Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Vergil & company

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Čebelca

Število prispevkov : 14
Kraj : Ljubljana

Vergil & company Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Vergil & company   Vergil & company Icon_minitimeNed Sep 14, 2014 8:41 pm

Evo da vam predstavim svoje ljubčke!

Vergil in Dante sta moji prvi podgani, sta husky podgani kupljeni pri rejcu v Celju, stara sta leto in sedem mesecev. Vergil je živahen in velik, vedno pripravljen biti glavni, zunaj pa se najraje zlekne v kot sedežne in gleda TV. Njegov brat je nekoliko manjši in zadržan, vedno pride pozdravit, ne mara pa vedno ven. Leta se mu že malo poznajo in je na eno oko slep.
Mesec starejša od njiju je Štefi, mešanka med dumbo in huskyjem, ki je k meni prišla od kolega, ki je zaradi selitve ni mogel obdržati. Ne vem, kdo so njeni starši, vem samo, da sta dve lastnici načrtno sparili svoji podgani in iz tega legla je kolega dobil Štefi. S fantoma se odlično razume in je z njima že pol leta v kletki, a očitno ni sposobna zanositi, ker ni bila še nikoli breja.
Karin je prišla iz Tukana, kjer sem se vanjo zaljubila, ko je plezala po steklu k meni. Je črna z belim trebuščkom in šapicami, konico repa pa ima rožnato. Kupila sem jo konec junija, s sabo pa je pripeljala presenečenje - dva tedna kasneje je skotila tri rožnate kepice. Te so zdaj Katsu in Natsu, rjavo bela hooded samčka, in Hiko, temen gol podganček, ki mora biti vedno glavni. Fantje so nedvomno plod incesta med materjo in sinom, saj je imela Karin v trgovini že mlade. Fantki bodo ostali doma, ker ne morem jamčiti za njihovo zdravje in jih nekomu podtakniti, zato pa se odločam med njihovo kastracijo in mamino sterilizacijo.
Nazaj na vrh Go down
Čebelca

Število prispevkov : 14

Vergil & company Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vergil & company   Vergil & company Icon_minitimePon Sep 15, 2014 10:58 pm

Evo še nekaj slikic!

Vergil & company 10009310_10152634017455255_6975833362660039993_n
To je Vergil, ki je sčasoma zbledel iz sivega v skoraj popolnoma belega. Kožuh ima malo umazan, ker ni kastriran in izloča taka oranžkasta olja.

Vergil & company 10649759_10152634017480255_3788339222955481401_n
Karin komaj čaka, da pride iz kletke.

Vergil & company 10314590_10152634017560255_8044821298433048088_n
Gužva na vratih: čakajo goli Hiko in brat Natsu, vmes Vergil, Štefi pa je že zunaj in ne ve, zakaj bi delila pozornost še s kom.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

Vergil & company Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vergil & company   Vergil & company Icon_minitimeTor Sep 16, 2014 11:01 am

Cukri:) kot sem napisala ze v enem drugem postu, svetujem sterilizacijo (vseh) samic iz zdavstvenih razlogov - zmanjsa namrec moznost nastanka tumorjev. tudi ne bi bilo pametno, da ima samicka se kdaj mlade, ce jih je ze tolikokrat imela..
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Sh.

Sh.

Število prispevkov : 205
Kraj : Celje

Vergil & company Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vergil & company   Vergil & company Icon_minitimeČet Sep 25, 2014 10:51 pm

Hah, na tej zadnji fotki je pa malo tako, kot bi gledal moje XD Vergil je tak kot moja Alma (samo, da je dumbo in da je kot punca seveda manjša), ki je iz huskyja tudi zbledela čisto do belega. Tvoj Hiko je isti kot moja Eli, Natsu je zelo podoben moji hooded Mici in prav tako imam eno črno podgano (sicer je čisto cela črna in dumbo) Matildo. Pa še tale Štefi je malo tak kot malo bolj svetla Julie ... Razz

Sicer pa ... dobrodošla na forumu! Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Vergil & company Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Vergil & company   Vergil & company Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Vergil & company
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1