alexaaa
Število prispevkov : 4 Join date : 16/02/2012
| Naslov sporočila: krvavitev očesa Pet Apr 06, 2012 11:28 am | |
| Zdravo! Imam en problem... moja 3mesečna podgana ima pogosto krvavitev iz enega očesa... par dni je vse vredu, nato pa se ji kar naenkrat ulije kri iz levega očesa.... To se dogaja že en mesec na vsake par dni iz istega očesa. Kaj bi lahko bilo narobe? Ve kdo ali ji lahko kako pomagam? Za vse odgovore se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem! | |
|
Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Pet Apr 06, 2012 11:46 am | |
| Čiiiimprej k veterinarju !!! Pa zakaj je ta tema v 'o forumu' ? | |
|
alexaaa
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Pet Apr 06, 2012 11:52 am | |
| na novo sem na tej strani in se še ne spoznam kaj dosti veterinarja sem klicala in mi je rekel da si raj novo podgano kupm za 2 € kokr da si delam stroške s tem -.- | |
|
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Pet Apr 06, 2012 8:14 pm | |
| Okej, če je pa to rekel, se pa sigurno ne spozna na podgane. Tako da raje pokliči kakega veterinarja iz te teme ( https://podgane.slovenianforum.com/t803-seznam-veterinarjev ), ki ti bo lahko pomagal. In tega veterinarja raje sploh ne pokliči več, ker je totalen idiot brez srca, če ti je to rekel. | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Pet Apr 06, 2012 9:26 pm | |
| - alexaaa je napisal/a:
- na novo sem na tej strani in se še ne spoznam kaj dosti veterinarja sem klicala in mi je rekel da si raj novo podgano kupm za 2 € kokr da si delam stroške s tem -.-
Da ga ni sram... Smem vprašat, kateri veterinar oz. katera ambulanta je bila to? Ne vem s kod si, ampak če imaš možnost in ti ni predaleč, pelji podganco na veterinarsko fakulteto v Ljubljano al pa v Grosuplje v ambulanto Buba. Sicer pa poglej v tole temo, če gre mogoče za kaj podobnega: https://podgane.slovenianforum.com/t790-zaprto-oko | |
|
alexaaa
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Sob Apr 07, 2012 12:34 pm | |
| Ja sej men se je tudi zdelo dokaj nesramno da mi je kaj takega rekel... NM, hodim pa veliko v Lj, tako da je bolje da se tam oglasim... Sem pogledala temo ja, nekaj podobnega je, le da je malo bolj kritično.... Hvala vama! | |
|
LadyCy
Število prispevkov : 209 Join date : 04/04/2010 Age : 31 Kraj : Ptuj
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa Sob Apr 07, 2012 6:05 pm | |
| Vitamin C ali pa pokliči na veterinarsko ambulanto, ti bodo kar preko telefona pomagali.! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: krvavitev očesa | |
| |
|