Mo-Jo the rat
Število prispevkov : 9 Join date : 08/06/2014
| Naslov sporočila: Nia a.k.a rockgirl Ned Jun 08, 2014 3:07 pm | |
| Živjo Mam 14 let in grem v prvi letnik gimnazije Ledina. Živim v Ljubljani. Poleg šole pa večino časa preživim v Plezalnem centru. Moji hobiji je plezanje, branje, še posebaj fantastika, rock/metal naj bendi so trenutno Pantera, Arctic monkeys, Linkin park, Blink 182 (sem zvest fan Game of thrones) in seveda živali . Doma mam Mo-Joa, pol leta staro ganco, Šapo, 4 leta staro labradorko, ki je supr razume s podgano in zelo pasivnega hrčka. Zarad podgane so me v šoli kr znal zafrkavat, ker sm nasplošno mal drugačna, ampak jim vedno povem, da jim lahko to podgano tut za majco vržm, če majo kej proti njej...sej ne da bi podgani dejansko to nardila ) Zdaj se borim še za eno podgano, a starši niso preveč navdušeni na njimi... | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Nia a.k.a rockgirl Ned Jun 08, 2014 10:46 pm | |
| Pozdravljena! Na forumu lahko najdeš kar nekaj nasvetov v temi "kako prepričati mamo", mogoče ti pa kaj prav pride Podgane definitivno rabijo družbo in glede na to, da imate doma še 2 živali sklepam, da čisto vseeno tvojim staršem zanje ni. Mogoče jim lahko pokažeš kak video podgan, kako se skupaj igrajo al pa kakšne fotografije, zapise članov foruma itd... Srečno! | |
|