Danes sem se pa tudi jaz odlocila, da vam predstavim mojo žverco, ki me bo spremljala tudi na faksu, saj bosta morala Thay in Cary zaradi zdravstvenega ostat doma Zaradi cesar mi je zelo hudo... (Caryja in Thaya lahko vidite v moji predstavitva
)
Z mano in z mojim fantom bom pa ostal fantov pes
Doni.
Doni je 4 leta star mesancek med samojedom in labradorcem/zlatim prinasalcem. Je zelo razigran in poln energije. Obozuje igre z žogo, se raje pa s plasticno flaso.
Z Donijem sva imela kar nekaj problemov, saj se kar 5 let z njim ni nihče ukvarjal. Sedaj (po celih 4 mesecih) obvlada ukaze sedi, prostor in sem (odpoklic je uspešen samo delno
)
Obozuje soncne dneve, blato in vodo.
Drugace pa je trenutno frajer zaljubjen v sosedovega jagencka.
Prav tako bo naslednja pridobitev tudi dihurček
Po skoraj enemu letu sodelovanja na forumu Zverinice, bom tudi jaz postala lastnica enega malega smrduha.
S fantom sva se odločila, da bi imela rada mladička, zato sem se po dolgem pogovoru z Mašo o dobrih vzrejiteljih, odločila da gremo po našega v Francijo - Not fancy kennel (http://not-fancy.com/ )
Kontaktirala sem vzrejiteljico Emmo, ki mi je sporočila, da ima letos leglo, ter da so mladički še na voljo. Odločila sva se za samčka.
Da vam povem nekaj malega o starših.
Mamica
Ime:
White Fang Coronilla aka Kyshi Prihaja iz Češke, kotena leta 2010. Njena mama je udomačen "polecat" oz. divji dihur, zato je Kyshi čisti hibrid.
Očka:
Ime:
Mayflowers Charming Mallard aka KangeePrihaja iz Finske, koten leta 2010. Je navade beli dihur z daljnimi predniki "polecata" oz. divjega dihurja.
Po besedah Emme sta zelo pridna, ne grizeta, pustita se lepo rokovati in sta primerno socializirana.
Mladički naj bi bili skoteni v začetku maja in pripravljeni iti domov v začetku julija.
Tako, da komaj čakam na to, da se skotijo ter da grem v Francijo.
(slike povzete po: https://www.facebook.com/kayna.trc)Naslednji mali kosmatinček, pa je tako srčkan, da se ga jaz osebno najbolj veselim
:P
V juliju bom postala ponosna lastnica malega beagla.
jupi
Simy se je skotil 29.3.2012 in v nov dom pride v juliju
Starša:
Oče
Something Special Civitas Tergesti - "Harry"Mama
Boni
P.S.- Vse slike bo možno videti v galeriji, bom odprla posebno temo