Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

krvavitev očesa

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
alexaaa

alexaaa

Število prispevkov : 4

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimePet Apr 06, 2012 11:28 am

Zdravo! Imam en problem... moja 3mesečna podgana ima pogosto krvavitev iz enega očesa... par dni je vse vredu, nato pa se ji kar naenkrat ulije kri iz levega očesa.... To se dogaja že en mesec na vsake par dni iz istega očesa. Kaj bi lahko bilo narobe? Ve kdo ali ji lahko kako pomagam? Za vse odgovore se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem!
Nazaj na vrh Go down
Klarchy*

Klarchy*

Število prispevkov : 147
Kraj : Poljčane

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimePet Apr 06, 2012 11:46 am

Čiiiimprej k veterinarju !!!
Pa zakaj je ta tema v 'o forumu' ?
Nazaj na vrh Go down
alexaaa

alexaaa

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimePet Apr 06, 2012 11:52 am

na novo sem na tej strani in se še ne spoznam kaj dosti Smile veterinarja sem klicala in mi je rekel da si raj novo podgano kupm za 2 € kokr da si delam stroške s tem -.-
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

Število prispevkov : 288
Kraj : Kranj

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimePet Apr 06, 2012 8:14 pm

Okej, če je pa to rekel, se pa sigurno ne spozna na podgane. Tako da raje pokliči kakega veterinarja iz te teme ( https://podgane.slovenianforum.com/t803-seznam-veterinarjev ), ki ti bo lahko pomagal.

In tega veterinarja raje sploh ne pokliči več, ker je totalen idiot brez srca, če ti je to rekel.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimePet Apr 06, 2012 9:26 pm

alexaaa je napisal/a:
na novo sem na tej strani in se še ne spoznam kaj dosti Smile veterinarja sem klicala in mi je rekel da si raj novo podgano kupm za 2 € kokr da si delam stroške s tem -.-

Da ga ni sram... Smem vprašat, kateri veterinar oz. katera ambulanta je bila to? Ne vem s kod si, ampak če imaš možnost in ti ni predaleč, pelji podganco na veterinarsko fakulteto v Ljubljano al pa v Grosuplje v ambulanto Buba.
Sicer pa poglej v tole temo, če gre mogoče za kaj podobnega: https://podgane.slovenianforum.com/t790-zaprto-oko
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
alexaaa

alexaaa

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimeSob Apr 07, 2012 12:34 pm

Ja sej men se je tudi zdelo dokaj nesramno da mi je kaj takega rekel... O.O NM, hodim pa veliko v Lj, tako da je bolje da se tam oglasim... Sem pogledala temo ja, nekaj podobnega je, le da je malo bolj kritično.... Hvala vama!
Nazaj na vrh Go down
LadyCy

LadyCy

Število prispevkov : 209
Kraj : Ptuj

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitimeSob Apr 07, 2012 6:05 pm

Vitamin C ali pa pokliči na veterinarsko ambulanto, ti bodo kar preko telefona pomagali.!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

krvavitev očesa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: krvavitev očesa   krvavitev očesa Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

krvavitev očesa
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» krvavitev iz spolovila
» Težava-grizenje očesa