Aja.
Število prispevkov : 3 Join date : 27/09/2013 Age : 24 Kraj : Slovenske Konjice
| Naslov sporočila: Aja. Sob Okt 19, 2013 9:01 am | |
| Živjo, jaz sem Aja. Stara sem 13 let in prihajam iz Slovenskih Konjic. Moj hobi je plezanje v dvorani. Doma imamo tri podgance: samičko Zolo (6 mesecev), samčka Filipa (okoli 5 tednov) in samčka Erazma (okoli 5 tednov). Moja želja po podgani je trajala od leta 2010, ko je neka punca imela načrtovano leglo črno-belih podganc. Seveda sem jo rezervirala in sva se dogovorili, da se nekje dobiva in da bi imela podganco naskrivaj. Seveda načrt ni uspel. Letos pred parimi tedni pa je sestra med nakupovanjem hrane za fantovo kačo domov prinesla 'Oskarja' - samčka. Ta teden smo ugotovili da ni on ampak je ona. Zdaj ji je ime Zola. Ker nismo želeli, da je sam oziroma zdaj sama, smo domov pripeljali dva samčka - Filipa in Erazma. Bila sem presrečna da se je mami tako lahko zaljubila v Zolo in dovolila še dve podganci. No, ker je Zola samička razmišljamo o sterilizaciji, ker bi se ti trije verjetno zelo dobro razumeli, zaenkrat pa bo živela v Ljubljani s sestro, ki študira. No, to sem jaz s Filipom (klikni na besedilo). | |
|
maxanja
Število prispevkov : 47 Join date : 15/09/2013 Age : 39 Kraj : Zg. Korena, Mb
| Naslov sporočila: Re: Aja. Sob Okt 19, 2013 4:08 pm | |
| Čauu, Aja dobrodošla | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Aja. Sob Okt 19, 2013 7:55 pm | |
| Dobrodošla Situacijo pa toplo priporočam, tudi, če samička ne bo imela stika s samčki. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Aja. | |
| |
|