Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Beky in Pipa

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Beky&Pipa

Število prispevkov : 9
Kraj : Maribor okolica

Beky in Pipa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Beky in Pipa   Beky in Pipa Icon_minitimeTor Maj 22, 2012 8:52 pm

Torej lepo pozdravljeni še iz najine strani.

Sva Rebeka in podganica Pipa..v dom sem jo pripeljala šele včeraj...kupili sva veliiiko kletko (no mogoče ni tako velika) Wink ampak je definitivno najlepša, ker je Pipina Wink Res je da je moja Pipa stara že 2 meseca, pa vseeno upam da se bova čimbolj ujeli. Je namreč moja prva podganica Smile

Danes nama je uspelo že prvo crklanje in to dvakrat, se je kr odločla da zleze pod jopico se tam namesti in zaspi. Res je da se še ne pusti najbolj prijet ampak je definitivno napredek Smile

Tudi moj fant jo naravnost obožuje in ona njega, če ni pri meni pa je pri njem v žepu Smile Pipa je namreč najin prvi skupni hišni ljubljenček Smile

No pa še nekaj o meni. Sem študentka drugega letnika fizike, stara 20 let. Obožujem živali, tako male in velike Smile In zdaj sem si zadala da rabim pomoč pri faksu, ker če kdaj kaj ne bo šlo bom rekla Pipi naj zgrize in preprosto problema več ne bo Wink

No to bi blo o nama zaenkrat vse...prve slikice pa moram še naložit. wave

P.S.: Hvala tistim ki ste toliko napisali na ta forum, mi je bilo kot novemu lastniku zelo v pomoč. Wink
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

Beky in Pipa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Beky in Pipa   Beky in Pipa Icon_minitimeTor Maj 22, 2012 9:10 pm

Dobrodošla Smile Podgance so na začetku načeloma bolj plašne, ampak po opisu sodeč zgleda, da s tvojo ne bo problemov. Pa veliko veselja z njo ti želim! Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Beky&Pipa

Število prispevkov : 9
Kraj : Maribor okolica

Beky in Pipa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: No pa dopolnimo našo zgodbo od začetka pa do konca :D   Beky in Pipa Icon_minitimeTor Jun 12, 2012 7:06 pm

Torej začnimo na začetki, 21.5.2012 sem pripeljala domov mojo prvo podganico PiPo, kupila sem ji, v primerjavi z trgovskim terarijem, pravo graščino. Zelo hitro se je udomačila Very Happy Čeprav je hotela malo grickat moje prste sem jo kar hitro odvadila.., ker pa sva z fantom kar dosti časa preživela na faksu (študirava namreč Fiziko) sva se nekako odločila, da ji kupiva še eno podganico za družbo, tako sva 2.6.2012 pripeljala Giny.
In tako se začne naša zgodba, moram vam povedat da je Pipa še vedno sama v svoji graščini Smile, saj sem 2 dni po nakupu druge podganice doživela šok, skotila je namreč še tri male PINKIJE Very Happy tako jih je zdaj kar 5! Imam jih seveda v ločenih kletkah, zato ima Giniy zaenkrat samo še kletko od hrčka,...seveda samo začasno potem bo kraljevala skupaj z Pipo Razz
No pa še nekaj slikic da se dokončno predstavimo Very Happy

tule pa si lahko pogledate slikice...tista radovedna je Pipa, črno bela je Giny pa še naš pomladek Smile pa hišice...
https://picasaweb.google.com/beky.beky/27Maj2012
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Beky in Pipa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Beky in Pipa   Beky in Pipa Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Beky in Pipa
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1