Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

nikc pikc, torej jst :)

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
nikc pikc

nikc pikc

Število prispevkov : 30
Kraj : Medvode

nikc pikc, torej jst :) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeNed Jan 08, 2012 11:46 am

zdravo!
torej sem čisto nova na temle forumu in mi je zelo všeč. Pa da se malo predstavim, sem iz Medvod in že kar nekaj časa obožujem podgance. Lani ko sem se upisala na veterinarsko šolo sem dobila tudi priložnost, da končno dobim svojo prvo podganico in sicer sošolka je imela leglo in ko so mali pomfriji odrastl je Neon (skotena 20.2.2011) prišla k men. Ker je bila moja prva podganca ji je bilo use pred nos prinešeno in je bila prava razvajenka. Z mano je hodila na taborniške akcije in na sprehodo z našo psičko Nalo. Preteklo poletje sem jo vzela na taborjenje, kjer je bila cele dneve v družbi in se kopala z nami. Ko pa smo šli na bivakiranje ni mogla iti z mano in sem jo pustila v taboru, kjer naj bi za njo skrbel nekdo drug, ki pa je zjutraj pozabil, da je moja Neon še vedno v šotoru in je revčka zaradi take nepazljivosti poginla zaradi vročine. Ko smo se vrnili iz bivakiranja sem bila čisto v šoku in sm mislila da se mi je svet podru da nikoli več nebom imela podgance in ja bilo mi je zelo težko. Torej je moja pikica živela manj kot 5 mesecev Sad (Neon RIP 20.2. - 11.7.2011)
Minila sta 2mesca od Neoninga pogina in neka sošolka je dobila težko pričakovanega psa in pozabila na njeno podganico Xeno (4.1.2011) , katero sem čeprav v še vedno žalosti zaradi Neon(ki je bila moja scarklanka) nekako posvojila. In tako je Xena prišla k meni in počasi sva se navajali druga na drugo, sedaj sva pa skoraj tako kot sva bile midve z Neon. Xena me spremlja povsod in je fantastično pridna. Ker pa Xenica ni nekako moja moja, torej je nisem v celoti "vzgojila" jaz, sem si zaželela mladičko. Iskala sem jo povsod, vsak teden mela obhode po tukanotu, mr petu in zooticu, in nazadnje sem jo čeprav ne podpiram kupovanja živali v trgovinah kupila v supernovi v ljubljani v zooticu. In tako je Nazz (skotena 17.9.2011) prišla k meni, ampak Xena je ni in ni marala in po približno 2 mesecih cviljenja (Nazz je ta čas živela v transporterju(imam velik transporter) in ja vem lahko bi si omislila še eno kletko) sta se v banji končno naveličali "fajtanja" in sta Nazz se je lahko preselila k Xeni v kletko. Od takrat pa imam tudi težave z Nazz(bom napisala v drugo temo).
Torej v moji sobi kraljujeta Xena in Nazz, ter dva ževlaka (rumenovratki) Nik in Nina (oba samčka Very Happy), zunaj v svojem pesjaku pa kokršpanjelka Nala.
Nazaj na vrh Go down
nikc pikc

nikc pikc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeNed Jan 08, 2012 11:49 am

aja pa še nekej, kako se doda slike? Smile
Nazaj na vrh Go down
Tajči.

Tajči.

Število prispevkov : 14
Kraj : Zgorje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeNed Jan 08, 2012 11:57 am

Dobrodošla wink
pa sožalje za podganco O.O

https://podgane.slovenianforum.com/t412-kako-objaviti-slike-na-forumu
tukaj imaš link kako naložit slike Very Happy
Nazaj na vrh Go down
nikc pikc

nikc pikc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeNed Jan 08, 2012 12:49 pm

hvala Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

Število prispevkov : 288
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeNed Jan 08, 2012 1:02 pm

Dobrodošla! Uživaj na forumu nikc pikc, torej jst :) 78573
Nazaj na vrh Go down
nikc pikc

nikc pikc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeTor Jan 17, 2012 6:54 pm

še slikce:
nikc pikc, torej jst :) Dscn6238
Nazaj na vrh Go down
nikc pikc

nikc pikc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitimeTor Jan 17, 2012 6:59 pm

nikc pikc, torej jst :) Dscn8523
na prvih dveh je Neon Smile
nikc pikc, torej jst :) Dscn9171
Xenica
nikc pikc, torej jst :) Dscn9428
Nazz
nikc pikc, torej jst :) Dsc0020
in pa mojidve babnce skupej Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nikc pikc, torej jst :)   nikc pikc, torej jst :) Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

nikc pikc, torej jst :)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1