doris
Število prispevkov : 26 Join date : 12/06/2010
| Naslov sporočila: sluz v gobčku Pon Sep 10, 2012 3:53 pm | |
| zdravo. moja Midnight je stara leto in pol, ima epilepsijo in danes se je pojavilo še nekaj.. ko sem jo vzela v roke je bila cela mehka in brez energije in sem odmaknala roko ker sem začutla nekaj mokrega, pa je bla brezarvna tekočina in sem povohala in je tk po sladkem dišal. pa sm ji odprla gobček in je mela cel gobček pol neke sluzi, prozorno-belo-rjave. mogoče katera ve kaj o tem? pa od takrat ko se je to zgodil mi leži v naročju čist pri miru in se tak čudno obnaša. kot da bo bruhala (ravnokar je mela še en epileptični napad) ampak nič se ne zgodi. z malo brizgalko sm ji probala očistit sluz pa se tak skoz upira, neki je šlo.. ma že katera kakšne izkušnje s tem? h veterinarju je ne bom vozla ker mi ne bojo znali nuč pomagat, noben ni posebi specializiran za podgane in sem daleč od Ljubljane. hvala za odgovore | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: sluz v gobčku Pon Sep 10, 2012 3:57 pm | |
| Prvič slišim za kaj takega... Probaj vseeno poklicat v Ljubljano na veterinarsko fakulteto pa jim po telefonu razloži situacijo, mogoče bojo kaj vedli... delajo do 19h. | |
|
doris
| Naslov sporočila: Re: sluz v gobčku Pon Sep 10, 2012 4:00 pm | |
| sem poklicala pa je rekla da nebi vedla kaj je z njo narobe..pa da naj obiščem kakšnega veterinarja. bom sporočila če bo prišlo tko daleč .. | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: sluz v gobčku Pon Sep 10, 2012 6:38 pm | |
| Da ni ta sluz bila slina pomešana s kakšno hrano (če jo je imela v ustih) ali krvjo. Podgane namreč ne morejo bruhat. Ali pa da izvira iz dihal. | |
|
doris
| Naslov sporočila: Re: sluz v gobčku Tor Sep 11, 2012 9:24 am | |
| ne slina definitivno ni bla. včeraj je še bla boga in se danes zbudim pa jo grem pogledat in je čist vredu. in men ni nič jasno.. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: sluz v gobčku | |
| |
|