podganarje ampak tudi za ljudi, ki jih zanima kakšna posamezna informacija na tem področju... Ena velika pohvala vsem, ki se trudijo za ta forum! | |
|
| |
sharp
Število prispevkov : 169 Join date : 03/10/2010 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Tor Nov 01, 2011 9:31 pm | |
| Po drugi strani pa opažam, da zadnje čase forum precej sameva, če lahko tako rečem. Kar nekako zamrl je se mi zdi. Upam, da se bo to kaj spremenilo. :/ | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Čet Nov 03, 2011 4:28 pm | |
| A forumaši kaj pogrešate oz. bi želeli, da dodamu na forumu? Seveda, če je v naši moči. | |
|
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Čet Nov 03, 2011 5:31 pm | |
| Jaa, meni bi bilo tut bolj všeč, če bi bil forum bolj aktiven. | |
|
| |
Cherry
Število prispevkov : 17 Join date : 04/11/2011 Kraj : Škofljica
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pet Nov 04, 2011 3:39 pm | |
| Jaz bi pa spremenila barvo foruma v kakšno zeleno,belo . Pa zamenjala bi barvo,po možnosti tudi pisavo tistih gubov zgoraj index,Portal,Faq itn. (Sprememba grafike) Če bi se to spremenilo bi bil forum res res dober. Stopnje za število prispevkov... nekaj v zvezi s podganami,ali pa čisto nasplošno.Recimo podganji mladiček ,podganji vajenček , itn. Se opravičujem če sem preveč ''pametna'' glede barv in tega. | |
|
| |
Puppy
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pet Nov 04, 2011 6:02 pm | |
| Dobila sem ideje -Lahko bi zbrisali une člane, ki so se na forum registrirali, pa niso aktivni oz. sploh nikoli ne hodijo na forum. -Pa lahko bi naštimali zasebnost foruma, a kako se temu reče. Da bi bile take splošne teme odprte za vse (nega, življensko okolje, prehrana...), za te prijavljene pa bi bil celoten forum dosegljiv. Drugače sta mi pa videz in header foruma zelo všeč. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pet Nov 04, 2011 6:11 pm | |
| Cherry, ni se potrebno opravičevat =) Kar z idejami na plan. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Sob Nov 05, 2011 11:51 am | |
| Lahko bi imeli kdaj kakšne foto natečaje, pač z neko temo? | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Sob Nov 05, 2011 6:44 pm | |
| @Cherry: Barve se da zamenjat, ampak tisti gumbki so pa zraven foruma prišli in ker nihče od nas ni grafični designer, so taki, kot so. Sem pa že iskala enkrat na netu kake druge gumbke, ampak je žal bolj tako-tako kar se tega tiče. Za 'stopnje' bom pa pogledala, če je na tem forumu to možno. @Puppy: člane, ki so registrirani že ful časain niso še nič napisali, sem jaz že enkrat brisala. Je pa ful članov, ki so se registrirali in napisali par prispevkov, potem jih nismo pa nič več videli. Kar se pa tiče zasebnosti, pa ne vem, se ti zdi, da jo rabimo? Sicer pa bi bilo zelo dobrodošlo, če bi se komu dalo narediti barvno temo za forum in ozadje. Jaz čisto odkrito priznam, da se mi ne da | |
|
| |
Puppy
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Sob Nov 05, 2011 8:04 pm | |
| Haha, ja nevem, pač da ne bi vsak, ki bi odprl ta forum, videl teme, kot so Srečanja in kontakti, Čez mavrico, pa podobno. No, samo ideja | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Sob Nov 05, 2011 9:26 pm | |
| Aha, pametno. Na te kontakte in to sem pa čisto pozabila. | |
|
| |
Cherry
Število prispevkov : 17 Join date : 04/11/2011 Kraj : Škofljica
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Sob Nov 05, 2011 9:43 pm | |
| - Juni je napisal/a:
- @Cherry: Barve se da zamenjat, ampak tisti gumbki so pa zraven foruma prišli in ker nihče od nas ni grafični designer, so taki, kot so. Sem pa že iskala enkrat na netu kake druge gumbke, ampak je žal bolj tako-tako kar se tega tiče.
Za 'stopnje' bom pa pogledala, če je na tem forumu to možno.
@Puppy: člane, ki so registrirani že ful časain niso še nič napisali, sem jaz že enkrat brisala. Je pa ful članov, ki so se registrirali in napisali par prispevkov, potem jih nismo pa nič več videli. Kar se pa tiče zasebnosti, pa ne vem, se ti zdi, da jo rabimo?
Sicer pa bi bilo zelo dobrodošlo, če bi se komu dalo narediti barvno temo za forum in ozadje. Jaz čisto odkrito priznam, da se mi ne da Jaz bi,samo moreš povedat s katerim programom. | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Ned Nov 06, 2011 12:31 am | |
| Evo, kontakti so bili dejansko skriti že prej, zdaj so pa skrite še galerije in mavrica. Če se komu zdi, da bi bilo treba pod privatno dati še kaj drugega, naj kar pove. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Ned Nov 06, 2011 12:52 am | |
| | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Ned Nov 06, 2011 1:03 am | |
| Dober predlog, storjeno. | |
|
| |
Emchika
Število prispevkov : 44 Join date : 06/11/2011 Age : 26
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Ned Nov 06, 2011 10:32 am | |
| III... Ta podganca na škatli z naslovom forum je čisto ista kot moja, ko je bla mala | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Pon Nov 07, 2011 7:45 pm | |
| Hvala za ideje! Kar pa se tiče stopenj, sem jaz že od samega začetka proti, ker se na mnogih forumih dogaja, da ljudje samo nabijajo poste, da bi imeli čim višjo stopnjo. Moderatorke pa tudi nismo cele dneve na forumu, da bi take poste stalno brisale. LP | |
|
| |
Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Tor Nov 08, 2011 3:43 pm | |
| Jaz sem čisto obsedena z forumom ! Pohvale | |
|
| |
Scaredy Rat
Število prispevkov : 96 Join date : 26/07/2009 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Čet Nov 24, 2011 7:54 pm | |
| V redu se mi zdi, da se je nekatere teme nastavilo na privat. Pozdravljam tudi nekoliko spregledan predlog od Blue, da bi imeli kdaj kakšne foto natečaje (čeprov granted, to morda ne spada ravno pod izboljšanje foruma kot takega, ampak bolj pod neke aktivnosti, ki bi jih lahko imeli na forumu) Ideja glede stopenj mi je bila tudi všeč, čeprov priznam, da se mi zatika pri terminologiji.. lahko bi se poslužili kšnih "mladiček", "senior", ipd. ampak po pravici povedano to niso izrazi, ki bi bili specifični za podgane. Sicer je res, kot je rekla Fiamma, da bi nekateri člani mogoče na ta račun začeli nabijat poste, ampak mal dvomim, da bi se ravno na tem forumu našel kakšen tak "povzpetnik" | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi Čet Nov 24, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pohvale, kritike in predlogi | |
| |
|
| |
| Pohvale, kritike in predlogi | |
|