| Bob & Art :) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Daisee
Število prispevkov : 34 Join date : 28/02/2013 Age : 36 Kraj : Lubljana
| Naslov sporočila: Bob & Art :) Tor Avg 13, 2013 11:41 am | |
| | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Tor Avg 13, 2013 5:14 pm | |
| Šnofle male | |
|
| |
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Čet Avg 15, 2013 1:43 am | |
| Ojoj, sta dobra | |
|
| |
Daisee
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Pet Okt 11, 2013 6:28 pm | |
| Vceraj se nam je pridruzil novi clan Vzela sva ga od punce, ki ga je oddajala preko kolegice, ker naj bi se njena mama bala podgan (le zakaj ga je potem sploh vzela). Poimenovala sva ga Flake...je umazano bele barve in je kot ostala dva dumbo. Slikce bom objavila naknadno | |
|
| |
maxanja
Število prispevkov : 47 Join date : 15/09/2013 Age : 39 Kraj : Zg. Korena, Mb
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sob Okt 12, 2013 11:47 am | |
| Kaka cukra! | |
|
| |
Daisee
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 7:45 pm | |
| Že dolgo obljubljene fotke najinega najmlajšega (zdaj ne več tako malega) člana. Flake je enostavno ena velika scrklana rit. Od samega začetka se ne zastopi z Bobom in Artom, zato sam kraljuje v svoji kletki, ki pa je na moji mizi in mu je tudi na voljo. Mislim pa, da se on nebi ujel z nobeno drugo podgano, ker je enostavno poseben in je vezan na naju ze od zacetka in je tudi ljubosumen Je bolj karakterja psa kot pa kaj drugega. Zjutraj se vrže na hrbet in se želi čohat po trebuhu vsaj 5 minut Seveda ni dovolj dnevno čokanje z levo roko, temveč je njegovo mesto med mojo miško in tipkovnico, da se ja 100% posvetim njemu. Prav tako vem, kda se pride pocrklat in kdaj hoce, da ga malo pogroomam (recimo, ce se mu nardi kaka mala hrastica mu jo morem jst spraskat ), seveda pa dobim v zameno to, da me popluva in nato počisti. Še ena stvar je res smešna pri njemu in to je markiranje računalniških kablov. Vsakič ko se vrne na mizo ali pride ven iz kletke šiba do kablov od ekrana, dvigne nogo kot pes in pomarkira kable! Drugače pa ja si je zasedel 3/4 mize in jo veselo markira, moj del (beri tipkovnica, podloga za miško in prostor do tipkovnice in miške) pa je moj teritorij in tam ne markira.
Nazadnje urejal/a Daisee Sre Avg 13, 2014 7:53 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 7:49 pm | |
| Šnofla Zanimivo Pa so kastrirani? | |
|
| |
Daisee
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 7:52 pm | |
| Ne, še vsi jih vlečejo za sabo bližajo se 2 leti starosti zato se mi zdi, da je že prepozno za kastracijo, pa tudi ne vidim potrebe. Sicer so pa vsi zdravi | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 7:54 pm | |
| aha kul Zna bit namreč to vzrok, da se ne ujamejo, ni pa nujno. Cukri so, skratka | |
|
| |
Daisee
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 7:59 pm | |
| Ja dva bi hotla bit alfa samca včasih kar vsi trije. In potem so vsi napihnjeni k ene dlakave kepe Drugače sta pa žal Bob in Art kar precej divja kadar se gre za njun teritorij in se je s prihodom Flake-a samo še stopnjevalo najbrž bi kastracija malo umirila zadevo, dvomim pa da bi jo kadarkoli izničla, ker sta taka že od malega. | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) Sre Avg 13, 2014 8:14 pm | |
| ni nujno, jaz sem imela pred leti enga strašno agresivnega samca. Po kastraciji se je popolnoma umiril in imel druge podgane najrajš na svetu, ful je lepo vedno vse sprejel Tako da hormoni dejansko zelo vplivajo na to njihovo obnašanje. Seveda so ene podgane že po naravi bolj nestrpne do drugih, včasih samo do enega spola. Čisto odvisno od posameznega podgančka. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Bob & Art :) | |
| |
|
| |
| Bob & Art :) | |
|