meta.cehovin
Število prispevkov : 37 Join date : 12/02/2014 Age : 30
| Naslov sporočila: Pomoč pri pisanju prošnje, Tor Feb 18, 2014 11:36 am | |
|
Nazadnje urejal/a meta.cehovin Čet Nov 07, 2019 11:45 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
juliett6
Število prispevkov : 36 Join date : 20/04/2012 Age : 30 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri pisanju prošnje, Tor Feb 18, 2014 12:51 pm | |
| Ojej, tega pa res ne razumem, že znanka, od katere sem posvojila 2 podganici, je imela težave, da ni smela imeti podganic v stanovanju. Kar je res nesmiselno, namreč podganice so res tihe živali (če so bolj aktivne ponoči, se vseeno to težko sliši v drugo stanovanje). Drugače pa.. Napiši ji, da lahko pride preverit in pozdravit tvojo podganico, da se sooči dejansko z njo, opiši, da so zelo čiste živali, da paziš kje hodi po stanovanju, torej le po postelji, mizi in v kletki na primer... Razloži ji s čim se prehranjuje ipd. Da dobi neki vpogled v življenje podganice, katerih očitno ne prenaša. Drugega jaz res ne vem... Upam, da ti uspe prepričat, da so to res super bitja, ki ti prinesejo samo dobre stvari v življenje. | |
|
meta.cehovin
Število prispevkov : 37 Join date : 12/02/2014 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri pisanju prošnje, Tor Feb 18, 2014 1:48 pm | |
| | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri pisanju prošnje, Tor Feb 18, 2014 7:05 pm | |
| Jaz bi dodala se, da so podgane izkljucno notranje zivali in posledicno ne prenasajo nobenih bolezni. Dobimo jih od rejcev in nasi ljubljencki ze nekaj stoletij (podgane so bile udomacene v 18st) zivijo loceno od svojih divjih sorodnikov. So izredno inteligentne, ciste (da se jih navadi na wc), poleg teta so v casu tvoje odsotnosti varno zaprte v kletko. Naucit se jih da trike (poisci po youtubeu)in skratka brihtne so ful. Lepo socializirane podgane ne grizejo. So zelo ljubeca bitja ki se neverjetno navezejo na svojega cloveka in so drugi najbolj inteligentni glodavci (za vevericami). Predvsem poisci kak video na youtubu in ji ga pokazi. Ce bo podgano prisla spoznavat, pa pazi, ker jo zna od strahu pokakat ali polulat, to pa dvomim, da bi zelo pozitivno vplivalo na njen odnos do podgan.. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč pri pisanju prošnje, | |
| |
|